243

хм

преди 1 година

Що за лицемерие? Значи, премиерът на Финландия имала право да се забавлява, пияна, разюздана, около нея се целуват лесбийски, а жената на говорителя на... нямала това право, защото позицията й не позволявала. Каква позиция? На съпруга ли? А иначе Санна Марин била премиер, но имала право на личен живот и забавление. Чупила чинии!!! Ми в Гърция кой не чупи чинии. Ще речеш, че чудо невиждано. В цял свят се знае, че се чупят чинии по гръцките таверни.

242

Анонимен

преди 1 година

До 41 Анонимен ЕЛИСАВЕТА ПЕСКОВА- ОБУЧАВАЛА СЕ В СКЪПИ ЕЛИТНИ ЕВРОПЕЙСКИ УНИВЕРСИТЕТИ ЖИВЕЕ НА АВЕНЮ "ВИКТОР ЮГО" ДО АЙФЕЛОВАТА КУЛА И ТРИУМФАЛНАТА АРКА В ИМОТ ЗА 2 000 000 ДЛ, БАЩА И ПЕСКОВ ЗА 2021Г Е СПЕЧЕЛИЛ 180 000 ДЛ ОТ ДЪР СИ ЗАПЛАТА - КАК СТАВА ТАКА- ПРИМЕР ЗА ПЛУТОКРАЦИЯ. . . . . . . . . . . Е такива като тебе дразнят! А Баце с моделката и Барцелона за колко Еврона? Че има прости да го лайкват! Какъв народ, каква държава!

241

Анонимен

преди 1 година

Руският истаблишмънт? Това на какъв език е бе днес.бг? Неграмотен сайт.

240

боже господи

преди 1 година

егати и саита задръстен *** трошела чинии в гърция =ми при нас това беше мода в таверните преди 30 години /Духачи журнални

239

Анонимен

преди 1 година

массстия ат расссия

238

Роко2

преди 1 година

Няма ли кой да им побясни на тия ,че чупенето на пусуда е гръцка традиция на края на вечерта и влиза в сметката.

237

Стария Гларус

преди 1 година

Откачат от недолюбване рускините ,да я пусне сама на Слънчака на почивка другия път ще се върне весела

236

...

преди 1 година

Брех, брех, какво самочувствие, чудо невиждано - заради руските туристи в Турция станало по-хубаво, вдигали нивото един вид...Ама колко да го вдигнат - да не стане като в Русия???

235

Анонимен

преди 1 година

Рускините навсякъде можеш да ги познаеш по овчия поглед и наглото поведение.

234

Зеленски също

преди 1 година

Живурка си на спокойствие и в лукс.

233

Анонимен

преди 1 година

А тая я помня още от времето на активната и състезателна кариера. Още тогава ми беше много противна с надутото си поведение.

232

Анонимен

преди 1 година

вие кво искате да ходи да се бие в окопите ли? нима Зеленска прави по-разлипни неща?или само защото е рускиня от нея се предполага че почти е длъжна да разнася квас и патрони а в останалото време да пее "смуглянка " и" катюша"

231

Западняците същите

преди 1 година

Вие какво си мислите това е ЕЛИТъъ без значение от каква националност ЕЛИТНИТЕ хорица са противни гнуусни, дръзки и наглии. За ЕЛИТЪ другите обикновени хора са като животни и добитъък някакви си там бедняци. ТРЕБЕ СИ ДАНАК ЛУКС да ИМА да ИМ ГО ТУРЯТ ама НЕМА КОЙ нали това са управляващите. ЕВропейски идиотии от ЕЛИТА също не отстъпват по безобразия и простотия.

230

Анонимен

преди 1 година

Tипипното руско лицемерие. Имат имоти на запад, купонясват на запад, децата на всички руски политици(както и на нашите русофили) живеят на запад. Щерката на Песков живееше в Париж и проплака, че й се налага да се върне в руския рай.Захарова празнувала сватбата си в Н.Йорк, като снимките й са вулгарно-позьорски. В същото време обясняват на безтоалетните мужици как в Русия било много добре и да умират за ПутинУ и неговата клика.

229

Алекс

преди 1 година

Крепостните умират в Украйна,а жената на един от престъпниците,които ги изпратиха там,се забавлява в Гърция.Руски ценности.

228

Анонимен

преди 1 година

Антируските коментари ги пишат платени трролове задокеански.

227

Анонимен

преди 1 година

Антируските коментари ги пишат платени *** задокеански.

226

Анонимен

преди 1 година

До Парвеню, само че тя е украинка освен че е родена в Украйна.

225

Анонимен

преди 1 година

Той бил казал че е готов да подаде оставка но трябва да остане в страната и да понесе отговорността за думите и делата.

224

Анонимен

преди 1 година

Знак, че има вкус! Повечето българи също са Гърция! Да не би да са почитатели на Песков или Путин? Не, просто имат вкус! Какъв е проблема! Струва ми се, че в България коментарите даже са повече отколкото в Русия!