87

И аз бил там

преди 1 година

Колкото и да ми плякате минусчета, това е истината бе, пичове (и спички)! Русия загива! Молете се само да няма въоръжени конфликти, щото тия маймyни ко ше ги праят тия ядрени бомби не знам!

86

Анонимен

преди 1 година

Украйна - Русия ; Косово - Сърбия ; Македония - България ;Тайван - Китай - открийте приликите. ИД - Сирия. Механизмът, който използва западът е един и същ и последствията винаги трагични за народите. Но този път на сащ ще им приседне!

85

И аз бил там

преди 1 година

До: номер 92 Лъжеш! Просто лъжеш - нагло и безсрамно! Ако наистина си бил там (по всичко личи че не си), то няма как да не си забелязал Киево-Печорската Лавра, където АЗ НАИСТИНА СЪМ БИЛ! Украинците са истинските християни и славяни, а не азиатските орди на ислямския терорист Рамзан Кадъров който крещеше с пълно гърло "Аллаху Акбар! Слава России!"

84

Бил там

преди 1 година

Да добавя, че в руските учебници няма насаждане на омраза срещу Украйна. Също както и в българските няма насаждане на омраза срещу Македония. НО обратното го има, в много голяма степен, и по отношението на македонците към българите можем да видим какъв е ефектът от тази злостна детска пропаганда. Да сменят учебниците си с руски учебници е най-доброто, което може да се случи на украинските училища. А да не говорим за академичната им стойност!

83

Бил там

преди 1 година

В украинските учебници пише за Русия това, което в македонските за България. Страшни неща. Схемата е същата. Упорито е насаждана омраза и мозъкът им е промиван от ранна възраст. За да се бият яростно с Русия един ден и да докарат печалба на алчния запад

82

Бил там

преди 1 година

Никога не е бил забраняван украински в Украйна. Това са поредните лъжи. Бил съм там преди 10/Ноем. и се говореше, и надписите бяха, на двата езика. Докато СЕГА руският е забранен. Приятелско сем. от Киев не са се връщали там от 2008 - когато сащ направиха преврата там и забраниха руския. Те не говорят украински и се страхуват да идат, казват че не е същата страна, има диктатура, много насилие и омраза. Където са стъпили сащ, трева не никне!!

81

Анонимен

преди 1 година

Мда русия не е стигнала още до украинските деца те са отатък днепър, но дори и това не е сигурно.

80

Анонимен

преди 1 година

Донецк няма как да прости на Украйна постоянното жестоко бомбене.

79

Анонимен

преди 1 година

Щото добре се живее в Киев затова се опитват да развалят каквото е останало от Донецк, който хранеше всички останали в тази страна. !!!

78

Анонимен

преди 1 година

Бежанците които виждам в Бг си говорят на руски помежду си, научиха и бг.

77

Анонимен

преди 1 година

До 81 Мив сравнение с Донецк добре се живее, гледам един блогер- плаж на река Днепър, кафенета, всеки ден политици и звезди посещават Киев, посолствата ги отвориха. Борис Джонсън си ходи всеки месец например!А Анжелина Джоли може да я срещнеш в кафенето!

76

Анонимен

преди 1 година

Тука пишете странни неща. Как украинския език бил забраняван в СССР след като най дълго управлявалия лидер на СССР след ВСВ въздесъщия Леонид Брежнев е украинец !!! Друг не по малко известен лидер Никита Хрущов също е украинец. Те ли са забранявали украинския език. Хайде моля ви се. Хрущов който подарява Крим на Украйна да забранява езика ?

75

Анонимен

преди 1 година

В украйна бг учат бг само в неделните училища на общността. Обзалагам се обаче че наесен бежанците ще поискат преподаването в бг училища за тях да е на украински и бг правителстро предателски ще им разреши бас ловя...

74

Анонимен

преди 1 година

Уж Украйна била бедна но аз виждам че например училището е добре обзаведено. Отатъкокеански парички в образованието, културата, спорта ?!?

73

Анонимен

преди 1 година

Тука един смята че сега в Киев добре се живеело. Това ми звучи странно.

72

Анонимен

преди 1 година

77 нищо не ти се разбира !!!

71

Анонимен

преди 1 година

Учебната година още не е почнала. На есен ще се разбере повече. !!!Съгласявам се с мнението че политкоректността особено при журрналята води до охолен живот.Те си създали комунистически рай на гърба на хората

70

Владо

преди 1 година

До Оо за такива статии, преводи и комтари се плаща тлъсто и се живее в охолство

69

Оо

преди 1 година

Институт за изследване на войнатаЯсно! Нама да чета

68

Анонимен

преди 1 година

До Владо Означава, Владко, означава.