84

Анонимен

преди 1 година

Днес бг като една истинска coроcоиднa поdлога преписва ли преписва очевидните фантасмагории на министерството на страха. Това с Ванга и Нострадамус е доста изтъркано вече, измислете нещо ново. Между другото обещавам да ви повярвам, ако пуснете една малка ядрена ракетка в леговището на англо-саксонската и3мeт в Бъкингам, от където се дирижира ограбването на хората, ковид "пандемията", уж-"войната", избиването на животните и палежите на ниви, както и пропагандата за "вкусните" чеpвии и xлeбаpkи.

83

Мързи-ме-да-измисля

преди 1 година

Айде спрете се бре, оставете Баба Ванга да почива в МИР!!! Какви са тия постоянни лъжи, че казала за тяа година това, за оня онова. Пълни глупости са!!! Баба Ванга НИКОГА не е предсказвала по години, дати и такива изимсилици. Имам чувството, че и след 5 хиляди години пак ще казват за 7022-ра какво е предсказала. Спрете се бе, не се излагайте. Същото е и с Нострадамус, като видите че нещо има общо и веднага се оказва, че го е предсказал.

82

Някой

преди 1 година

Всякакви анонимници се упражняват с името на Ванга! Три пъти съм се срещал с нея и смело мога да кажа, че това което и приписват , са пълни глупости!

81

Аз

преди 1 година

До кога ще ги пишете тези глупости за Ванга и Нострадамус???

80

Някой знае ли..?

преди 1 година

Дали е предсказала собствената си смърт?

79

Xaxa

преди 1 година

Путин "антиглобалиста" все повече започва да прилича на глобалистката марионетка Байдън - господарите му кажат да дрънка нещо, и той хоп - слушка и изпълнява. Поне като искате да ви вярваме на "страшните" ви простoтии да бяхте махнали ковид мерките в Русия и да не бяхте прибързвали с изявленията на уж-министъра на Путин за "полезната" храна от червии на мухи. Баси жалките глобалистчета, не може един цирк да изиграете.

78

Щрак мрак

преди 1 година

Щом е казала Ванга така ще стане. Държавата да подготви инструкции за лесното отделяне на душата от тялото и последващо възкръсване за деня на плащането на такса смет и данък сгради.

77

Анонимен

преди 1 година

Да им кажа на кукловодите: Не сме съгласни да ни направите ядрена война и да гърмите ядрени бомби! Не сме съгласни и да разрушите света! Измислете си друг сценарий!

76

Уникат

преди 1 година

Искаха да я признаят за светица, но тя казваше, че не е светица, а мъченица.

75

Анонимен

преди 1 година

Искам да цитирате книгата и автора, иначе не вярвам!

74

Нека

преди 1 година

Нека плашенето на народа започне СЕГА! А някои баровчета готвят мрежите да ловят риба в мътна вода. Или как беше - Сенатът реши, дгд бедните!

73

тасс

преди 1 година

Бум на частните бункери отчитат строителни фирми. Поръчките са нараснали с трисет процента през последната година. Най често продаваните са изчислени да издържат повече от шест месеца на радиация. Клиентите са предимно собственици на средноголеми фирми. Споменават се известни имена на бизнесмени и величия от близкото минало. предпочитани са скалисти полупланински райони в Сакар и черноморието.

72

Анонимен

преди 1 година

Чекайте са малко! Путин не е заплашвал Запада, а им казва, че ако те започнат да си играят с ядрени оръжия, той може да им отговори! Айде да сме точни, моля! Че тия па все горки жертви се изкарват, все тях некой ги заплашва, а те могат да си дрънкат квот им дойде отвътре! Аман вече! Като разглезени деца са! Ако малко смекчат тона никви ядрени бомби няма да хвърчат наляво-надясно.

71

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали е предсказано, но кукловодите в сянка определено искат някой от нещата да се случат.

70

идиотщини

преди 1 година

Бог да я прости баба Ванга, но вече се прекалява с експлоатация на името й и с тиражиране на измислени "предсказания", уж казани от нея...ама лично на Едикой си казала, ама на стрина му на приятеля ми, ама на Нешка Робева (това вече е много важно и от самия извор!!!) лично на ушенце казала, ама лично на автора на новината му е казала...Хайде, престанете! От руски сайтове ли си снемате новините, те бълваха с "предсказанията "на баба Ванга.

69

А за нашествие

преди 1 година

на извънземни не е ли предсказала? Щото онзи ден писахте, че такова се очаква съвсем скоро. Или сте забравили да го споменете сред бедите, които ще ни сполетят?

68

Шапка в коминя

преди 1 година

Ванга предсказа потъването на *** кc и търсачите на органични ядливи остатъци в кофите още в първите дни на демо крацията. Всичко позна жената.

67

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Най ме кефи предсказанието за яка магнитна буря! Баси, кво ли ще праат инфлуенсърите, как ли ще си вадят хляба? А истинският оргазъм ще бъде от това, че базите данни на банкстерите ще отидат в небитието, барабар с кредитни, дебитни и пр. карти.

66

Анонимен

преди 1 година

Има си филм направен от 2 части. В предаване по нова в "ничия земя" с племенницата и, която много точно каза кое как е било и какво е казвала ясновидката конкретно за Русия. Тук написаното няма общо с истината. Книгата за нея също не описва такива неща.

65

Анонимен

преди 1 година

Защо плашите хората с тая измислена статия.