43

Анонимен

преди 1 година

53 ти не бери грижа за милиарден китай. Политиката за едно дете (което беше по трудно) може да се превърне в политика за повече деца. Погледни себе си. Пък и ако искаш дори щатите. Оказа се че през пандемията когато щатите бяха затворени и нямаше миграция прираста не им стига.

42

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че икономиката на ЕС колабира, и средната класа изчезва. И няма никакъв шанс ситуацията да се оправи. ЕС ще затъва все повече в енергийна и икономическа криза.

41

Анонимен

преди 1 година

*** с плюсчета не става. Сащ не са признали тайван. Проблемът ти е, че си толкова удавен в злоба че пропускаш основни неща и ставаш за смях с троленето си. Приличаш на пубер който е преписал опорките си от пищов по грешен предмет. Китай ако има юисленето *** сащ досега да е размазал америка във война. Хубавото е че източните религии учат *** търпение, обаче наказанието когато чашата прелее е смърт. Тоест сащ в момента висят на косъм.

40

Кеф

преди 1 година

Китайците да му мислят на всеки 100 жени имат 106 мъже нямя деца.А без деца Китай си отива.

39

Каква средна класа?

преди 1 година

Факт е че никой не иска да живее в Китай, дори и китайците. Постоянно драпат към ЕС и САЩ. В същото време поданичките на Путин драпат да се женят в Китай за да избягат от прехваления руски свят.

38

Анонимен

преди 1 година

58 ти нормален си изобщо? Сащ не са признали Тайван за държава. Общо 18 държавички повечето островни са признали тайван. Тайван си е китайски, говори се на китайски, населението е китайско икономиката му зависи от това какво ще реши китайското правителство. В близките дни ще го видиш на живо.

37

пуйката

преди 1 година

Колкото вълк от заек.

36

Анонимен

преди 1 година

Да сравняваш богат Тайван с 6.5 пъти по-висок БВП на глава от населението с бедняшки Китай е все едно да сравняваш България и Австрия. Тайван не зависи от никого. Това е модерна, богата, развита държава приятел на САЩ. А Китай малко да се застрами, че хората там живеят в клетки и са третирани като тотални роби, докато комунистите дрънкат оръжия около Тайван. Китай е на шамар живот.

35

Анонимен

преди 1 година

Сащ наливаше пари и в КНР това беше лош сигнал за подръжниците на Сащ.Не може да се пишеш Демократично държава а да храниш Комунисти расистию

34

Анонимен

преди 1 година

Николай Вавилов: Ответ Китая будет жестким и мощным, просто мы ожидаем от него европейской, а подчас и русской, логики око за око. Китай не действует тактически, он понимает, что визит Пелоси это провокация США. И будет отвечать стратегически. Но можно сказать точно сегодня перейден Рубикон в американо-китайских отношениях.

33

Анонимен

преди 1 година

За да започнат военна операция в Тайван, Китай трябва да са сигурни, че са защитени от американски ракетно ядрен удар. А за това никой освен Русия не може да им помогне.

32

Анонимен

преди 1 година

Рускините отчаяно бягат на запад обаче що ли.Вие живяли ли сте в комунальное изобщо имате ли представа какво е в Русия.На тях Обеля Овча Купел и Младост им изглеждат супер.

31

Анонимен

преди 1 година

Китай ще смаже американския флот и самолетоносачите без проблем, но не може да се защити от ядрен удар на САЩ. В това отношение може да му помогне единствено Русия.

30

Анонимен

преди 1 година

2/3 от китайската икономика е на въглища. Китай се отказва от зелената сделка и може да продължи да използва въглища, но поради санкциите на САЩ и вноса им от Австралия може да остане без въглища и икономиката да спре. Затова Китай работи с Русия за пренасочване на руската газ от Европа към Китай.

29

Край

преди 1 година

До 44 я увеличи с гугъл мапса територията на Китай.

28

48668

преди 1 година

Китай нямат хора 1.3 млрд пенсии япония е същото тайван раждаемостта е една от най ниските а и те са супер гъсто населенинподобно е и в Корея нищо не става от тях

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 Факт е че Китай е изостанала държава, превъзнасяна от комунистчета като теб.

26

Анонимен

преди 1 година

Гълтаща милиарди долари и постоянно губеща територии Украйна се превръща в голям проблем за запада който и без това се намира в жестока икономическа и енергийна криза. Такава Украйна не е нужна на никого.

25

Анонимен

преди 1 година

Китайците също ще пренасят с чанти чипове по примера на руснаците, та поне да има какво да сложат на военното си производство.

24

Ха-ха-ха

преди 1 година

Финландия която все още приема руски шпиони на шенгенската си територия е започнала масови митнически проверки при завръщането на оорките в Русия. Оказало се че 4% от оорките са агенти на ФСБ и пренасят чипове и уреди с двойно предназначение попадащи под санкциите на ЕС. Та това ви са високите руски технологии кражбата на технологии поради пълна неспособност на Русия сама да създаде нещо.