8

Анонимен

преди 1 година

До Копейки, как сте? ------- А не ти ли е минвало през ума , че СП1 си е повреден . Все пак не е в първа младост . Какви изнудвания

7

Копейки, как сте?

преди 1 година

Замислихте ли се какво всъщност е казало гениалното лапацало Песков? Да бе, ще се замислите, то трябва да има с какво. А той всъщност признава, че "великата" Русия, на която прислужвате всеотдайно, няма с какво друго да изнудва освен със суровини. Защото и технологиите, които използва за износа им, са западни. Мъка, драги путинофилчета, затова трябва да драскате жалки слабомуия, за да заработите за кебапчетата и бирата.

6

Анонимен

преди 1 година

Режим на тока направиха тези, които направиха после преврат, и чиито деца предателски управляват днес.

5

Зозо

преди 1 година

Бреее, много нагъл тоя. Нарочно от години намаляват газта за да вдигнат цената. Сега напълно го спират, пак за да не могат в Германия да напълнят хранилищата и да вдигнат още цената. Блатняшка работа лъжлива. А нашите рундювци още се надяват на "евтин руски газ" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4

-)(-

преди 1 година

"А, Зимъска..., гату Сняг забръскъ...", виелицата ще отнесе и санкциите! Щоту на студ, глад и мрак народя по Европата шъ скочи да потърси сметка от изкукуригалия си "елит"!

3

Щерев

преди 1 година

когато бяхме под руско иго не само че нямаше газ но и имаше режим на тока... и да не сме умрели..ха.ха-ха Кремъл не разбра ли че руска газ не искаме... край!!! Колко ли трябва да им се повтаря.

2

Анонимен

преди 1 година

Не са само санкциите, а и менталната изостаналост на рашистан. Първото е следствие от второто.

1

Анонимен

преди 1 година

САЩ никога няма да позволят да има газ в северен поток.