28

Анонимен

преди 1 година

СЕМ първо да си изчисти идеята за НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ, защото отвращават български граждани със слугинажа и слагаческото си поведение. Грозно е наглото, безпардонно поведение на някои уж журналисти, взели се за последна инстанция и морален ментор спрямо събеседниците си. И политиците, и журналистите трябва да се осъзнаят, че хората се променят, информация тече от всякъде и плоските лъжи, подмяната, манипулативните заигравки не вървят.

27

Анонимен

преди 1 година

За да има демокрация в България трябва да се учим от най-големите в тази област. Следователно ще приложим техния демократичен закон за медиите и проблемите приключват. Който е срещу този закон е недемократичен, комунист и тоталитарист. Ако всеки твърди че е демократичен човек ( не "демократ" защото звучи ужасно отвратително и гнуснно) няма никакви проблеми американския закон за медиите да бъде приет.

26

Анонимен

преди 1 година

До Аз Демек щом го е създал му е баща? Как точно го е създал би ли ми обяснил. Аз ако имам приятел цганин това значи ли че съм създаден от цганите или ако да започна някаква работа ми е помогнал африканец значи ли че съм създеден от нгрите?

25

Аз

преди 1 година

Тия дето пиша за Америка за България ще им напомня, че Костадинов е създаден от Милен Врабевски личен приятел на фамилията Клинтън и с много силни позиции в щатите.Честито на балъците!Заслужавате си съдбата да сте най-бедни в Европа и по-бедни от половината африкански държави :)

24

Анонимен

преди 1 година

СЕМ плачат за закриване

23

Факти:

преди 1 година

От 1990 до 2007 USAID издава грандове на десетки НПО-та в различни сфери на политическия и социалния живот на България в размер на 600 000 долара. След 2007 тази роля е поета от фондация "Америка за България". До 2021 г. грандовете, издадени от нея достигат приблизително същата сума. Основни бенефициенти са медиите на Иво Прокопиев "Капитал", "Дневник" и "Медиапул" като общо грандовете са в размер на около 20 милиона долара. От СЕМ нещо да кажат по въпроса или ще обсъждаме какъв е Костадинов?

22

Анонимен

преди 1 година

Тона е ОБОСНОВАНО остър и това го обясни многократно Костадин Костадинов. От СЕМ да си проверяват добре информацията и да не заблуждават обществото че не е имало обосновка. Когато нещата се казват с истинските им имена винаги възниква проблем за свикналитеда разпространяват лъжи и фалшива информация. СЕМ в случая не се различава по нищо.

21

Анонимен

преди 1 година

Още помня преди години тоя каква хубава къща си построи с партийните субсидии. После как плюеше по ваксините, докато той се боцна и семейството му също.

20

Анонимен

преди 1 година

СЕМ в какво качество критикуват?

19

Анонимен

преди 1 година

Цивилизационно или цивилизовано?

18

Аз

преди 1 година

За да разберете дали тоя е опозиция и русофил или дали е *** назначена опозиция и вече изкарал милиони може да разберете по това, че от всички политици му се дава най-много ефирно време!Който има поне 2 мозъчни гънки може да се замисли и да си направи изводите!Не говоря за това, че окраде субсидията и партията му е регистрирана с много починали хора и Борисов го спаси от закриване!

17

Анонимен

преди 1 година

Костадинов трябва да говори за комунизъм.За Маркс,Ленин и Г.Димитров. Само така ще спечели изборите.Но дали наистина иска да ги спечели?Това ще разберем!

16

Анонимен

преди 1 година

Toa клоу-н прави същите циркове като СИдеров преди 10 години. КАК му се връзват избирателите не знам?

15

Анонимен

преди 1 година

Костадинов се държи твърде възпитано и културно. Има ли съмнение, че някои медии имат задачата да го охулват постоянно? И то единствено защото не отговаря на изискванията за защита на евроатлантическите им "ценности"!

14

Анонимен

преди 1 година

Тapикатът pyблaджия не иска да му задават неудобни въпроси и затова си подбира медиите.

13

Анонимен

преди 1 година

Mного си е повярвал малкият диктатор Копейкин

12

Америка за България

преди 1 година

Независими факт чекъри проверяват всички новини в нашите медии. Вервайте ни! Wink, wink ;)

11

Да го духа...те

преди 1 година

Ха ха драма на грантаджийските медии на америка за България .....

10

Анонимен

преди 1 година

Копейката е арогантен и нагъл кeлeш, който плаче за шaмapи.

9

Анонимен

преди 1 година

Браво че ги изхвърли. Никой не харесва СМРАД-овете. А и са си наели залата, могат да канят когото си поискат.