109

Т. Тодоров

преди 1 година

До Анонимен 111. Каква майка е Русия за украинците бре , заблуден сталинист.? Майка не убива децата си, освен ако не е луда.

108

Анонимен

преди 1 година

Украинците са на привършване, от около 60 милиона, ги стопиха наполовина, още преди руските войски да навлязат в Украйна, Украйна беше една бандитска, наркоманизирана територия, на мафиоти, олигарси-убийци с частни армии, хаос, анархия, бандитизъм, своеволие на управниците, грабежи, мародества, насилие, окупирана от евреи и чужденци, които не мислеха за Украйна и населението , а как да я ограбят, населението, което беше доста образовано,организирано и добро, ги превърнаха в пар цали и роби

107

Анонимен

преди 1 година

Гледах жестоки кадри от Украйна и разкъсаните тела на жени от стрелбите на укро-фашистите, нечовешки изтезавани хора, концлагерите им и т.н., много преди руснаците да се притичат на помощ на хората в Украйна, даже закъсняха, населението в Украйна отдавна ги чакаше,да ги освободят от тиранията и смъртта, а сега се страхуват руснаците да не напуснат и отново да бъдат убивани, хората от Украйна, се чувстват спокойни и сигурни при майка си Русия, това е тяхната родина

106

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, нацист долен, вие сте за втори Нюрнгберски процес цялата фашистка Киевска хунта, дори концлагери за мъчения и убийства сте създавали, по нищо не се отличавате от Хитлер, с изключение на това, че той не е убивал собствения си народ, както го убивате вие години наред! И тази терория на Украйна е руска, напълно законна руска територия, кой си ти, че да командориш там? Кой? Един нацист, масов убиец и престъпник си! Върви си! Зеленски, пречиш на цяла Европа, махни се, че да миряса Европа!

105

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, нацист долен, вие сте за втори Нюрнгберски процес цялата фашистка Киевска хунта, дори концлагери за мъчения и убийства сте създавали, по нищо не се отличавате от Хитлер, с изключение на това, че той не е убивал собствения си народ, както го убивате вие години над! И тази терория на украйна е руска, напълно законна руска територия, кой си ти, че да командориш там? Кой? Един нацист, масов убиец и престъпник си! Върви си!

104

Анонимен

преди 1 година

От какъв зор, Европа ще му дава пари и оръжия на наркомана и нацист Зеленски, като той извършва геноцид над населението в Украйна години наред и е за съд в Хага, а и вреди на държавите ни икономически, вместо да дадем тези пари за добра инфраструктура, за образование, жилища и за удобства за населението в градовете и селата, ще ги даваме на един нацист като Зеленски, който само руши, бийте му шута, стига е разгравал цяла Европа и света!

103

Войводата

преди 1 година

Не знам някой нормален човек който да се бие със съседна държава и народ който е близък до неговия живот като стандарт език и традиции. Близки роднини живящи или работещи и приятели от деца до старци. За болни амбиции на милиционер от КГБ и неговите пияници офицери и съветници на по 70 години. За текава калза не бих отишл на фронта колкото и да съм глупав човек. Не пазя родината си от набези на чужди набези и заплаха..... Дали повечето от тях са в състояние да воюват попитайте себе си и сами си

102

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, престани да рекетираш цяла Европа за пари и оръжия, за да убивате населението в Украйна и руснаците години наред, нацист долен, махай се заедно с цялата ви нацистка п а п л а ч, втори Хитлер не искаме!Срути търговията и икономиката,промишлеността на държавите ни и няма да се учудя и ако подпалиш Европа, защото се опитваш да въвлечеш всички в тази война, а ти да си изсулиш *** в Израел и отдалеч да гледаш войната,разрухата,смъртта и трагедииите! Махай се, Зеленски, нацистко ***

101

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, престани да рекетираш цяла Европа за пари и оръжия, за да убивате населениоето в Украйна и руснаци години наред, нацист долен, махай се заедно с цялата ви нацистка ***, втори Хитлер не искаме!

100

Анонимен

преди 1 година

На никой не му се умира, нито на населението в Украйна, нито на руснаците, но ги насилват да воюват един срещу друг и брат брата да убива, а Зеленски и семейството му, са заложници на англичаните и няма как да му вярваме на лъжите, да върнат Украйна при майка им Русия, няма кой друг да се погрижи за Украйна, освен истинската им майка - Русия, то се вижда и на видета, руснаците носят медикаменти, храна, напитки, разчистват разрушенията и строят болници, жилища, улици, а в Европа да се върне мира!

99

мобилизацията свърши

преди 1 година

То мобилизацията официално завърши - просто петата колона хукна и се издаде! Сега ше има ревизиране на резултата от чистката.

98

Анонимен

преди 1 година

Вие докато напишете статия за това как се крият от мобилизацията, тя па взе че свърши. А Украинците как се крият? Населението им е намаляло на половина от началото на войната.

97

пуйката

преди 1 година

Тия си дават интервюта,а в Украйна няма недоволни,дори и сред студентите1които ги спряха да се върнат в западните университети след 14 септември.ха-ха-ха.

96

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/95"... и не са искали да убиват хитлеристи заради лудия Сталин" - мдааа... луд е бил понеже е гонел корумпираните партийни секретари кат баща ти, нали? Бившите комунисти и пребоядисаните евроатлантици са тези, които най-много мразят Сталин!

95

Факт

преди 1 година

Русофилите се редят на опашка на мобилизационните пунктове пред консулствата. За една година на война получават руско гражданство плюс Лада Гранта.

94

Анонимен

преди 1 година

США призывают ЕС оказывать Украине финансовую помощь не в кредит, а на безвозмездной основе. При этом известно, что сам Вашингтон выделяет свои транши не только в кредит, но и в большей степени для оплаты собственных услуг Киеву. Инициатива прозвучала из уст министра финансов США Джанет Йеллен.

93

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/101"Путин е луд, но руснаците са *** и не могат да го разберат това нещо." - а ти от умните ли си или от про'с'таците на тиквата? Или от де'6'илите на Христов?

92

Христо Христов

преди 1 година

А как е в украйна, как?

91

работен процес

преди 1 година

След енергосистемата следва удар по централната банка и банковите институции и монетния двор - парализа на банковата система, след това по центровете за управление на железниците - парализ на железопътната система, и всичко останало както се следва. Нормален планиран работен военен процес. Систематично, без да се бърза.

90

Анонимен

преди 1 година

Путин е луд, но руснаците са *** и не могат да го разберат това нещо.