156

анализатор

преди 1 година

Абе защо съчинявате руска пропаганда бе? Каква полза ще имате от нея, като свърши войната и Русия бъде наказана за това?Обратното - Русия свършва военните си запаси, а възобновяването им е невъзможно поради санкциите!И пак - дори САЩ да свършат запасите си за Украйна, военните заводи работят с пълна сила и е само въпрос на договаряне на нови поръчки. Това даже би дало ускорение на и без това силната американска икономика! Буквално днес ще изстрелят първата ракета до Луната!

155

Анонимен

преди 1 година

До 202 до 193 Опорката за "блицкриг" е като сегашната за контранастъплението. Чак сега руснаците вкараха своя техника от "пражката пролет" в Украйна! Какъв блицкриг, като съотношението е обратно на такова при нападение. 3:1 в полза на Украйна! В момента Русие е предоставила съвременна бойна техника на военни от Китай и Индия, и провеждат заедно военно учение в Русия! САЩ искаха чрез Украйна да изтощат военно и икономически Русия, ама нещо не става. Най-потърпевша е Европа.

154

Анонимен

преди 1 година

Изчерпали запасите...Ха-Ха. Военната промишленост на САЩ и Зап. Европа, включително в България работи на МАХ. Украинската армия продължава да се въоръжава , започна превантивно да се въоръжава и Тайван. Така че путин го чака да поеме "път към ада"

153

Анонимен

преди 1 година

Пръскат се от злоба платените 10-12 хамерикански трола и пълнят с жалки безсилни коментари мрежата, но българите са с Русия и така ще бъде. А че Русия ще спечели войната вече на всички е ясно. Въпросът е дали ще останат украинци или подстрекателите им ще ги пожертват. Ако Русия искаше досега камък върху камък нямаше да е останало.

152

Свобода

преди 1 година

Непрекъснато се говори как Русия изчерпва запасите си, сега започна да ги изчерпва и САЩ - подобни твърдения са абсолютно несериозни! Тези държави имат огромни военни ресурси, като САЩ дори не участват в директни боини действия!

151

Анонимен

преди 1 година

До хеххеее Освен ако боеприпасите не са радиоелектронни, високо/нискочестотни, електромагнитни.

150

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на САЩ така е устроена че през време и след война военнопромишления комплекс отчита свръхвисоки печалби..През време на ВСВ тя на една седмица произвеждаше по един Боен кораб и десетки самолети .На това Япония не можа да издържи.Афганистан също вкара Русия в капана и тя се срина.Горбачов просто показа провала като перестройка.Сега чрез Украйна Не взелата си поука Русия пак е в кюпа.Дали е можела да не води тази война ще се говори.Вероятно в този капан ще бъде Китай след време.Ще видим

149

Анонимен

преди 1 година

Месеци наред оплакваха руската армия за недостиг от боеприпаси, а накрая се оказа, че военната помощ на Пиндостан за Украйна е изчерпала запасите им от някои видове боеприпаси и Пентагонът се задъхвал с попълването на арсенала си, което предизвикало паника сред служители, че пиндостанската бойна готовност може да бъде застрашена от недостиг.

148

Ф.С.В.

преди 1 година

Главният подстрекател на тази война е САЩ!! И най интересното е че Еврейският САЩ заедно с Израел подкрепят едни укронацисти!! Защо ли?? всичко е заради ПАРИ и Световно влияние! в Китай евреи няма ,,,там е ябълката на раздора-който е приятел с Китай е враг на Ционистите! Странно е вреи да подкрепят нацисти,,,Би трябвало Германия да поиска обратно репарациите си от стотици милиони евро за убитите от нацисти евреи!

147

Morski

преди 1 година

Споко,войната в Украйна прави такава голяма реклама на западното оръжие,че печалбите ще са огромни! А Рушия ще става все по- слаба ,и по-малка!!!

146

msm

преди 1 година

Несъстоятелна статия. Войната стимулира икономиката на САЩ, скъпия долар го показва!

145

рушките фашаги

преди 1 година

наблягат на възраждането на маZквича.......но не веднага, а по-следващата шестолтка.

144

Анонимен

преди 1 година

Е, сега... хем боли, хем сърби.

143

Анонимен

преди 1 година

Изтощава се какво? Изтощават се батерии, хората ... ИЗЧЕРПВАТ се боеприпаси.

142

Анонимен

преди 1 година

Всички военни заводи на САЩ в момента работят денонощно за Украйна. Мой приятел работи в един от тях и ми писа, че има голяма поръчка от Пентагона за хиляди снаряди. Войната в Украйна е рестарт за военната индустрия на щатите.

141

Анонимен

преди 1 година

Срещнах семейство от демократична България и ги заклах ! Поздравете ме !

140

пуйката

преди 1 година

Тъй като никой не е тръгнал да "освобождава" САЩ,то САЩ ще "освободят" една страна по-малко.

139

АнонимеН

преди 1 година

ТАКАВА ГЛУПОСТ МОЖЕ САМО КОМУНИСТ ДА НАПИШЕ!!! ФАЩ ИМА ТОЛКОВА МНОГО МНОГО ОРЪЖИЕ , ЧЕ ДА ЛИКВИДИРА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СТОКРАТНО И ТО БЕЗ ДА УПОТРЕБЯВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!!!! НЕ ГО ПРАВИ САМО ЗАЩОТО ФАЩ ПЕЧЕЛИ ОТ ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА ВОЙНА ВОДЕЩА ДО ВИСОКИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА И ГАЗТА ОТ КОЕТО ФАЩ ПРАВИ 100-ЦИ МИЛИАРДИ ПЕЧАЛБИ КАТО ПРОДАВАЧ НА ГАЗ И ПЕТРОЛ!

138

Анонимен

преди 1 година

Една войничка на вашия континент и ще ви се изпари мерака да ги правите по целия свят.

137

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия басни.