55

Анонимен

преди 1 година

Граничните седят по портали те няма.как да ги хванат те им знаят маршрутите

54

Анонимен

преди 1 година

Европа да праща помощи и сили. Иначе да ги пускаме и ние да си ходят на запад. С остаряла техника и недостиг на хора какво правим?

53

Анонимен

преди 1 година

Те сякаш са чули за играта Ние ги ловим те ги пускат,а цената за която влизат казват,че преди била 6000 евро на човек за преминаване за примерно 3 дни понеже страната не е голяма дори и по диагонал с застраховката,която го осигурява,че ще го пуснат е поне половината сума или 3000 евро,а още половината по 1500 се делят с тези откъдето са дошли,което им дава право още да стоят и да се опитат пак с нова вноска,ако имат връзка или някой нещо им подскаже нещо от този сорт със залаганията на късмета.

52

Нео

преди 1 година

Поредното доказателство, че в някои райони на родината ни, държавата отсъства!

51

СМЕХ ПО РУСОРОБСКИ!

преди 1 година

ААА, ТО ПУТИН САМО ДА КАЖЕШ ЧЕ Е ВОЙНА, А НЕ ХУМАНИТЕРНА ОПЕРАЦИЯ И ТЕ ТИКВАТ ВЪВ ЗАТВОРА? ЕРДОГАН БИЛ ЛОШИЯ И БОЙКО МУ ВРЪЩАЛ ПРЕВРАТАДЖИИ?

50

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 55. И ти как разбра, че турците поискали политическо убежище у нас са престъпници и са участвали в преврата срещу Ердоган? Да наямаш някакви пара способности да знаеш кой е престъпник и кой не. Има си съд. Води се дело за всеки. Съда решава, дали въпростния чужденец потърсил убежище в България е престъпник или не е. Винету изземва функциите на съда. Той решава тяхната съдба за да се сложи на Ердоган. Първо извършва престъпление прескачайки съда, второ унижава България, ставаме жалки.

49

До Гиб Мелсън

преди 1 година

В Украйна няма преврат. Там има агресия. Чужда армия ги бомбардира и анексира техни градове. Няма основание за сравнение на Турция с Украйна.

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 49. Като не ни пука за турците, които бягат по политически причини от Ердоган да не ги вкара в затвора, защо да ни пука за украинците избягали тук в България? Ами да ги натоварим и да ги пратим обратно в руската част на Украйна? Или сме демократи или не сме. Или уважаваме човешки права без значение от коя страна си или не спазваме нищо. Значи украинците бягат настаняваме ги в хотели. Турците бягат връщаме ги обратно да бият изнасилват по затворите. Морала на Винету е лоша реклама за България

47

До Гиб Мелсън

преди 1 година

Харесва ли ни или не Ердоган е законно избран лидер там. Превратът е незаконен. Не може да защитаваш хора които са организирали преврат. А онзи Гюлен е агент на ЦРУ и живее там в Пенсилвания охраняван от американските служби. Смяташ че американците са много "добри" хора? Западът не е лицемерен? Не си и помисляй че съм поддръжник на агресора Путин. Ердоган също е подобен на Путин и Лукашенко. Но това са техни вътрешни проблеми. За нас е важен само нашия интерес. Да живеем спокойно и без проблеми.

46

От бореца

преди 1 година

До кметовете - панаир без стрелбище не бива .!.

45

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 48. Не са пет и не са десет и не са престъпници. След преврата в Турция Ердоган вкара в затворите по потлически причини десетки хиляди турци. Достатъчно е да намерят на телефона ти приложение, което било на опозционера Гюлен и си готов за затвора. Той вкара в затвора много хора, хиляди.В България ние чухме че Винету че върна 20 души,но щом се чули за 20,значи не сме чули за много повече от това. Това е въпрос на принципи. Гърция не върна нито един, дори военни от преврата избягали с вертолет

44

Анонимен

преди 1 година

Тpoловете на ГЕРБ, които пишат тук не искат управлението за да спрат потока от незаконни мигранти, а за да се върнат отново и да почнат с бясното крадене/грабене.

43

До Гиб Мелсън

преди 1 година

Нас турските проблеми не ни касаят. Да се оправят. Не сме длъжни да се правим на велики.

42

до 44

преди 1 година

Гиб Мелсъне, умно момче си, поне по по-голямата част от мненията ти, които съм срещал тука. Какво значение има, че бил връщал некакви шматки, които търсили политическо убежище. За толкова време не разбра ли, особено покрай случващото се в Украйна, че цялата водена политика и прочее от ЕС и САЩ едно огромно ЛИЦЕМЕРИЕ и лично интересчийство. Когато ние ще сме спокойни и добре, какво значение имат 5-10 човека престъпили турските закони и криещи се зад термина 'политическо убежище' за по-лесно?

41

Анонимен

преди 1 година

Пускайте ги да преминават. Те тук няма да се спрат.

40

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 46. Как да няма значение бе? Теб ако те подгонят в България по политически причини и потърсиш убежище в някоя страна от ЕС, примерно във Франция и французите те върнат обратно в България а теб те вкарат в затвора да те бият изнасилват всеки ден. Това няма ли значение? Точно това направи Винету с турските бежанци избягали от Ердоган. Върна ги всичките до един и сега са по турските затвори ги бият и изнасилват. Гърция не върна нито един, дори онези военни, които избягаха с хеликоптер в Гърция.

39

33 до 42

преди 1 година

За това казвам, че Баце некак си беше успял да го уреди. Какво е обещавал, какво е давал, реално няма особено значение, тъй като тук се чуваше от дъжд на вятър за емигранти и беше сравнително спокойно. В същото време, всяка вечер даваха кадри от техните граници и беше некакъв ад при тях. Сега понеже си имаме жълтопаветни капацитети, които на връзано куче леб немогат да дадат, си патим от глупостите.

38

Гиб Мелсън

преди 1 година

до София 33 Баце ти бил уредил някак си да няма бежанци. Не знам дали се правиш на приятно разсеян но това "някак си" го разбраха дори и първолаците. Причината по време на Винету да няма поток бежанци беше, че турските войници пазеха границата. А те я пазеха по нареждане на Ердоган. А защо я пазеха? Защото нашия Винету върна на Ердоган всички турци, които потърсиха политическо убежище в България след преврата там. Нито една друга стрна в Европа не върна на Ердоган своите политически бежанци

37

Анонимен

преди 1 година

Телената мрежа маркира що-годе къде е сухопътната държавна граница. Термокамерата "снима" кой кога я нарушава. За охрана и защита и дума не е ставало.

36

ЯН БИБИЯН

преди 1 година

КОЙ СТРОЕШЕ ОГРАДИ, МАГИСТРАЛИ, ГАЗОПРОВОДИ, КОЙ СПИРАШЕ ИНФЛАЦИЯТА, КОЙ МАХАШЕ ПОСРЕДНИЦИ И НИ СПЕСТЯВАШЕ МИЛИЯРДИ, КОЙ НИ НАМАЛИ ПРЕСТЪПНОСТТА - НАГЛИТЕ, КИЛАРИТЕ, ЛКВИДИРА ОТВЛИЧАНИЯТА, КОЙ НИ НАПРАВИ ИЗВЕСТНИ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА И ДОКАРА БЛЕЪР, МЕРКЕЛ И МАКРОН? КИРО ЛИ? ИЛИ НИНОВА? РИСТЬО? ТРИФОНОВ, ЛЕНА, РАШКОВ? НЕЕЕ, НИКОЙ ОТ ТЕЗИ ПООМИЯРИ! ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН - БОЙКО БОРИСОВ!