41

Избирател

преди 1 година

Тези, коитно управляваха държавата 12 г. сега са се загрижили за нея. Защо не се грижеха докато бяха на власт. Мнението ми е, че защото са прости, алчни и некадърни.

40

СМЪРТНИК

преди 1 година

Два пъти Борисов хвърля д-вата в избори,независимо че дрънка колко скъпи били. Първият път-когато любимата му Цецка не спечели президентските избори и сега,когато свалиха Правителството.За да си начеши егото-"Стига ми,че сме морланите победители" казва ББ.Защо не подкрепихте правителството по важните теми?Кому бяха нужни изборите,освен на ГЕРБ.С какво ли не ги обиждаха-Делянчо,Томито,Борисов,Деса-умното, а сега ги обвиняват,че не искат да подкрепят мутрите.Българите трябва да излязат да гласуват

39

Анонимен

преди 1 година

Само да не вземат да наресат тая за шеф на парламента...от проста кърджалийска, та на проста кубратска п...

38

Ха ха

преди 1 година

Деска парите от плана за вьзтановяване ли чакате , после като приемем еврото ще приберете и валутният резерв който дьржи бордаЕвала големи сте

37

Мда

преди 1 година

Бацо един ден викаше - в герб повечето жени има тук там по някой мьж - *** и той жена

36

жорето

преди 1 година

Тая и в НСО-то не я бръснат вече, Боко, нямаш ли по-читав

35

Калеко-калеко-о-о

преди 1 година

Съвсем си изветрял .

34

Браво

преди 1 година

Комунистите, Родината изграждат. Комсомолците (Роси Плевнелиев) след Фаси вървят. Пионери (Ристо Юристи)- славен път, ви чака, трудов път...

33

Анонимен

преди 1 година

Тази я слушах с отвращение. Те дюдюкаха, обиждаха и се държаха просташки в предишния парламент, а сега седнала да говори как трябва всички да са смирени. Все едно онзи със скъсани дънки в Парламента, да говори как облеклото на депутатите трябва да отговаря на институцията.

32

Анонимен

преди 1 година

До критична ситуация я докараха проектите на Радев, по-специално, некадърниците и шуробаджанаците от ПП.

31

Не можем да си

преди 1 година

позволим популизъм и... цялата реч е популизъм. Засрахте държавата, а сега - "Бог да пази България". Тва политиците верно са егати наглите парчета.

30

мак

преди 1 година

Г-жа клише внушава, че само гербавите ще оправят държавата, нещо повече, нямаше да допуснат никакви кризи. Вечна ду.татка, смях.

29

Анонимен

преди 1 година

Герб иска ''мир'' , за да доведе до край България , най-бедна и най-корумпирана държава !Дългът за 13г. стана 38 млрд. , от кражбите , отделно откраднатите пари от ЕС ...

28

Калеко Алеко

преди 1 година

Чета някакви едносрични лозунги гранирани с по няколко епитети и нарицателни, на едни тролчета, чиито речников състав се изчерпа с по няколко думи и които дават редовни дежурства в този форум ... чудя се каква е хранителната среда на тези чехълчета и зелени еуглени, в копейки ли им плащат или са просто продукт на безвремието в което изпаднахме под един вдигнат болшевишки юмрук ... !!!

27

Анонимен

преди 1 година

За 13г. , Десо : България най-бедна и найкорумпирана държава !ЕГАТИ ''РЕЗУЛТАТИТЕ'' , Десо ...

26

Анонимен

преди 1 година

Московската гей - организация.

25

Анонимен

преди 1 година

Още от лятото бях абсолютно убеден, че след изборите, изпълнявайки заповедите на Началника, ГЕРБавите, простокиретата и депесарите ще се прегърнат като ни излъжат, че го правят поради осъзнаването "не можем повече да си позволим дребнави спорове, детински битки за надмощие, обиди и клевети от НС към политическите опоненти"

24

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМЕ МИР , НО ДАВАМЕ ОРЪЖИЕ !

23

Анонимен

преди 1 година

Само една дума ,---КРАДЦИ !

22

Анонимен

преди 1 година

Евро-геизацията е в действие ...