132

ЬЬЬ

преди 1 година

"Каналджиите обявяват война на държавата",а къде е държавата?Имаме ли изобщо държава?Защо тези мигранти са пуснати да минат през кпп на границата без да са проверени и върнати обратно? Защо шефовете на каналджиите са недосегаеми? И за кого да се гласува на тези избори,когато всички,без изключение,са корумпирани до ушите.И какво значи за тях смъртта на "някакви" полицаи,когато печалбите им от тези мигранти са баснословни и безнаказани?

131

ПП =БСП =ДБ

преди 1 година

=МАФИЯТА... 2020.....ОБЯВИХА ВОЙНА НА ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ, ГЛ. ПРОКУРОР, СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА..... НА ЦЕЛИЯ СПАЗВАЩ ЗАКОНИТЕ БЪЛГАРСКИ НАРОД........... СПЕЧЕЛИХА ВОЙНАТА С ПОМОЩТА НА МАШИНИ ОТ ВЕНЕЦУЕЛА, ГАЗ ОТ ПУТИН......СЕГА ВНАСЯТ МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА...

130

Аналогия

преди 1 година

Има ли жертви от редовните пътници, покажете ги. Има ли пострадали от МИГРАНТИТЕ ? Колко са, къде са настанени ? Новините би трябвало да ги отразят. Хора са, жени, деца натъпкани отдолу, при багажа, дишат изгорелите газове :(

129

Полския тръмбеж

преди 1 година

Тука има едно сборище и депо за превоз на емигранти Ашкъм се казва на Кадир Змията!Никой не го закача щото е заместник кмет от ДПС!Под чадъра на общината и МВР е!

128

Тома

преди 1 година

А кои са каналджиите.Да не са политици полицаи и прокурори

127

Анонимен

преди 1 година

Ужким, много работите, акции нон-стоп, а трагедиите не спират, коя от коя по-шокиращи?!

126

ОПГ

преди 1 година

Доколкото разбрах полицейската кола е навлязла в насрещното където е била ударен от автобуса. Case close.Значи е самоубийство

125

Анонимен

преди 1 година

При Борисов каналджиите си бяха част от държавата и полицейските патрулки ги съпровождаха за да нямат проблеми. Сега си връщаме държавата от мутpите и каналджиите вече не са част от държавата

124

Анонимен

преди 1 година

Пак трябваше да умре някой , за да стане нещо. Класика.

123

Анонимен

преди 1 година

ААА ТВА ДА Е КУСУРА... ТО РУСИЯ НИ ОБЯВИ ВОЙНА, ТЕ З А КАНАЛДЖИИТЕ СЕ КАХЪРЯТ...

122

Гиб Мелсън

преди 1 година

Когато държавата не обявява война на каналджиите е нормално каналджиите да обявят война на държавата. Просто те са по активни и не спят.

121

Пижо

преди 1 година

Каналджиите се оказаха не си гани, а "сирийски граждани със статут на бежанци"!!!! Колко много предупреждавахме за тия "бежанци" от Сирия, мюсюлмани, резали глави и бягащи от правосъдието!!! Тепърва ще им берем плодовете!

120

мак

преди 1 година

И каналджиите, и пасажерите им трябва да бъдат третирани като престъпници. Сигурно са без документи, да не говорим за нелегално влизане в страната, та какви бежанци според закона са? Трябва показни акции как ги задържат и пращат не в бежански лагер, а в ареста. Това може би ще намали мераците на следващите тълпи тарикати. И шофьорите ще знаят, че няма да им се размине. Разбра се, че оградата е пунтамара, затова трябват по-крути мерки.

119

Анонимен

преди 1 година

Помощите от ЕС къде са? На Турция се плащаше в милиарди. Къде са помощите за техника, за допълнителни сили, за инфраструктура, къде сега е солидарността? България като външна граница в момента трябва да не изпитва недостиг на нищо. От всичко нужно трябва да има в изобилие, ако трябва жива сила на оградата

118

Анонимен

преди 1 година

При рашката всичко е било договорено, сега вече има проблеми. Да ги настанят в една от къщите на рашката с по 12 тоалетни, тъкмо ще се съберат.

117

Анонимен

преди 1 година

Пълен Провал. Всичко започна с промяната и потъването на Вера Су. От тогава държавата потъва ли потъва

116

Шах

преди 1 година

Да разбираме ли , че каналджиите са спряли да плащат ? Няма как да спрат .Плащат но на старите .

115

въпрос

преди 1 година

Тези така наречени каналджии не са от вчера. От много години са май. И сега ли се усети държавата България , че тези са против държавата България ?????????

114

От 120

преди 1 година

Тук скандал не е възможен. След 3 дни и дори по-малко всичко ще е забравено. Керванът ще продължи да върви. Просто някой не е получил нещо и си го е търсил, загинаха не правилните хора.

113

родител съм

преди 1 година

на полицай. Душата ми плаче , умът ми не може да го възприеме. Държава ли е? Разграден двор ли е ? Имахме граница , гранични войски ,пиле не можеше да префръкне! Сега...????