63

до 65

преди 1 година

Кой на кого се прискива бе, само разкривам прилики, какво лошо има в това човек да прилича на извънземно от филмите ? В Холивуд се чудят как да ги маскират с гримове за прилика ние имаме естествен двойник и това ли е присмех ? Природата го е дарила поне с прилика !

62

Анонимен

преди 1 година

ИТН - / Има Такъв Нужник /

61

Анонимен

преди 1 година

До Боже колко Никой в света не е успял да измами толкова народ наведнъж ! АААА,не е вярно!!!! А КИРО,КОРНЕЛА И АСЕН? ТА ТЕ ИЗЛЪГАХА СТОТИЦИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ХОРА!!!!!!!!!

60

Продължаваме промяна

преди 1 година

Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане

59

ааа

преди 1 година

Слави Трифонов - троянския кон на мафията!

58

Иван Стратиев

преди 1 година

Прочетох 5-10 коментара и получих отговор на въпроса. Като изключа неспирните ***, очевадна е и липсата на трезва преценка и ясно съзнание. Славчо - ти си рогач, но си честен и отговора на въпроса ти доста се разшири: не само, че обичат да ги лъжат, но и да живеят в илюзия и робство може би .... 90% от хората. И макар да си единствения нормален в момента, в политиката, ... тези 90% пак ще гласуват за ония, които ги грабят от люлка до гроб. А, и Славчо - излез от режима на обяснения!

57

Анонимен

преди 1 година

До анонимен"Но народа ни е мъдър и няма никога да го допусне." А ДАНО! ДАНО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ НИ СЕ СЛУЧВА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ДА СА НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 1 година

До Това чалга-нещо-на снимката много ми прилича на извънземно в главата, само му липсва зеления цвят !" Tи нормален човек ли си? Голям грях е да се присмиваш на здравето на друг!!!! БОГ гледа,вижда и чува всико и един ден ще ти напомни !!!! За хубаво,за лошо направено винаги има възмездие!!!

55

анонимен

преди 1 година

Робски народ Слави , ще продължават да си го лъжат доказалите се лъжци и ще го клатунгат както си искат. Поклон за това , че разобличи неадекватните, които хич не бяха неадекватни към себе си, роднини и приятели. Последователите им безусловно са непоправими мазохисти и пази боже идолите им отново да се докопат до властта и тогава обещанието да довършат започнатото, окончателно ще довърши България. Но народа ни е мъдър и няма никога да го допусне.

54

П.К.

преди 1 година

Учиндолеца назовава пословичния лъжец право в очите. Който прави уйдурма с казаното, той също е лъжец.

53

Теодор

преди 1 година

Дира, всеки брътвеж ли ще пускате на това недоразумение? Ай малко по-сериозно, моля!

52

Това чалга-нещо

преди 1 година

на снимката много ми прилича на извънземно в главата, само му липсва зеления цвят !

51

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е уместен. НО, ми изниква някак си един друг въпрос. Слави, какво стана с декларацията ти за доходи? мм? Ако си толкова "честен" защо не я пускаш? Много е лесно да критикуваш и обвиняваш другите...

50

Димитър Недков

преди 1 година

Историята му предостави възможност да играе главната роля в България, а той я пропиля като треторазряден актьор.

49

Lina

преди 1 година

Ех, славе. Ще ти повярваме - на лъжите си Цар. За кое каза истината , всъщност. Няма да изброявам - това го видяхме всички. Вече сте и с герб и дпс официално, по думите на ива митева. Няма проблем. С кой ли не сте .Собственост на дпс, във връзка с граб, любовници с рашшша, и с едни лоши момчета с кратки и запомнящи се имена. Не подбирате всъщност. Да - кикита са нула, но това не променя вашата автобиография - написахте я пред нас. Сметката ще е за вас. Организирах там кючеците.

48

ИТН и Чалгаруний

преди 1 година

са толкова вредни за България колкото ДПС и ГЕРБ ! Господ ако не помогне на българинът да се вразуми, значи България ще си остане олицетворение на беднотия и простотия !

47

van zant

преди 1 година

Не се издържа вече този самовлюбен човек,ако изобщо е човек . Значи всички други лъжат за всичко и всички,а той е светата вода от която трябва да пием и всички да сме доволни и верни на него. А не казваш когато излъга за всичко толкова хора за 1 година и се криеше като мошка за да не те питат нищо,защото си забравил захората които работиха за тебе и те защитаваха по страната за всички простотии които натвори със тях. Напомням---само със Тошко да остана продължавам напред.Прав ти път към нищото.

46

Анонимен

преди 1 година

И ти много обичаш да те лъжат, че си велик и безпогрешен. Е, да, ама не скъпи!

45

Боже колко

преди 1 година

простотия има в България ? Слави не бил лъжец, но постави "рекорд" по измамени стотици хиляди симпатизанти от него и пуделите му ? Никой в света не е успял да измами толкова народ наведнъж !

44

Анонимен

преди 1 година

Намери си друг народ, този не ти вярва! Омръзна ми вече от ИТН и Възраждане. Обединихте се с Герб и ДПС и не само, че сте лъжци и и злъфахте избирателите си, но продължавате да ги имате за *** и да се опитвате да им внушите, че това, което видяха с очите си, не е вярно и е за тяхно добро.Обиждате хората, обиждате и себе си.Слави, ти избра с кой си! Точка по въпроса.Лъжа е, че не лъжеш.Айде гледай си здравето и остави тази работа на мъжете...