21

r3v0lv3r

преди 1 година

До Брад ПитКадировците се бият по цялата линия от Северск до Бахмут и като гледам фронтът не се движи и тоест бягство няма, за сметка на това няколко тяхни атаки бяха разбити с огромни загуби. За това и Кадиров праща отряд след отряд, защото реално загубите са големи.

20

r3v0lv3r

преди 1 година

До БългаринЗад Авдеевка - Пески - Маринка има друга линия и така е до Славянск и Крематорск. Докато тея градове не паднат е ясно, че офанзивата не е успешна, а за сега не виждаме атака там, напротив водят се ожесточени боеве, които носят малко стратегическо предимство.

19

Брад Пит

преди 1 година

До r3v0lv3r Кадировци се оплакват, че укрите бягат с 200 като ги видят. Толкова за ваще настъпления. Хахаха. "Сдавайся, хохол!"

18

Българин

преди 1 година

Войната не е изобщо в задъдена улица. Да не забравяме, че говорим за армия, която сама е стигнала от околностите на Москва до Берлин. В момента Русия си играе на ограничени военни операции по фронтовата линия. Руските военние са 2-3 пъти по-малко от мобилизираните украински. Но ето постепенно пробиват основната линия на защита на украинците в Донецк - оста Авдеевка - Пески - Маринка. До седмица нещата там ще са приключили и ще се отворят десетки километри без особена защита.

17

r3v0lv3r

преди 1 година

До Брад ПитЗа сега се лее, ама много вагнерска кръв и очаквам, че и кадировците ще ги последват.

16

Брад Пит

преди 1 година

Ще пробият, не се притеснявай, и кръвчица даже ще текне. Казва се Соледар btw.

15

r3v0lv3r

преди 1 година

До Брад ПитВагнер от 2 седмици не могат да пробият в Силидар и им изпратиха кадировци за подкрепления, защото безисходицата е пълна. Да, не говори, че потвърдиха ударът върху щабът в Попасна, даже е загинал админът на канал Gray Zone.

14

Малко за политика

преди 1 година

Русия има 500 военнослужещи на територията на АЕЦ "Запорожие". Ясно е, че руската армия няма да обстрелва сама себе си. Това би трябвало да я ясно на Гутериш, и дори и на Зеленски. Дали ще се реши Гутериш да каже на Зеленски, че украинската армия трябва да спре обстрела на АЕЦ е труден въпрос. По-скоро не. Досега единствено Амнести Интернешънъл намери сили да отправи някакви критики към разполагането на украински военни и техника в болници, училища и жилищни сгради с което се предизвикват жертви

13

Ехааа

преди 1 година

САЩ и нато са дали на Зеленски три месеца да контра атакува и да постигне някакви успехи по фронтовете иначе му спират помощите и подкрепата.И ще намаже въжето.

12

Ужас

преди 1 година

Русия предупреждава света че хунтата в Киев е пред поражение и са готови на всякакви престъпления и провокации зада оцелеят.

11

М

преди 1 година

И Русия и Украйна не искат прекратяване на конфликта. Русия чака ЕС да поумнее и разбере че не САЩ а Русия им е съсед а Украинците доят милиарди от помощи от САЩ и ЕС. Какво му пука на Зеления за народа му.

10

Кукуряк

преди 1 година

Сега, като им свършат отпуските на руснаците, ще видите вие една уличка!

9

Факт

преди 1 година

Украйнски воени масово бягат от фронта зада оцелеят,дори запада вече признава за огромни загуби на ВСУ в Донбас.

8

Брад Пит

преди 1 година

Искал да каже, че са ги набарали от Вагнер в една затънтена уличка им масажират простатата.

7

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименЗа какво изтеглени части говориш ? За тея, които си скъсаха договорите и си отидоха вкъщи ли или за тея които измряха или останаха без крайници ли ?

6

Анонимен

преди 1 година

Гутиерес,като си в Киев кажи на твоите урки да не се крият по жилищни блокове,училища и болници,а да излязат и да се бият като мъже...

5

Анонимен

преди 1 година

За каква задънена улица говорят тези? Русия практически спря офанзивата през последните 1-2 месеца и почти всички руски бойни сили бяха изтеглени от Украйна за почивка и възстановяване, оставяйки на терен предимно частите на ЛНР и ДНР плюс чеченците. Прдполагам, че въпросът е бил и стратегически, защото не са знаели какво да правят с Централна и Западна Украйна - от една страна нямат работа там, но от друга фашистите в Киев минаха много червени линии и не могат да ги оставят просто така.

4

Анонимен

преди 1 година

Украйнския Рачков и шоуто му с гастрол в Туриция

3

Зеля - вмирисания

преди 1 година

Превземането на Москва се отлага

2

Анонимен

преди 1 година

Едно и също всеки ден. Война, ядрена атака, АЕЦ Запорожие и така до пълно зaтъпявaне. Абсолютно нацистките методики за лъжата. Е българите колкото и да ги промивате е ясно, че скоро Украйна няма да я има, а Зеленски отива в руски затвор.