33

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нещата са простички. Русия не може да стои в област, където няма повече от 50 процента местна поддръжка. Харковска област се оказва такава. Няма как руснаците да се задържат там след като самите харковци не го искат. Затова се оттеглиха. Руснаците ще си вземат област Николаев и Одеса, където имат повече поддръжници.

32

Анонимен

преди 1 година

Не мисля, че някой ще съчувства на помагачите на руските военопрестъпници, колкото и да пропускат да го споменат (че са такива).

31

Анонимен

преди 1 година

Споко, пак ще се върнат

30

Анонимен

преди 1 година

Да се изкорени руския фашизъм!

29

1

преди 1 година

Еми на каквото си постелеш на Таков аще си легнеш.

28

Чапай

преди 1 година

Апят Абасралис

27

Най голямо

преди 1 година

Наказание за тези хора е...да доживеят живота си в Русия....

26

Москва потъна

преди 1 година

"проруските жители бяха наети в редиците на държавни служители". На това ли се надяват проруските мишлета да дойдат окупаторите и да ги уредят с държавна службица гоките жал да ти стане за тях.

25

Анонимен

преди 1 година

Арестович към учителите които предодават на руски език в контролираниет от Русия територии: Грабвайте дисагите и марш на Изток. Тук ви чакат два варианта - затвор или смърт. Милост не се предвижда за и3poди като вас.

24

Анонимен

преди 1 година

Ккво се случва с правото за самоопределяне, което се твърди, че е изконно човешко право?

23

Да му мислят

преди 1 година

Кремълските мекерета в България ! Тях пък какво ги чака !

22

1

преди 1 година

До Анонимен 24 "И какво сега? Да съжаляваме шепа продажници, който са се продали за няколко копейки на руснаците." Явно това е опита с тази статия: горката Ирина, така да се излъже. Нито дума за това, че е съдействала на руските фашисти да налагат терора си.

21

Анонимен

преди 1 година

А къде да е, у САЩ ли? И до там ще стигнем.

20

Анонимен

преди 1 година

И какво сега? Да съжаляваме шепа продажници, който са се продали за няколко копейки на руснаците. Ами хилядите други, които не са го направили. Истина е, че такива като Ирина заслужават смъртно наказание и в едни малко по-ранни времена са щели точно това да получат. Но пак благодарение на лошия запад ще отърват кожите. Просто трябва да им вземат паспортите и да ги натирят през границата към Русия до живот. Това ще им е достатъчно като наказание.

19

до всеки избира

преди 1 година

"Победата" има много бащи, а "Поражението" е винаги сираче!!!

18

Всеки Избира

преди 1 година

и си носи последствията на избора ! Животът и сурав и курав ! Само наивните *** търсят виновни, когато се окаже, че са губещи !

17

Ъц

преди 1 година

Дами и господа, стойте далече от този конфликт! Едните вече за завършени неонацисти (промиха им мозъците тотално), а при другите ръководството е напълно и тотално разложено, цари корумпираност и некомпетентност, и пълен Феодализъм! Жалко за обикновените и нормални хора! Ужасът на войната в оКраина ще продължи, а скоро ще се прехвърли и на територията на Русия... Какво ще се случи е трудно предсказуемо, дано да не пламне Европа, че глу.п.аци има и от едната, и от другата страна!

16

Аха

преди 1 година

И аз мислех, ЧЕСВО ще е 3 дни!

15

Ельоменат

преди 1 година

Предателите винаги бягат. Ирина сега ще живее с 100 долара в Северна Корея 2.who cares

14

1

преди 1 година

Тази статия трябва да предизвика съжаление към горките сътрудници на руските фашисти военопрестъпници ли?