170

Анонимен

преди 1 година

Верно ли имал синка анална? След срещата с Ердоган. Машала

169

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ще чакат победата до последно, както чакаха гнилият Запад да се разпадне до 1990г.

168

Маг Минчо

преди 1 година

Плешива глава,сбръчкано чело,увиснали бузи и двойна гуша. Ако това е ГЕРОЯ им, идея нямам какви ли са Убийците и Престъпниците им?

167

хх

преди 1 година

Ботоска не бачка нещо, вижте на снимката Путин още малко ще му виснат бузите и ще заприлича на булдог... мн грозен бе бляяя ужас

166

Шефа

преди 1 година

Някой пак се е правил на голям разбирач на Путин! Путин няма нищо общо с десницата ,напротив той има желание да въведе китайската еднопартийна система и много пъти го е декларирал но кой да го чуе!

165

Анонимен

преди 1 година

Казват обратен бил , това с Кабаева било параванче .

164

anonymous

преди 1 година

То пък един херой, няма що!

163

Анонимен

преди 1 година

До Тц,тц А на тебе добре ли ще ти е, да ти нахлуят в къщата, да ти убиват семейството(народа) и да ти отнемат стая след стая от дома(държавата), като наред с това ръсят фобия по твой адрес и по адрес на семейството ти? Ето това правиха с Русия години наред! И е време да спре!

162

Анонимен

преди 1 година

За един месец, мобилизирани 200 хил. Емигрирали - 1 млн. за същото време. Още няколко вълни от мобилизации и там едва ли ще остане читав човек.Няма бъдеще в това торище..

161

Анонимен

преди 1 година

Е, ама Путин пък намери най оригиналния начин да ликвидира комунизма. Малка морална компенсация за потърпевшите на злобната tъпotия и у нас. Всеки инвестиран лев сега ще ни спести хиляди, ако постСССР остане да съществува още 10 или 20 години. Много сме доволни. Видя се колко бързо се реши основната част на въпроса с енергийните доставки. Е, следващата година вече руснаците ще си платят с лихвите . Поне 10 години воденичния камък "Путин" ще им тежи на врата. Поняли?

160

Тц,тц

преди 1 година

Ако гледате безпристрастно тази смешна картинка насреща,вярвате ли че този из.род може да бъде изобщо Човек? КАК щяхте да оцените жалкото *** , ако не знаете че е президент? Ами че това е грохнал дядка,вече с полови признаци на баба...

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Русия си защитава държавата и границите, нищо друго не прави, самата Украйна е напълно законна руска територия векове наред и самите украинци са руснаци, трябва този конфлкт да се потуши, а икономическите връзки между европейските държави(вкл. и с Русия) , да се възстановят!

158

Анонимен

преди 1 година

русия ще загуби тая война при това с пълен и заслужен позор

157

Анонимен

преди 1 година

Нещата вече тръгнаха към единственния възможен път на продължение. И най върлите промити мозъци почнаха да проумяват какво означава думата "санкции". 50% от полетите на вътре са отменени. Всички по модерни производства се сриват - няма резервни части. Всички НПО са с вързани ръце. Газ и нефт , въпреки по високите цени, крайния резултат 20% надолу. Военно-временните запаси - пътуват за Китай, Индия, Корея и Турция - на Путин му трябват $. 250К руснаци с висше образование в чужбина. Е, посмотрим

156

Анонимен

преди 1 година

Нациста Зеленски ще се изсули към Израел, англичаните към острова си, а континентална Европа, ще го отнасе заради тях и ще бъдат рекетирани за оръжия и ще ни сриват икономиките и ще ни поставят в риск от война, от какъв зор?

155

Анонимен

преди 1 година

путин на фронта

154

Анонимен

преди 1 година

На всички подстрекаващи към война на руско-украинска територия, предлагам да им раздадем пушки и да ги пратим на първа линия да воюват, като толкова им е мерак за война, а не да умират славяни, заради това, че искат да се подмажат с русофобска пропаганада, но вредят на всички!

153

Анонимен

преди 1 година

Много ще е яко да предадат джуджето на Азов - мисля че имат да му връщат много !

152

Анонимен

преди 1 година

Този конфликт, не е изгоден на никой и е опасен, твърде опасен, освен, че Украйна ни срива икономически! Взривяването на Северен поток , беше удар по цяла Европа, защото европейски държави бяха вложили средства за построяването му, това е изпитание, може би за да видят как ще реагира Русия, но е твърде опасно за Европа, защото лу дия Зеленски, се опитва да въвлече и други в тази война!

151

Анонимен

преди 1 година

Загиналите войничета ще ги заменят. В държава с толкова БВП на глава - кандидати за професионални войници ще се намерят. Унищожената техника ще я заменят Видя се че тази не струва, срещу едни пари ще откраднат по модерни чертежи и технологии. Няма да са върха, ама за навалицата ще стават. Остана имиджа и посмешището на целия цивилизован свят . Е това вече не могат да променят. Има си път на еволюционно развитие и ако не си го минал си АУТ. Поняли комунопитеци?