106

Хахахахха

преди 1 година

Вас Ко ви интересува какво се случва в главата му на Путин? Нали губел войната,според вас?

105

Коко

преди 1 година

Вчера бях в главата на Путин и нищо не видях- празна студена бяла стая. Празна манерка. Ама авторите на статията не ги видях там.

104

До Веселин 711213686

преди 1 година

Със сигурност познавам лично повече руснаци и украинци от теб. И нищо от изложеното в продажните ни пропагандни медии и цапаното от тр олските им последователи няма общо с това, което се брише там. Зеленски е служител на памперса зад океана и изпълнява поръчките на неговите кукловоди.

103

До noname

преди 1 година

Нито един нормален човек не се пита какво става в чуждата глава, нито пък предполага. С това се занимават различни тр олове, кре т еноидни субекти и недорасляци. На нормалните хора е ясно, че няма как да разберат това.

102

Анонимен

преди 1 година

Булгеришен медишън са последните, от които можем да научим какво мисли Путин. Те не ставашен за нищошен. Даже за тоалетнишен.

101

noname

преди 1 година

Всички лекари психиатри по света се питат същото.

100

Веселин 7112136860

преди 1 година

Добре де,тия които са кликнали,*** не харесват коментарът ми слепи ли са да видят какво нашествие от руснаци има в ЕС? А от друга страна е и нашествието на украинските руснаци. Това е очевиден факт.Къде сгреших в коментарът си,че той не се харесва? Хайде,аз оредложих аргументи.Не кликайте,а оредложете аргъменти и се обосновете.Срам и позор за някакви ,които отричат реалнистите,за да налагат фикции.Путин и Зеленски са заедно,а не врагове.Това вече не може да оспори никой.Двамата са евреи.

99

Анонимен

преди 1 година

как какво, по цял размишлява какво ще напише *** тъпата мисирка от бг.

98

путин няма..

преди 1 година

путин няма да дожвее до края на 2023. Някой неразбрал?

97

Веселин 7112136860

преди 1 година

Путин е нагъл хитрец и накратко ше опитам да докажа защо мисля така.Кремъл обяви мобилизация,но в същото време външните граници на РФ останаха отворени за излизащите.Казабо по друг начин,лъжа та мажа.При мобилизация напускането на една територия е категорично недупостимо.Да,ама не.Путин умишлено прави така,че ЕС да бъде наводнен с руснаци.Тези руснаци ядат гратис храната на ЕС,търкалят се безплатно из креватите на хотели и социални жилища,получават пари всеки месец.За кой глад говори Путин? За този,който мобилизираните от него руснаци предизвикват ,изяждайки храната на европейците?

96

хи-хи-хи

преди 1 година

До Перко!-Драги Перко-пос.ерко ,парите са в Чекмеджан ,така че се ориентирай правилно , и бегом към лоения бидон Боко и шайката му от разбойници.

95

Анонимен

преди 1 година

преписки от BBC през гугъл преводача и хоп статийката на *** е готова

94

до 100

преди 1 година

такива като тебе, по-добре си търсете Стипендия от Америка за България!

93

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Ако ще пуска ядрената бомба, да я праща първата тук в Шопландия. И да се прилкючва с това долно анадолско семе тук.

92

неразбрал

преди 1 година

"А какво се случва в главата на Бойко Тикваров?" Някаква статийка няма ли? Цензурка май , а?Ами в главите на Агов ,Пасито ,Плювнякис и подобните безполови продажници?Някой виден укрофил от политическия елит да е тръгнал към Киев , или наследник на виден европатриот?

91

Перко

преди 1 година

По колко плащат от "Позитано" 20 за един трoлcкu коментар? Щото стипендията не стига, а се задава и Студентски празник.

90

АнтиЕвроЛибеРаст

преди 1 година

Половината Мъже в Западна Европа, САЩ, Канада, Австралия са Обратни, а Жените им са Грозни като Смъртта! Обаче, Муахаха, разбираш ли, толерантни били!!

89

срамота

преди 1 година

Дежурните кафяви статии на лоените кълбета дебНели Христова и лЕлка Василева.Едни и същи лъжи ,повторени стотици пъти.То не бяха тумори ,левкемии ,сърдечни болести ,имоти ,яхти ,дворци,милиарди ,психични проблеми и всякакви ужасии за детството ,кариерата и семейството на Путин.Толкова гнусна по.м .и я тези двете "джурналистки" изливат ,че вече са втръснали до болка.

88

Анонимен

преди 1 година

Поредната копи- пейст статийка на "ингилизките джрналя", които не отстъпват по "ум" на "ингилизките учени", пък за интелекта на Премиерите им да не говорим... от времето на Тереза Мей, Борката Джонсън и черешката Лиз Страс нещата вървят все по-зле и по-зле! -))))

87

Анонимен

преди 1 година

Вижте първо вас, и после търсете какво има в другите глави.