144

анонимен

преди 1 година

нагло джудже

143

Я па Я

преди 1 година

СПОРЕД ДБ НЕ Е ЛОШО ДА СИ МИСЛИШ ГАДОСТИ ,ДА ГОВОРИШ ГАДОСТИ ,ДА ВЪРШИШ ГАДОСТИ....ЛОШО Е КОГАТО ДРУГ ГО РАЗБЕРЕ И ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ....

142

До Резидент разедини

преди 1 година

Ми той сам си каза, кой го е снимал бе! Няква от любовниците му, ама гешефта си бара макарите и не я търси. И не разводнявай темата - как само ДБ ги подслушват и то в парламента, а другите не?

141

Па съм я бе

преди 1 година

Малкия гном,как си моето момче?Нема отървахме от теб,а

140

ДА ВИ ГО...

преди 1 година

ЯВНО В ТОВА САЙТЧЕ СА ДОПУСТИМИ САМО ВЪЗХВАЛИ ЗА ГЕРБ И ОПЛЮВАНЕ НА ДРУГИТЕ .СКАПАНЯЦИ СТЕ.

139

Резидент разединител

преди 1 година

А Бойко кой го подслушваше? Кой го снимаше докато спи? За него не е лошо, а поради некадърността ви като излезна ваш запис и вече ви подслушват и вече е лошо. При вас вече е нарушаване на личното пространство и парапети. Противоконституционно почна Кирчо и само такива действия справка ДКЕВР. Вие дойдохте след като влезнаха в президентството и изобличиха руски шпиони. Тогава почнахте да се въргаляте по площадите. Лошото е че като ви махат няма да има платени, а всеки ще е там за кръв. Зимата идва

138

Анонимен

преди 1 година

"Те мафия, ние идеално бели". Ха,ха,ха и това ако не е компромат. Бойко Василев и той не знае, накъде духа вятъра.

137

Анонимен

преди 1 година

Шок! Задкулисието е в шок, незнае, какво става. ДБ,ПП,БСП, вечна дружба. ИТН са на стенбай. Както дойде...Метла за всички тях.

136

Комунистите

преди 1 година

Комуниста си е комунист вземе ли властта мисли за бухалките и как да смаже инако мислещите несьгласни с него - нормална реакция др Атанасов е свикнал на този стил на управление от времето когато беше прокурор при др - живковНазначаваха се само хора на такива постове заньрмени с тоталитарната идеология

135

Дядо Георги

преди 1 година

Г- н Атанасов, записа показва как мислите, за какво работите, как оценявате партньорите си / Нинова/, какви за вас са задачите на комисията за борба с организираната престъпност-БУХАЛКА. Искате тези ви действия, които за всеки нормален човек са унизителни, да си останат ваша тайна. Това е ВАЩЕТО лице господине. За записа - дали са знаели записващите какво ще си говорите. Я си представете, че бяхте казали хубави неща- щяхте да изпаднете в делириум.

134

Анонимен

преди 1 година

Когнитивен дисонанс. Когато светът не ти харесва, някой ти пречи. Проблемът винаги е у другите, никога у самозабравилия се.

133

Ха ха

преди 1 година

Комунистите от - дб уж са против рашков но се наговарят как да спечелят време да поеме рашков - службите и да не ги закачаС другаря атанасов и бкп напред

132

Анонимен

преди 1 година

измамници,мафиоти

131

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Това жалко,подло,нагло,безочливо ,арогантно, пълзящо и жадно за власт и кинти анфетаминено човече е способно на всякакви гадости .Едва ли има гадост,в която не е замесен.

130

Разбира се

преди 1 година

При все че подобен запис никога не е изтичал до сега от както има камери в НС, се поражда въпроса как аджеба е изтекъл "случайно" този път. И как така някой е "забравил" да го спре или по-лошо... пуснал го е "без да иска"

129

Анонимен

преди 1 година

Също като снимките със спящия Борисов..

128

Иванов

преди 1 година

Когато ГРО...Б дойде на власт уволни толкова много хора, че ви е бедна фантазията. Тя не остави нищо читаво и вместо тях назначи свои членове - прости та дрънкат. Сега вие НЕ УВОЛНИХТЕ нито един от тях. Всички ГРОБА....ДЖИИ са си по местата и продължават да рушат всичко, за да се докопат до властта. Вие какво очаквате?

127

Анонимен

преди 1 година

Тези си бяха пътници и вече подадоха оставки но после коли дери те им пак се наместиха. С какво точно се занимават дебилните слуги на Прокопиев освен да обикалят ресторантите в София?

126

Анонимен

преди 1 година

Сводоба или смърт унашка.

125

Анонимен

преди 1 година

В красно цело целуниуни и в красно чело целуни.