198

Анонимен

преди 1 година

Украйна е 5 пъти по-малка от Русия в много отношения население,територия,икономика,производство,БВП и на глава от население все зависещи от първите 2 показателя,военно-техническия също въоръжение,снаряжение,спецоблекла,че как да се отбраняват като бяха обрани,ограбени от комунистите що бяха внедрени от Коминтерна като негова партия при която комунистическата държава най-бързо поголовно се разграбва от тях на което му викат посткомунизъм щот все още са на власт и са наедно с нацизма много малък.

197

юлиян

преди 1 година

До Анонимен219;Руснаците не знам,но Украйна означава ''по-края'',покрайнина.Покрайнина на Русия.Както нашите ''Западни покрайнини'',преминали към Сърбия 1929г.Това означава Украйна,покрайнина,периферия.

196

до 222 от славянин

преди 1 година

''Искаш да кажеш, че искаш гражданска война ли? Няма да стане!'' Тиквичке, винаги когато ви поставят натясно с факти и аргументи и не можете да опониране със същите тръгвате по тъча: ''ама ти да не искаш гражданска война''!? Пределно ясно ти е какво имам предвид, което съм го и написал съвсем ясно - това че две части от един народ се мразят и бият помежду си не означава, че това са два различни народа и ти дадох достатъчно примери за това!

195

Анонимен

преди 1 година

До до 213 от славянинИскаш да кажеш, че искаш гражданска война ли? Няма да стане! Достатъчно ги убиваха години наред и проливаха кръвта им на руснаци , украинци, няма нужда от повече смърт и кръв, Украйна трябва да се върне при майка си Русия , санкциите срещу Русия да се махнат и да миряса цяла Европа, че ни писна от желанието ви за геноцид , кръв, убийства и от зловедредната ви политика срещу Европа!

194

Анонимен

преди 1 година

Казаха ли ви краварите. Айде всички военни на полето, без молове, болници, детски градини и училища и т.н. Щом краварите казват значи украинците са го направили.

193

Анонимен

преди 1 година

До до 213 от славянин Искаш да кажеш, че искаш гражданска война ли? Няма да стане! Достатъчно ги убиваха години наред и проливаха кръвта им на рсунаци ,украинци, няма нужда от повече смърт, Украйна трябва да се върне при майка си Русия , санкциите срещу Русия да се махнат и да миряса цяла Европа, че ни писна от желанието ви за геноцид , кръв, убийства и от зловедредната ви политика срещу Европа!

192

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са руснаци. Руснаците са украинци. А вие що дъвчете глупости, а?

191

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от украинците са руснаци. Крайна е територия. Цялото население знае руски. Лвов говорят и малко полски. Има и унгарско малцинство, което беше подложено на гонения от разни бандери и Десен сектор. Доказателство че това не е държава. Не може разни нацита и батальони да бягат насам натам да стрелят и да се правиш че няма полиция и че това е нормално До 2014 крайна беше в ОНД с Русия и Беларус. В момента почти всички области чакат фронта да мине над тях и да се върнат в състава на Русия

190

до 213 от славянин

преди 1 година

''Уф, докога ще я лангъркате тази плоча, че украинците са руснаци? Та и теб да те питам, зомбиран путински олигоффрен, тогава защо украинските "руснаци" не посрещнаха руските си братя "освободители" с хляб и сол, ами с омраза и куршуми и вече шест месеца се бият с тях?'' Ами защото на украинците им е сменен чипът бе, кр.т.но! Ти за граждански войни не си ли чел!? Северняци срещу южняци, северновиетнамци срещу южновиетнамци, севернокорейци срещу южнокорейци!? Аман от кухи кр.т.ни като твоята!

189

Анонимен

преди 1 година

До Гледна точка Не лангъркаме никаква плоча, УКРАИНЦИТЕ СА РУСНАЦИ, това са фактите, те са руснаци и украинци и руснаци е едно и също, просто тези руснаци, които наричат украинци, са У-КРАЯ(У-краинци) на Русия, украинци не е нация , а местоположение!!! Повтарям - местоположение - У-края, на-края, в края, в покрайнините!

188

славянин

преди 1 година

Как ще премахнат оръжията от жилищните райони, нали ''великата'' им обучена и въоръжена от атлантиците бандеровска армия ще бъде разбита за нула време! Тази тактика да разполагаш оръжията си в болници, училища и жилищни сгради и да ползваш цивилни за живи щитове е запазена марка за всички терористи, каквито са и бандеровските нацисти!

187

Анонимен

преди 1 година

До Гледна точка Защото освен, че зомбират украинците с фалшива пропаганда, ги следят и много украинци бяха убити от Киевската хунта, затова! Защото ги е страх от фашистката Киевска хунта или защото са лапнали на въдицата на лъжливата пропаганда, течаща години наред!

186

Гледна точка

преди 1 година

До смърт на фашизма. Уф, докога ще я лангъркате тази плоча, че украинците са руснаци? Та и теб да те питам, зомбиран путински олигоффрен, тогава защо украинските "руснаци" не посрещнаха руските си братя "освободители" с хляб и сол, ами с омраза и куршуми и вече шест месеца се бият с тях? Ако врагът беше само ръководството в Киев щеше ли да е така? Само че почти целият украински народ е против рашистите, защото знае много добре какво е да живееш под гнусния сибирски ботуш.

185

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Населението в самата Румъния е преобладващо славянско, със славянски корени и малко унгарско население на северозапад. В миналото, цялата територия на днешна Румъния, се е състояла преобладващо от българи, също и от руснаци в източната част. Австрийците заграбват Унгария, а след това и част от териториите на днешна Румъния и през 1861 година сменят българския и руски език с измисления изкуствен език "румънски" и българската Кирилица с Латиница, това са фактите,а Украйна е руска.

184

Въпрос

преди 1 година

Ако украинците не слагат оръжия в жилищни сгради...Амнести ще гарантира ли,че руснаците няма да бомбардират родилен дом? Защото вече го направиха и то без да има там оръжие или украински войници!

183

До 209

преди 1 година

Какво толкова си се загрижил за Русия. Все пак,ако си българин не следва ли да се интересуваш повече за България? Или вие, любителите на путинленд за вас Русия е важна,само Русия. Малко сте гнусни да знаеш...

182

Смърт на фашизма!

преди 1 година

До Зелен чорап Украинците са руснаци, те са един и същ народ, а Зеленски и менторите му,нито са украинци, нито руснаци, Украйна е руска земя, населението също е руско там, то самото име Украйна,означава - в покраинините на Русия. Руснаците отиват да си защитят земята и хората,а чужденците и НАТО,нямат работа там на чуждата земя! А Киевската хунта извършва геноцид над всички хора в Украйна години наред,обаче сега започна и на нашите европейски държави да пречи със санкциите наложени върху Русия

181

РоРо

преди 1 година

Ха сбърканяците от амнести гушнаха пари от джуджето! Вижте къде са руските оръдия в донецк първо

180

Зелен чорап

преди 1 година

Според амнести......., най- добре ВСУ да напусне Украйна за да могат руските фашисти да убиват свободно

179

Позор

преди 1 година

Интересно,но в донецк руските танкове и гаубици си стоят в градинките и между блоковете и на никой не прави впечатление!Има руски клипове колкото искаш в ю тубе