26

Илиана

преди 1 година

Може ли да се взимат интервюта от пълни *** или от платени мутри?!? Този иска да каже, че в България няма инфлация!?!? Че хората нямат пари за елементарни нужди?!? Това е скандално и доста цинично.... този ганев е човек без всякакъв морал

25

Нека ви отрежем

преди 1 година

по един крайник. Здравословно било.

24

Анонимен

преди 1 година

Намираме се в растеж... Отрицателен "растеж"

23

АНОНИМЕН

преди 1 година

100% халюциниране в ефир.

22

toti

преди 1 година

Ако 12 г *** УПРАВЛЕНИЕ на ГЕРБ вдигаше заплати и пенсии както поаледната година да сме изпреварили Европа по заплати...защото сега много цени на стоки са Европейски и по високи дори!! Каде в Европа кашкавал 20Е/40лв/масло 5Е/10лв/Сирене 9Е /18лв/,както и да изнасяме жито,пшеница,токи др продукти а да са над Европейските!!

21

Ей зарад такива

преди 1 година

експерти сме на туй деледже

20

Анонимен

преди 1 година

ЛЪЖА ! НИЕ СМЕ ЗЛЕ, Я ВИЖТЕ В РУСИЯ И КНДР КЪВ ЦЪФТЕЖ Е!

19

Анонимен

преди 1 година

да бе направо растем и цъфтим - ***, Ганчооооо кой ти даде диплома

18

Диоген

преди 1 година

Господин Ганев, с пословичния табиет на Адаша си - известния ни национален герой,с това интервю зле прикрива последиците на издънената си партия.Разбира се, всеки има самочувствието да защитава своята теза,на която държи, но специално РАСТЕЖА в България най-малко е повлиян от управляващата 7 месеца коалиция.Обикновените работещи хора са тази Причина,а не учили-недоучили в странство недорасляци.Резултатът на изборите е показателен..

17

ЛЕНА Е В КРИЗА

преди 1 година

ПП СА И ЗАБРАНИЛИ ДА СЕ ДОБЛИЖАВА НА ПОВЕЧЕ ОТ 5 М ОТ КИРЧЕ....НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ...

16

Вили

преди 1 година

Коментиращият е жена.

15

Анонимен

преди 1 година

Това нали се сещаш, че го разбира около 10-15% от населението?>>>>>това не е до разбиране, когато приходи са по-малко от разходите няма много за разбиране. И все по-лошо става. ПромЕната...

14

Анонимен

преди 1 година

Растежа на цените е очевиден но друг растеж няма

13

ПроСоТо

преди 1 година

Ама разбира се,че сме "във възход" !..Както каза Евелин на тотално пропадналия Алън:-"Ти си сам,разорен,без дом и без перспектива,но има и нещо добро в това:..-Стигнал си дъното и повече не можеш да потъваш..Остава ти единствено да започнеш да изплуваш"...Та така и ние:-След 12 + години ЗАКОПАВАНЕ на държавата ни от Шайката "герп", не ни остава нищо друго,освен да започнем бавно,но неизбежно да се възстановяваме..

12

Анонимен

преди 1 година

О БНБ казват друго за растежа - отрицателен ръст на БЕП.

11

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията я чувствам като получавам много хартийки, но и с много от тях си купувам храна и лекарства. За друго няма. При Борисов можех да си купя повече, сега всеки ден по 20 лева за храна.

10

до 11

преди 1 година

Това нали се сещаш, че го разбира около 10-15% от населението? На аутсайдери тираджии и берачи на малини седнал да говори за европейски заплати...

9

Анонимен

преди 1 година

Логично е, че сме в растеж, след като по време на КОВИД кризата масово всякакви компании отвориха офиси тук заради ниските разходи за труд. Да плащаш на някого в Германия 75к евро годишно ти струва над тройно, отколкото да му ги плащаш тук. Такива заплати вече са често срещани и у нас. Разбира се това важи за квалифициран труд, а не за бачкери със заплата в плик и знания като редене на плочки и ВиК, шофиране, стругарство, които са хоби на сума можещи хора. 5% от работещите генерираме 80% от БВП.

8

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на очите си другари! Вярвайте на държавата, тя ще ви напътства! Най-вече не вярвайте на джоба и стомаха си, те лъжат най-много. Държавата ще ви каже каква е истината.

7

Pen

преди 1 година

Мале , тия ни взимат за пълни ****ти. :))