29

факт

преди 1 година

най святото място у България е фейсо !

28

Анонимен

преди 1 година

Тоо сандвич не може да си направи за символи говори

27

Исторически парк

преди 1 година

дае затова нахълтват в класните стаи и пребиват даскалиците.. щото било свещено място.. и реват, че мн им били натоварени дицата, нищо че нашите учат най-малко от цяла европа..

26

Анонимен

преди 1 година

Чорапа да не се обажда че направи толкова бели в последните няколко месеца и е за ЗАТВОР!

25

Анонимен

преди 1 година

Как да учим, за да работим, а не обратното Вестник Дума

24

Анонимен

преди 1 година

На изуст Батко

23

Уви!

преди 1 година

Беше!!!

22

Анонимен

преди 1 година

"коментар" 16 ЯСНО ПОКАЗВА колко пpoпaднал е този сайт!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Училището е било свято,защото така почва нашето Възраждане.Днес обаче трябва да си признаем,че е жалък анахронизъм от соц България.21 век с уникалните възможности за индивидуално развитие предвид технологиите и науката,просто е спъвано от безнадеждната система на колективизъм от 19/20векове.21 ще векът, в който училището ще изчезне...

20

Тенгри кан

преди 1 година

Осъзнати личности... Виж сега, Мунь, личността си идва с раждането и се осъзнава и развръща с израстването. Целта на образованието не е да модерира личността според системните изисквания, а да сътрудничи и подпомага нейната мисийност и житейски път. Ние не се раждаме под общ знаменател, затова общият знаменател е вреден за личният житейски път. Социализацията не е прерогатив на образованието, тя е житейският път на личността.

19

Дам!

преди 1 година

Виждаме! Толкова е свято, че МОН прави и невъзможносто да го унищожи! Родителите трябва да търсят спасение от тази институция. Обучавайте си децата и намерете начин да минимализирате последствията от полираните мозъци на държавните калинки.

18

Хахахаха

преди 1 година

Ако беше свято място по-голямата част от българите поне щяха да знаят да пишат на собствения си език, и да имат познания по география и история. Реалността е различна, където възрастните са диви, пияни ***, които не могат да спазват елементарни правила на поведение и закони, а младите необуздани, надрусани и незаинтересовани от нищо. Иначе с претенции, абсолютна пародия.

17

Не, мерси!

преди 1 година

А за мен не е защото училищата са пълни с откачени сектантки. Просто родителите не знаят и все се страхуват някой да не продаде марихуаната на чадото им. Истинската опасност е в това, че сектите масово зарибяват учителки, но някак си тази опасност остава скрита за мамите, а си се вихри с пълна сила в частни и по-елитни държавни училища. В ромските не е популярно, безсмислено е да се сектанизират ромчета

16

Анонимен

преди 1 година

самалета и за маскве! докато не ед ошла зимата!

15

Анонимен

преди 1 година

Какво училище, хванаха МВР и Главният Прокурор Иван Гешев в схема за масови убийства и изтезания срещу обикновени Българи! Как върви воайорството МВР!?.....................................................!Извратени полицаи правите децата от роби!

14

Гласът на България

преди 1 година

Поздравява ви с поема за социолога и политолога Петър-Емил Митев: П-Е е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши, коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на Витошаря:"Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация".АвтГИМ

13

Перниканец

преди 1 година

Беше, Румба, беше...от одавна не е.

12

Анонимен

преди 1 година

Много свято! Първи сме по неграмотност в ЕС. Над 1000 училища са затворени у нас по време на прехода. Днес над 48% от младите са функционално неграмотни. Сред ромите две поколения са почти напълно неграмотни, което ги обрича на безработица. И колкото и да вдигате заплатите на учителите, няма да промените нещата, защото системата е тотално сбъркана.

11

Анонимен

преди 1 година

До гуша ни е втръснал с тия клишета и лозунги, от 500 ДС агенти, консултанти, съветници и ПИ-ари така и не се намери дори един с поне две мозъчни клетки!

10

Анонимен

преди 1 година

хем хвали бг деца, хем ще ходи да плаче над гроба над онези одобрили бомбенето на софия