305

бай Ставри

преди 1 година

До Анонимен Стига си лъгал. Тия р00Zkи номера ги разправяй на вг"ъ"звграждане. Ам са м0лоумните

304

Rodeo

преди 1 година

Are,are.....Feik news

303

Слава

преди 1 година

Пропаганда!

302

Боби

преди 1 година

Браво ***, колко ти платиха за тези глупости? Продължавай и скоро ще караш Ферари...

301

АК 67

преди 1 година

Тоя е някой ***.Откъде ги намирате тези.Много евтина пропаганда.

300

Анонимен

преди 1 година

А ти народозастъпник ли си? Даже и с думи ще те разстрелям. Не мож ми стъпи на малкия пръст.

299

Смях

преди 1 година

Тоя хленчо си е представял войната като дневна норма, а вечер ядене и пиене, спане до насита и по някоя женица в антракт.......

298

до 339

преди 1 година

отивай бе народотстъпник, България не трябва да има нищо общо с сатрапията Русия, аз ще умра за свободната демократична България, не си българин

297

Анонимен

преди 1 година

до предишния - предпочитам Сочи!

296

Анонимен

преди 1 година

Аз лично ще отида да воювам за Русия, а вие ще отидете ли за Украйна? Освен това мога да стрелям с Калашников. Имам доста точен мерник. А един приятел полицай ме научи да стрелям без грешка. Целя като змей.

295

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно, ще изпратим нашите русофили...Да докажат любовта си.Сами с писане и носене на чужди знамена, любов не се доказва.Дела трябват!Освен това да подкрепят тези момчета с бяла техника или кой каквото може....Виждам едни фалшиви герои дето се бият в гърдите и повтарят "братушки", но не виждам доказателства.Русофил, не означава да си република на Русия и да дадеш Черно море.Русофил си, ако сега се биеш за Русия и изхвърлиш всички западни вещи и спреш да ходиш на море в Гърция, а в Сочи.

294

До 329

преди 1 година

Фашистите са руснаците и не руския народ, а богата клика около ***.н. Прочети и виж, колко украинци са загинали за България. В Стара Загора само прочетох на паметника безброй имена. И са се били в първите редици. Но ***.та ти рубладжийска ти.ква не разбира нищо. Руснаците се бият без гняв....и знаят,че това не е тяхната война. Кавел и Авел....

293

НАЦИСТА

преди 1 година

е само един. Крие се в бункера под Кремъл и нарежда удари по детски градини. Започна като Хитлер и ще свърши като него.

292

Все някога

преди 1 година

Руския народ ще разбере истината за ''нацистите'' и ''извънземните'' в Украйна и Путин ще бъде обесен за краката насред червения площад.

291

Анонимен

преди 1 година

На кой му плащат да измисля тези глупсоти ?

290

до 329

преди 1 година

Човече, ти не си добре! Каква фашистка идеология в Украйна, какви глупости сънуваш? Коя идеология е по-фашистка - на русия, или на Украйна? На теб лично какво е сторила Украйна, какви лични поразии си понесъл от нея, за да говориш по този начин? Без да съм лекар ти препоръчвам да пиеш гинко билоба. Това е билка за опресняване на мозъка. Ти определено имаш нужда от това!

289

Анонимен

преди 1 година

Поредната партенка. Овесени ядки, мед, кафе на ыронта - ами мама много го е глезила. И вз мога да разказвам от кафене, но ако си помисля, че така ще променя нещо, значи съм побъркан. А ако съм побъркан, по- добре да си мълча.

288

до 327

преди 1 година

Размириците в украйна преди войната ги предизвикаха руснаците. И Русия налагаше вето в ООН 8 години за изпращане на сини каски в тези региони. Който има акъл в главата ще разбере. Не очаквам акъл от ***.

287

Имало ЕдноВреме Уран

преди 1 година

от 141 страници,многоуважаемата Ноланели е подбрала едваедва 14реда м/у които е иззидала 141реда статийка която най-малко еуникална като какнетрябва да се превежда през нетните преводаческипрограми. Къде са истината, лъжата, измамите, премълчаването, преувеличаването,скриването на реалните опасности, даването на надежда и сила хората, които четат тази статия да им се изасни защо руснаците пазят централата и складираните радиоактивни отпадъчниматеряли

286

Анонимен

преди 1 година

Fацебукняр казал на Ютубер че ТикТакера е запекъл на задна скорост. И айдеее почна се