58

Анонимен

преди 1 година

хахахахахах дефлация имало. Поредния ГЕРБ-ераст, който разчита на ниския интелект на себеподобните му, за да ги лъже

57

анонимен

преди 1 година

ББ не знам дали трябва да се пенсионира, това си е негова работа, но ПП трябва да се заличи иначе ни чака глад

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Все си мисля, че е подсъдно да се защитават престъпници лъжейки хората" За Кирил и Асен става дума,нали?

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Може ли да си толкова prost или пък манипулативен. От 2009 до 2011 каква беше инфлацията, май изобщо имаше дефлация, затова и тези пари, които цитираш, струваха нещо. Сега и доходите и пенсиите трябва поне на 50% да се увеличат за да компенсират поскъпването на живота. Недей да хвалиш харвардските недоразумения, хептен объркаха всичко. Да се махат!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Сега Борисов го свалихме от власт при минимална заплата от 650 лева и сега година и 3 месеца по-късно, минималната заплата е 710 лева, с 60 лева повече."А СЕГА ПЪК СИРЕНЕТО Е 20 ЛВ,ХЛЯБА-2,50 ЛВ,ГАЗА Е 10 ПЪТИ ПО-СКЪП,БЕНЗИНА Е 3,50 ЛВ,МЕСОТО Е ДВА ПЪТИ ПО-СКЪПО, ДОМАТИТЕ СА ПО 4-5 ЛВ,ПЛОДОВЕТЕ СА ДВА ПЪТИ ПО-СКЪПИ...Е,АМА ПЪК И 60 ЛВ.ПОВЕЧЕ МИН.ЗАПЛАТА,ЩЕ СТИГНАТ,А? СМЕШНИЦИ!!!!!

53

НОИ

преди 1 година

Не ще още да излиза в пенсия. Трупа точки за стаж, че не му стигат две години :))

52

Анонимен

преди 1 година

Ами не се пенсионират хора като Борисофф , щот` сал едно чекмедже не им стига ! Искат още еврофондчета , магистралки , чужди бизнеси ...

51

Оффф

преди 1 година

Застал бъдещия министър председател Асен Василев пред Цяла България в новините да говори пред народа, облечен С ЧЕРНА ТЕНИСКА ОТДОЛУ И РИЗА ОТГОРЕ! МАЛИЙЙЙ...Красота и Величие!

50

Анонимен

преди 1 година

Днес от рано са се активизирали платените ГЕРБ-ерастки тролчета да ръсят глупости. Ама нормално - на кой за колкото му стига акъла

49

Morski

преди 1 година

Ей комсомолец от Простите Проваленци, а Рашков къФ е?Егати и наглите, самозабравили се копчета!

48

ХАХАХА

преди 1 година

ДА ГЛАСУВАМ ЗА МЛАДЕЖА РАШКОВ??? А НЕГО ЗАЩО НЕ ГО ПЕНСИОНИРАТЕ? ПО- СТАР Е ОТ ББ!!! СМЕШНИ СТЕ!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Този за шеф на НОИ ли се гласи?

46

Анонимен

преди 1 година

ПП много добре знаят, че на изборите ще загубят и затова всеки ден излизат да плюят по Борисов. Страх ги е много защото ще бъдат разгромени.

45

Анонимен

преди 1 година

Когато Борисов дойде на власт през 2009 година завари минималната заплата на ниво 240 лева и година и 3 месеца след това, пак беше 240 лева. Сега Борисов го свалихме от власт при минимална заплата от 650 лева и сега година и 3 месеца по-късно, минималната заплата е 710 лева, с 60 лева повече.

44

до Жалнко ПП

преди 1 година

Никой не иска Борисов. Само гл.упаци, платени, изм.амници и такива на хранилка. За 12 години управление по време на всеобщ икономически растеж той ни закопа на дъното. Задлъжняхме с над 35 млрд. Само по темата с газа с близо 5 млрд. Остави на на последно място по покупателна способност, по заплати и пенсии, по свобода на словото. Но затова на първо място по корупция. Кирчо и Кокорчо не са стока, ама чак такива като Боко няма. Да не говорим, че по магистралите към 60% от парите са открадвани.

43

Айде и този

преди 1 година

Всеки се упражнява на Борисов. Защо ми се струва, че ще се пенсионирате много преди него? Още наесен.

42

Младежи

преди 1 година

като виждате какво става, защо се осигурявате за пенсии???

41

Исторически парк

преди 1 година

БОЙКО БОЛГАРОУБИЕЦЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПЕНСИОНИРАН В БЕЛЯНЕ!

40

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджан пак раздава от откраднатото на трoловете да пишат в негова защита. Все си мисля, че е подсъдно да се защитават престъпници лъжейки хората

39

Пенсионери от ПП

преди 1 година

Никому неизвестни политици еднодневки от ПП се опитват да ги забележат, споменавайки най-успешният политик за последните 30год. Борисов !