27

Бай Илийчо

преди 1 година

Мислете му гражданята! Ний на селу сме си добре !

26

Лапаме го

преди 1 година

Напред към катастрофата!

25

Анонимен

преди 1 година

давайте,още посредници,без атомни централи без ТЕЦове няма да се къпем няма да ядем,само Евралопейски Комисии ще издържаме.

24

Не лъжете!!!

преди 1 година

Именно електроенергията поскъпна още повече през последните дни - в понеделник сутринта тя дори премина прага от хиляда евро (24 520 CZK) за MWh на борсата в Лайпциг. След това обаче започна драстично да пада и в сряда следобед цената вече беше 555 евро

23

БОЕЦ

преди 1 година

Да не се оплакваме, това е цената на демокрацията, нека я платим и подкрепим любимата ни Украйна! Слава Зеленски!

22

Не лъжете!!!

преди 1 година

Цената на газа пада рязко от началото на седмицата, след като достигна исторически връх в петък и се покачи до 346 евро (8 500 CZK) за MWh. Причините за спада на цените са основно две: първо, пазарът беше успокоен от положителната информация от Германия относно пълненето на резервоарите за зимата, а след това индикациите, че Европейският съюз планира да договори съвместно решение на ценовата криза на енергийни пазари. Най-много се говори за таван на цената на газта.

21

Анонимен

преди 1 година

Ми то благия живот на запад се дължало на точене на ресурси от лошия Мечок, който непрекъснато дърпаха за опашката. Явно и на него му писна от и-деоти.

20

Анонимен

преди 1 година

От сега нататък всички извън Европа ще ни третират като едно цяло с Германия и Франция и ще получаваме баснословни цени за газ и ще си седим със смешни заплати щото западните корпорации ще го закъсат като започнат се вдигнат цените на производствата. Дано, малко по-малко ЕС започне да се разпада, за да отървем кожата. Иначе Шолц и Макрон трябва да започнат да дават обяснения за неадекватните си решения.

19

Нане

преди 1 година

Следващата стъпка е да няма изобщо ток през зимата... ===))) щом лятото са такива цените, колко ли ще станат зимата...

18

Грую

преди 1 година

Дреме ми, че е скъп тока - имам си и паркет за къртене и горене, и столове, и гардероби!

17

Анонимен

преди 1 година

Какво стана сега пък? Путин диктувал цената на природния газ в Европа, а пък кой обвързал цената на тока в ЕС, с тази, на прирородния газ? Пак Путин ли ги върза онези в Брюксел? Че и нашите, и те!

16

Зелен Bъзлuн

преди 1 година

Какво се ослушват зелените?? Да се захващат с любимите си занимания - да xyxaт мощно на перките, че да се въртят ..и да си забият по една тръба отзадт и да прозвеждат газ.

15

Анонимен

преди 1 година

И сега краварите доволно потриват ръце!!! Евроикономиката умира бавно но сигурно

14

Поп Груьо

преди 1 година

Надявам се че тази година ще е последна за съществуването на ЕС !Предвиждам зимата да има бунтове и безредици в Западна и ИзточнаЕвропа, предизвикани от невъзможността на хората да живея нормално !

13

Брадвата

преди 1 година

Рекордна спекула и връщане в тъмните векове след някоя друга година

12

Герги

преди 1 година

До Анонимен АМи то не само газа е поскъпнал, въглищата също 3 пъти, предполагам /не мога да твърда/ горивото за АЕЦ също, фотоволтаичните панели и перките също поскъпнаха ..... те така. И за капак доста от реакторите на Франция имат някакъв проблем.

11

Водка Пyтинка пийни

преди 1 година

и се бързичко стопли!

10

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете че още е лято? Нали знаете че още не е спряла газта? Нали знаете че "рекордите" ще почнат през октомври-ноември и не е ясно кога ще свършат? Но НАКАЗАМЕ ЛИ ПУТИН че май нещо не стана точно така?

9

Анонимен

преди 1 година

Е как!? Нали всички могат и без държавата-бензиностанция!? Кирчо как уплаши Путин, че няма да му дава пари, та сега даваме и на посредници.

8

ZV

преди 1 година

Урсулка потдува ли вятър генераторите? Да ползват ВЕИтата къде имаха голам мерак за тях)))). Нали са много умни. Урсула е на нивото на наш служител от Поземлената комисия например.