63

Albi

преди 1 година

Сега от корона прескочихте на климат. Стадото сигурно ще обикне новата мода. На пестене икономии и чуство на вина че дишаш, живееш и консумираш. Обаче запдняците как ще ги научите? Те не са свикнали. Искат си живота консуматорски.

62

Джингиби

преди 1 година

Ердоган Ефенди нали сега разбираш фразата Кръвта е по-важна от парите, защото капитана многократно връщал танка напред назад напред назад докато останала една кървава кала под строителните отломки!

61

Джингиби

преди 1 година

Ердоган Ефенди знаеш ли за случая от времето на НРБ за Капитанската дъщеря. Ми момичето се прибирало по тъмно,някъде в Пловдивско станал тоя случай! И някъв или някви я изнасилили. И знаеш какво направил капитана. Изкарал един танк и сгазил обиталището на изнасилвача заедно с него! Трябва да знаеш дълги години после изнасилвания в тоя район нямало!

60

Анонимен

преди 1 година

Седем сушави, седем кишави, от баба знам

59

Анонимен

преди 1 година

Анисийо, какво трябва да значи "Одър"? Едва ли става дума за легло, по скоро за река Одер или Одра. Също така и скалата край Рейн се нарича Лорелай, а не Лорелей. Ужасен превод през пръстите на лявата ръка.

58

oтСиднейАвстралия

преди 1 година

Ако падне дъжд да знаете че това е американска вода, защото е изпарена от американски територялни води. Следователно трябва да я заплатите по цени на борсата. Ако не искате да станете Венецуела 2 която отказа да предаде Американския петрол доброволно

57

Бай Илийчо

преди 1 година

ГРАЖДАНЯ УА ! КО ДЪ ГИ ПРАЙШ ?

56

Бай Илийчо

преди 1 година

По малце ша са плющите,от после тряаа са къпете след хамалогията,по малце жа са си подмивате анатомията, от вудътъ жа стане кът! Шаа пазите за пиене и за кинефа!

55

Jordan Jordanov SARS

преди 1 година

Терористи на власт в София увредиха тежко особенно важна охрана на ФАНЕРОЗОЙСКАТА ОХРАНИТЕЛНА ЦИВОТОТВОРНА ГРУПА /вижте камбрий ордовик Силур охрани//чрез нагло престъпни дигитлано хологрмани оръжия лепени на предни стъкла на автомобили НЕЗАКОННО>. Уврежданията са тежки трудно лечими.. Има свиване на неозойската биосферна охрана от 20 май 22

54

Iordan Ivanov douser

преди 1 година

над 16 000 000 000 000/трилиона анти климатични оръжия увреждат биосферата и климата в МОМЕНТА.. Тов ана фона нанаркоманизираните псевдо еколози които подават че ако ООН страните похарчат поне 200 000 000 000 000$ за непроверени псевдо еколожки цели вкл за опасно вредни фотоволтаични скенери щели сме да не допуснем проблем...ИМа срив на биосферната охрана от нови анти климатични оръжия блокиращи доставките на вода от Атлантика.. ДА се исключат фаровете денем подава Европа ВЕДНАГА

53

ууу

преди 1 година

Религиите и идеологиите вече не вършат работа, а стадото трябва да се управлява. Използват страха и паниката.

52

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

По същото време в провинция Хънан (170000км2, 100мил. насел.) са паднали за 3 дни 617мм дъждове. нищо не се губи! Днес там, утре тук.

51

Анонимен

преди 1 година

Ако се махне комшийката ,със петела и кучето си и аз ще заживея все едно не съм чул за края на света.Има човек ,има проблем

50

Анонимен

преди 1 година

Направих си труда да изчета цялата статия - много емоция и само внимателно подбрани факти, които да служат на тезата, която материалът проправя. В последните 10 г. всички статии за промените в климата се пишат именно по този начин, но напоследък стават все по-агресивни.

49

Анонимен

преди 1 година

запада съхне ,либерастите в потрес хахахах

48

Анонимен

преди 1 година

няма страшно реките ще пресъхнат ,но за сметка на това океаните ще ни залеят и всичко е точно

47

до анонимен пр. 54 м

преди 1 година

В Байкал нивото е нормално, има леко покачване. Също и в Лох Нес, Неси е в безопасност. Горно, Мичиган, Хюран, Ери и Онтарио между САЩ и Канада са пълни с вода, сьомга и туристи. Тук начи нашия проблем е регионален.

46

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

АКо се намали населението на Азия АФрика и АМериките то ние ще имаме по-спокоен и дълъг живот!!!Ако се спре изсичането на горите и замърсяването ще има бъдеще но ако алчните човеци не се спрат ще имаме тежко бъдеще!!!

45

...

преди 1 година

Значи гато хората казаха че глобално затопляне има разни "знаещи" тука ми ревяха как такова нещо е нямало няма и няма и да има! Еми гледайте сега как това дето го казвахте,че го няма как то ше ви го натакова изодзад!!!

44

Бгг

преди 1 година

Стига с тия глупости за климатичните промени, едва от 100-тина години имаме статистика за времето , а циклите на земята продължават много повече време . Така че не правете хората на *** оти.