160

На път

преди 1 година

До Неангажиращ въпрос: Защо да фалираш най-големия си клиент и длъжник. Като си вземеш парите или ако нещо ти се репчи - бой и готово. Защо европейските колонизатори в 19 и 20 век не са фалирали Китай или други страни.

159

Опала

преди 1 година

Аржентина, Египет, Саудитска Арабия и Турция искат в Брикс. Отлично. Там ще има правила за търговия с национални валути, свободни пазари и възможност да си гледаш вътрешните работи, без да ти се месят. Pax Americana приключи на 24 февруари 2022. Дата за учебниците по история в бъдеще.

158

Неангажиращ въпрос

преди 1 година

След като е неоспорим факт, че Китай може да фалира САЩ за една нощ, защо не го направи? За един приятел питам.....

157

По същество

преди 1 година

Русия, Венецуела, Никарагуа, Иран, Северна Корея, Сирия, Либия, Афганистан, Мианмар и Сите под санкции. Скоро и Китай заради Тайван и помощ за Русия, а с тях ще се повлекат и централна Азия, Африка и част от латинска Америка, БРИКС и т.н. накрая Европа, САЩ и Канада така ще санкционират света, че ще си останат самички и несанкционирани. Ако се изолираш от мнозинството и то те изолира в отговор, ти си прокажения, не мнозинството.

156

Анонимен

преди 1 година

Щом ги влече - да се сближават.

155

Анонимен

преди 1 година

Когато колективния запад стане колективен и обединен в живота автоматично на това се създава и колективно обединение на Изтока и всички онези потърпевши от демокрацията която точише ресурси от чужди държави и убиваше невинни там. Ако Запада се обави против, колко повече останалите ще се обединят против запада виждайки заплаха че Запада един ден ще погълне и техните държави. Такива фактори обикновенно водят до Световна война.

154

Западняк

преди 1 година

До 170. Ха-ха-ха, нещо искаш да ни кажеш ли? Когато ги видиш всичките тези аборигени обединени ела ще ти направя ***. Не ви ли омръзна да го сривате този "гнил" запад? Затова ли всички тичат само към него, а не към Сибир, Индия или Суринам?

153

1400км магистрали

преди 1 година

Двете страни са близки по дължината на автомагистралите си. Това също ги сближава някакси!

152

анонимен келеш

преди 1 година

От всичко най-хубавото е,че България е далече,далече от тази бедняшка компания на русия,СК,Иран,Сирия,Беларус,Китай и Африканските канибали:):))

151

Аз

преди 1 година

До Ми555 400 kopeiki

150

дедо от село

преди 1 година

Е на тва му се вика хитър мъж?!?! Купи сичката газ дса добива близо до ивропата и да видим зимата как умните илигантните и красиви западняци ша потриват ръките на ветрините мелници на уная ***?!?

149

Анонимен

преди 1 година

Русия, Китай, Иран, СК. Само тези са достатъчни да наритат Свободния свят. Но не са само те, всички изпитали демократизирането ще се присъединят - афганци, иракчани, либийци, сирийци. А и другите - индийци, пакистанци, онези от Африка. Да не говорим за обичливите хора от Аржентина до Мексико. Всички изброени са влюбени в колективния Запад, плюс източноевропейците, които напоследък усетиха партньорството му. Путин не направи нищо повече, освен да им да покаже, че има надежда.

148

Влади-Мир

преди 1 година

Знаем какво се случи, когато аварира контейнеровоз в Суецкия канал, какво ли ще се случи ако неще атомно аварира в Ормузкия пролив,...не че го знаете къде е...

147

Анонимен

преди 1 година

42 години Иран е под западни санкции.Много ясно че трябва да се размести световния ред.Стига Запада са определяли правилата.

146

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Путин на килимчето на аятолаха моли за оръжие. До къде докара Русия.

145

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ОБЕДЕНЯВА ПОВЕЧЕ ОТ 2 МЛД ЧОВЕКА А ЕС И САЩ СА ПРОСТО КОЛОНИЯ В КОЛОНИЯ И ПРИ ТОВА МНОГО НАДМЕННИ НО ИМ ИДВА И КРАЯ

144

Влади-Мир

преди 1 година

По принцип са 2 блока, единия с ресурсите и най голяма военна мощ, срещу най големите длъжници но държащи 95% от пропагандата...ще видим кой кого;))

143

Анонимен

преди 1 година

МНОГО от страните на ЕС са колонизатори и искът да командват остания свят а те самите са колония на САЩ но това не го разбират зазото заплатите им високи и всички са направили нешо за което САЩ МОЖЕ ДА СИ ГИ МАНИПУЛИРА КАКТО СИ ИСКА - КОЙ Е БОРЕЛ?-- ЕДНА ТУЛА В СЕНАТА И НИЩО ПОВЕЧЕ НО ИМА РОБИ ПОВЕЧЕ ОТ 500 000 000 А НЕКА ТРОБИТЕ ТРЕАВА ДА ПАСЪТ СИ КАЗВА ТОЙ

142

Анонимен

преди 1 година

До Стихче "Джуджака се наведе и целуваше краката на Махараджата! Молише му се, Махараджа, с вас сме братя! И аз като теб имам *** и искам да стана християнски султан - Вовата" --- май имаш предвид ПидоПитър (известен още и като джо дименцията) който тези дни ходи при опек да целува и да се навежда... и си тръгна пак нааа...ран.

141

Анонимен

преди 1 година

Оп-па... я да видим сега.. май се очертават два блока - единият "блок на ресурсите" с водеща държава Русия, а другият "блок на жендарите с пожелателната икономика"... и ние пак сме от страната на булката...