120

Ак-12

преди 1 година

Наистина жалка работа, по голяма глупост не бях чел . Но най жалкото е че има хора които вярват на това. Абе хора има интернет ,извадете си главите от (там дето слънце не грее) постарайте се малко де . Не чакайте дйче зеле и подобни да ви заливат с глупости . Погледнете и другата страна направете си изводите сами. Щяло да има бунтове в Русия ми те в Европа започнаха . Айде малко по сериозно , ако може без лозонги и заучени фрази .

119

До Антонии

преди 1 година

Ама верно ли бе? Как до сега не си разбрал че Запада мрази Русия и без значение дали има или няма Украйна. Мозъка ти е заразен от информационните вируси на про-западните медии.

118

Зелето Велик

преди 1 година

До АнтонииМи то не е ли е тъпо да си бият и да умират украинци заради наркоманаа Зеленски диктатор който постоянно призовава към смърт.

117

Антонии

преди 1 година

Факт е, че Русия започна да губи войната с Украйна. И то при положение, че има повече оръжие и човешки ресурси. Но да умира руснака за егото на Путин и режима му е тъпо и голяма простотия. Заради войната на агресивна и корумпирана Русия срещу независима Украйна целият цивилизован свят намрази руснаците. Най големите убийци и престъпници са те. Но сега рухна мита, че руската армия е голяма работа.Пропагандата дълго време ни внушаваше, това , но не е така.

116

Новинарска атака

преди 1 година

Безпощадни информационни удари от медиите за информационна война. Сега да очакваме руски бойци да прочетат новините и да бъдат убедени в това което пишат журналята.

115

r3v0lv3r

преди 1 година

До NO FAKE ще ти се, въпрос на време е мобиците да бъдят пратени да умират с хиляди и тогава Русия, я чака гражданска война, както в 1917 година.

114

Анонимен

преди 1 година

Пак поредната смешна и жалка пропаганда.

113

NO FAKE

преди 1 година

Леле какъв роман какво чудо много се е постарала авторката.но каквото и да съчиняват ние знаем чий е сайта и че не е нищо повече от една пропаганда

112

До 137

преди 1 година

Суздалското княжество ми звучи малко като някакво княжество на елфи от Хари Потър! Украйна е по-стара от Рашка, това всеки го знае! Има ги от 9-ти век

111

Анонимен

преди 1 година

Със спаднал морал превзеха 1/4 от украйна а останалата част направиха картофено поле. Добре е.

110

сина

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали границата с Русия и са на 60 километра от Москва. В града започва масова евакуация. Оръжията на руснаците са на привършване. НАТО започва да изтегля войските си от Полша, поради страх от инвазия на украйнската армия, целяща да завземе Полша, бившата ГДР, Калининград и северната част на Унгария. Спред британското разузнаване президентът на Русия Владимир Путин е потърсил убежище в белия дом.

109

Бай Петко

преди 1 година

При украйнците мора се покачва със всеки ден нали 😁

108

Анонимен

преди 1 година

Е поне там засега само спада, а на места западни хич го няма. В Германи, Франция и Италия не им се чува за война, а само ръчкат с ръжена баламите, нас включително и без пари, само на прегръдки и снимки я караме. Клон, въже и лой беше някой в коментарите писал, това е лекарството за този свят, че смирение няма.

107

Жалка работа

преди 1 година

Дрън-дрън ярина. Статия хранилка написана единствено с цел соросотролинажът да се отчете и да заработи по някой цент. Хахаха.

106

Наблюдател

преди 1 година

До 141 за теП ще го поФТурчин искаш робството ли да върнеш я марш при краварите

105

Когато и да убиеш

преди 1 година

руски агресор или русофил, все ще е късно.

104

Бай Дрън

преди 1 година

Не, просто чакам някой като теб.

103

141 за теП ще го поФ

преди 1 година

торя...зимата ще дойде и отмине, но ти и подобните ще си останете прокълнатиДолниРусофилскиКурви

102

Бай Дрън

преди 1 година

Ами добре, в Европа моралът е мноооооого голям. Ще изкарат зимата и с 1000евро сметки за ток...докато не се усетят, че не е останало нищичко от спестените им пари. На хартия си ербап как ще се биеш, ще трепиш руснаците...само че аз ти казах какъв е морала на българската младеж. И не ти говоря за хора, дето едва стоят на краката си, а за хора, трениращи постоянно, в отлична физическа форма. В крайна сметка длед мобилизация май ще останем само ние над 50...

101

138 малко ти е

преди 1 година

курбан си прави, че можеше да висиш от някой мост.