74

Анонимен

преди 1 година

Украинци,не е нужно да си взривявате централата.Ако искате демокрация тя не става с война.При нас нямаше.

73

Анонимен

преди 1 година

Това е целта на занятието...Обвиняване на украинците че обстрелват Централата.....и консервация с цел,да няма електричество Украйна...Долни пияни рашки...

72

Анонимен

преди 1 година

До 72:Нали ако се махнат твоите украинци ше я взривят?Няма ядрена централа без охрана.Всеки луд може да взриви така ако няма.А украинците не пускат ООН.

71

Анонимен

преди 1 година

А може ли да се консервира Кремъл....де късмет де...

70

До 66

преди 1 година

Абе ***, самите власти трябва да го направят, за да защитят България от ядрени терористи като руснаците.

69

Анонимен

преди 1 година

Тези укрофашисти са си за затвора направо.Призовават за взривяване на АЕЦ Запорожие и да били минирали Козлодуй...взимайте мерки.Някакъв се е надрусал до козирката и с програмка си слага сам плюсове и минуси.

68

До 62

преди 1 година

Ама те вече са пострадали. Където е стигнала Русия няма живот. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Единственият шанс за мир е *** да се изметат и да разчекнат кремълската хунта.

67

Анонимен

преди 1 година

Неприемливо начи. Баси гадните лицемери. Руски боклууци вън от Украйна!

66

Анонимен

преди 1 година

Властите няма да ви дадат да припарите до Козлудуй.Няма ли кой да озапти тези откачени укрофашисти,които пишат тук?!

65

Анонимен

преди 1 година

Щом са неприемливи,значи Москва смята да я ликвидира.Ще се напие с водка Ванка,ще се качи на танка,бам и край!

64

До 61

преди 1 година

Като спомена АЕЦ Козлодуй, още от сега трябва да го минираме превантивно, за да не хрумва на никой да се прави на руснак край него.

63

Анонимен

преди 1 година

Укряинците не дават на ООН да влезне.Спрете с това НАТО и мечтата ви да унищожите целия свят...

62

Анонимен

преди 1 година

Не сте добре...за психиатрията сте.Нали ако я взривите сами себе си ще взривите?Русия няма да пострада,а вие.

61

Анонимен

преди 1 година

Самото присъствие на руски бандити в централната е предпоставка за ядрен взрив. Всяка неволна грешка при работа с боеприпасите може да е фатална. Представяте ли си например АЕЦ Козлодуй да стане и склад за снаряди... НАТО трябва да се намеси в Украйна, защото нещата излизат от всякакъв контрол. За 1 седмица и Украйна ще бъде свободна от руския терор.

60

До 59

преди 1 година

Е, сега ще започне да го използва и Украйна. Ако си мислиш, че АЕЦ-те на руска територия са недосегаеми, имаш много поздрави от флагмана на черноморскят им флот - убиецът на самолетоносачи.

59

Анонимен

преди 1 година

Аууу как ще има Украйна моралното право да взривява?Няма такова нещо!Значи Украйна е държава терорист!

58

Влади-Мир

преди 1 година

Могат колкото си искат права да си имат, единственото право сега, преди, за в бъдеще е правото на по силният!!! Досега само говедария го използваше

57

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха! Поредната рaшистка пoвърня... съчинена от болните им мозъци. Няма по-долни създания на Земята от тях. Крадат, мародерстват и убиват навсякъде, където се появят. Сега шантажират и Европа с тези стрелби по централата. Вместо да се махнат и да успокоят хората те нарочно ескалират напрежението. Само десант на НАТО ще ги вразуми. ООН трябва да излезе с резолюция и да разреши Алианса да щурмува и превземе АЕЦа.

56

Анонимен

преди 1 година

Украинците имат моралното право да взривят всичките си атомни централи и да направят всичко възможно да накажат окупаторите. Виновни са тези, които ги нападнаха.

55

Грипен Гаменов Ветов

преди 1 година

Здраствуйте Паляци рузоблизи или г,зоблизи или копейкофили или рублофили!!Гледам,чи многу им са радвати на нашти пияни брадчеди рушагити?!Радвати им са и ги защитавати какту са защитава малку,отървану,окаляну пр,асе попадналу случайну или нарочну в Лувъра?!Полицията иска да *** озъпти,щот ша изпочупи орталъка,но смелите природозащитници на калнити св,ини са готови да дадът живота си да защитят ос,рануто до,бичи,дори с риск да ги окаля,зарази или онищожи по някакъв начин?!Евала т,ъпаци!Еша ви няма