67

Либераст

преди 1 година

никой не обича ренегати

66

Анонимен

преди 1 година

нашето черноморие е изкупено от руснаци, извън сезона те са преобладаващото население. нагли лицемерни не желаят да научат и една дума на български. не ги харесва никой, но украинците са по-малко желани и от тях

65

чччч

преди 1 година

рушнаците са един вид непоправими ***.Нищо чудно ако налетят и в България,но трябва да е ясно на всички,че между тях ще има и много сътрудници на тайните рушки служби,които ще застрашат неимуверно националната ни сигурност. Никакви рушнаци не трябва да има в България,а имотите им,които имат такива, трябва да бъдат конфискувани в полза на държавата.

64

Граничар

преди 1 година

Ако Путин отвори границите ще стане като турското преселение по времето на Тодор Живков, с тази разлика, че куцо и сакато ще се изнесе с пълна скорост от загиваща Рассия.

63

ХФ

преди 1 година

Можеха да бъдат по-гостоприемни, но донякъде са прави за руснаците. Когато Русия нападна Украйна, това не беше проблем на руския народ. Като се стигна до провали и "частична" мобилизация, проблемът стана всеобщ /опря яйцето в д-то/. Германия пък се оказа е-ти гостоприемната страна. Хайде сега наш ред е да приемаме и руснаци. Надявам се да сме по-гостоприемни, в крайна сметка тези хора нямат вина и не са длъжни да се жертват за егото на един диктатор.

62

Анонимен

преди 1 година

то и в Европа, много украинска реч от млади мъже избягали от зелката, ама мълчите като ...ове, докато за руснаците това може да е приемливо , то чей го дирят укрите че не се бият за скъпата си родина!!

61

Анонимен

преди 1 година

Тия които бягат сега до преди седмица поддържаха агресията на Русия седейки по диваните и радвайки се на лъжите на Конашенков за велики руски победи. Войната беше някъде далеч от тях и не се интересуваха че загиват хора заради измисленото величие на Русия. Едва сега когато войната почука на вратите на техните домове и започнаха да получават призовки за лично участие в тази мpъсна война руснаците се сетиха че правят нещо много лошо, избиват безпричинно съседите си.

60

Star

преди 1 година

Ами ще се наложи да ги подслонят хората.Все пак са хора бегълци и противници на войната.А за това че са избрали Грузия,означава че поне малко уважават народа и традициите в Грузия..Нали всички сме християни със изключение на комунисти и фашисти?

59

Арменец

преди 1 година

Грузите са *** и подмолна нация,затова и се разпадат

58

До V

преди 1 година

Мухаха, понеже след незаконното анексиране и референдум с попълнен отговор, няма да има гражданска война и размирици

57

Радослав

преди 1 година

До 65: съдейки по теб, опитите с присаждане на птичи мозък на комунист са напреднали достатъчно, че всички да може да получите по един. Кой знае, може пък да ви помогне да скъсате оковите на партията и да станете свободни, но роба си е роб и затова най вероятно ви присаждат мозъци от птици отгледани в клетка, затова и си мислите, че без партията робовладелец сте живи, умрели. Мислите си, че без партията няма да има кой да ви хвърли малко семки за да ядете.

56

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо чудно, че грузинците са враждебно настроени към руснаците. Що бой изядоха 2006г. За няма и 5 дена ги разсипаха направо, щото там няма руско население. Нямаше кого да пазят, а и тогава невоюваха частни армии + опълченци някакви, а воюваше червената армия.

55

Анонимен

преди 1 година

Странно! Защо ли не ги долюбват...

54

Анонимен

преди 1 година

Правилно от една страна това е добре за икономиката на Грузия сега, от друга страна грузинците стават малцинство в собствената си държава и в бъдеще си е чисто унищожаване на Грузия.

53

До Василеф

преди 1 година

Глуповатий, обясни с птичия си мозък как точно суровините ще поскъпнат в Китай след като Русия е на зор за нов пазар и готова за отстъпки? Онемя ли простич? :)))

52

Радославе

преди 1 година

Не мисля, че все още е правен успешен опит за присаждане на мозък, но пък кой знае, може ти да си първия успешен експеримент душко, спешно се нуждаеш от промяна в главния процесор бухахаха

51

V

преди 1 година

До 66) Имам кофти новинки за теб душа.... След поредното анексиране на украинска земя, ще започне гражданска-сепаратистка война в провинция Харков..... тя ще приключи по познатия вече метод - военна интервенция + референдум + гуд бай! И така малко по малко, то нищо няма да остане от този западен сателит наречен украинЪ хехе

50

Анонимен

преди 1 година

До Z Ще изчезнеш ТИ,заедно с гнуснта си буквичка и псевдо-имперйка,воняща на лна и лъжи!Цял свят ви мрази,svola4i!

49

Анонимен

преди 1 година

Чингис хан и той ли е бил комунист

48

Радослав

преди 1 година

До 63: комунистите нямат национална принадлежност, а партийна. *** Сталин може да се е появил в територията на Грузия, но той е на първо място комунист, на второ партиен член, на трето вожд, на четвърто пример за това до какво води когато комунист дойде на власт и едва на 20-30 място грузин.