38

Бай Илийчо

преди 1 година

Да стаа ко ще ! Писна ми на .... веке ! То не беше коронка,не беше войнътъ в Украйна,то газ,мас,сагъ вулкани! Ай делегация !

37

Мужик

преди 1 година

По ме е страх от жужето с червения бутон да не получи криза и да занули планетата.

36

Апокалиптик

преди 1 година

Ядрена война, изригване на вулкан, наводнения, бури, заметресения, глад, студ, мизерия, болести... Лоши прогнози за бъдещето. Аве въобще живота не е сигурен. Как се живее така? Да се чудиш колко време имаш на земята... Аз бих предпочел да сме безсмъртни.

35

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя вулкан преди 200 години е предизвикал масов глад, последвали го епидемии и социални трусове, но... тия неща понякога са за добро. Друг е въпросът, че преди 10-12 г. един исландски вулкан спря полетите над половин Европа. Едно по-голямо изригване може да скапе електрониката, комуникациите, интернета, после как ще щракаме коментари у днес.бегету!

34

Пленум на БКП

преди 1 година

Не става така другари,обрахме ги,но парите свършват.Никой не иска да бачка.Пускайте ВУЛКАНА щот отрочетата без пари в гнилия запад са никои.

33

Га- Га

преди 1 година

Нас вече нищо не може да ни унищожи.ПлашЕте гаргите!

32

Иван

преди 1 година

Петя и Дойче Веле, като видя статия, където присъства едно от тези имена и подминавам.

31

Анонимен

преди 1 година

Еййй голям мерак с това прекъсване на веригите за доставки!! С коронавируса не успяха, с Украйна не успяха, с опитите за ликвидиране на западните земеделци не успяха, сега вулкан остава да гръмнат!

30

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш! А извънземните за тях маи са забравили Тц Тц Тц. Може ли така !

29

Смехоран самоубиеца

преди 1 година

До Про100Ще имали време за вентилатори?

28

Про100КироПроакшън!!

преди 1 година

Аха. Ясно. ще треснат в Индонезия тежките ядра. След това ще включат вентилаторите да дъхат на севр и щр ни обясняват че това бил Вулкана Дука Дака Сута Намакяти Фпутака

27

МАЙОРА

преди 1 година

СПОКО! СуперПуткин ще седне с гол гггъъъззз връз вулкана и ще го запуши! БУХАХАХАХАХА

26

Анонимен

преди 1 година

Природата ще се справи с човешката алчност и безумие. Вулканите няма да спрат да изригват, а тези искат да си напълнят чекмеджетата от страха на хората. Сега е най-важно света са се бори за мир и с всички усилия да се постигне.

25

Ламята

преди 1 година

На мен повече ми се струва,че краварите ще ни довършат.Ако е вулкан как де е,ама от дж.ен.дъ.р-мадър факърите,нещо не ми се мре.

24

ПроСоТо

преди 1 година

верно са разтревожих!...Явно ни ми остава друго,освен "да си бутна ножа" при тая апокалиптична прогноза...Къде беха разрешили "асистираното самоубийство" и некой знае ли ценоразписа на тая "хуманна процедура"?..Щото "корона","стагнация","инфлация","маймунска шарка",война в Окрайна" и предстоящата "суперсвръхтежка" зима, просто крещят в ухото на човяка:..-"Свършено е с теб!..Обеси са преди да си пострадал истински!"..

23

Путин от бункера!

преди 1 година

Забранил съм да изригва до като не построим куманизъма!

22

Анонимен

преди 1 година

Тези предупреждения за вулканите в последните 2-3 години ги четем през няколко месеца. Могат ли учените и уважаемата авторка да ни кажат какво може да се направи по въпроса? Нищо, но е важно да се всяват страх и паника.

21

Анонимен

преди 1 година

Единствения който може да спре изригването на вулкан е Чък Норис.

20

Вулгарен

преди 1 година

Ще е хубаво да ни съжалят що и това не правят, вече човека не е разумно същество от 20-сети век а примитиф! С опций незнайни в менюто!

19

мунчо

преди 1 година

До АнонименДа, ама Брус Уилис се пенсионира...