47

Анонимен

преди 1 година

Даже не е сигурно, че взрива на моста е причинен от този камион...

46

Анонимен

преди 1 година

Поредната партенка.

45

Анонимен

преди 1 година

Тея въобще не са в ред. Ще натоварят камион с експлозиви който ще пресече четири граници за да им взриви тъпия мост. Това си е тяхна вътрешна работа, има много хора които не са съгласни с режима в кремъл.

44

Хамериканец

преди 1 година

Всички предатели ще ги сполети участта на Юда,бъдете горди и спокойни,нито Турци,нито Сърби,нито Гърци са забравили България,само народа се промени за грош на хамериканците ..*** си продадоха.

43

Анонимен

преди 1 година

Ще предадем Сюлейман Паси и Плювето да дадат показания в Москва. Повече не можем да помогнем.

42

Анонимен

преди 1 година

И защо трябва да се коментират руски медии?Кой им вярва изобщо?Те руските медии цитираха и Путин като казваше,че няма да нападне Украина и какво се случи?!

41

Анонимен

преди 1 година

E, yбедихте ли се, че Русия ще ви вкара във войната независимо колко сте и *** ..ботушите. Поне да си бяхте запазили честта пред съюзниците.

40

Анонимен

преди 1 година

Взрива не беше от камион. Това е ясно на всеки с функциониращи очи и коефициент на интелигентност над 50 единици.

39

Анонимен

преди 1 година

Рашките тестваха моста,не става.Така си намериха повод за още спец операции " нетерористични",но пък за моста било " тероризъм" виж ти!А унищожаването на инфраструктурата на Украйна и жилищните сгради чужда собственост са" освобождение".Странна деформация.

38

Анонимен

преди 1 година

Ако изобщо е имало експлозиви, ще са били на моста и са използвали момента когато минават петролните композиции ,а камиона просто се е случил там.Защото горивото е много по сериозно като мощност отколкото един експлозив от камион.Това си е вътрешна работа и нашите да не се излагат и плащат хората,а да отстояват позиция.

37

Анонимен

преди 1 година

Руските служби цитират БГ само като маршрут, а нашите вече пре.пи.ка.ат.Доколкото виждам сами се набиват.Абе какви експлозиви какви камиони- бомби ,не виждате ли вагонна композиция с горива на моста.Ако е имало теч ,колко му е и хвърлена цигара.Как камион с експлозиви на ферибот и ако се разлюлее този ферибот ,има и постоянни вибрации,пътя е дълъг.А ферибота край Корфу как се запали от багажното от цигари и останали шофьори в кабината.Та 10 дена ще обикаля 5 държави с експлозиви,я стига.

36

взвд

преди 1 година

ех вие помагачи на тероризма и нацизма

35

SS

преди 1 година

Само една ракета да удари в населено място в Бг или военно летище и ще настане хаос ! Общественият ред ще се срине за часове ! Тогава ще видите на практика колко струват държавните хрантутници и колко са кадърни ! А разните ,,експерти" които авторитетно говорят по медиите ще се изпокрият .

34

Реалист

преди 1 година

Българина е тарикат по природа. С един изтърбушен камион на 1млн. километра срутихме гордостта на Путин. Обзалагам се, че каросерията е била закърпена с канап, тел и "свински опашки" :)))

33

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирам, че когато преди години в Брюксел издигнаха знамето на България като новоприет член на НАТО и звучеше химна, сълзите и вълнението на Соломон Паси не са били театър ...

32

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата е установила, че кюлчетата в шкафчето на Борисов не били за него самия, а за заплати на руските работници, строили "Южен поток". Представяте ли си какъв позор е това!

31

Анонимен

преди 1 година

Абе един път сме се представили добре, излиза.

30

Анонимен

преди 1 година

Много ни интересува какво има да каже Борисов. Глас на мутренските времена, недепутат, егоцентрик и крадец. Вън от България, изчадие!

29

ля ля

преди 1 година

И следващата новина е че кримския мост е най пазения във света обект- хайде моля ви се с вашите новини!! Всичко се върти около македонците те за това се отделиха от сърбите и ни освиркаха химна!! Дрън дрън та пляс. Бегония

28

Щирлиц

преди 1 година

До Без упойка........Хубаво,но къде ги родните военни,годни да извършат преврат?