71

Анонимен

преди 1 година

До 70.. А трябва ли да се мазнят на краварите само за едно "конграчулейшън"?! Газта поне топли зимата..

70

Анонимен

преди 1 година

Гледам, kaka май е навлажнила парапетите...?

69

Щерю

преди 1 година

По- младите, забогатели нахалитети на БКП, преименувани набързо в СДС/ГЕРБ станаха трудни за сваляне от власт от Партията-майка БСП. Затова тя си преля гласовете в партии като - ПП, ИТН, ДБ, Български възход, Изправи се БГ и т.н. за да свали забогателите-младоци на БКП. Радев им лепна и прозвището "мафия", и им размаха червения си БКП юмрук. - Изводът: - Вече 78 години България е под тиранията на БКП. Няма демокрация! Бедност и разруха за народа ни - това сеят и жънат червените юдео-комунисти...

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен61__имай малко достойнство, ще се мазните на терористична русия, заради единия газ... отвратително

67

Знаете ли че

преди 1 година

близо половината,, руски'' газ за Европа е реекспорт?

66

Свиленски

преди 1 година

Дадох ти жената, дай ми мандата!

65

Бай Пешо

преди 1 година

Представям си го така:Радев:"Ти жено вземи тоз мандат и го сподели със семейството си!" Курито:"Макар моята вяра към Вас бе разклатена, Вие отново ми се доверихте, както когато родих нашият син ПП. И смятам да споделя този мандат със синовете си ПП и ДБ, както и блудният ми син ИТН, като продължа да ги водя към далавери и корупция. Само тази грешница мария магдаЛЕНА, да не разврати нашият син!" Радев:"Жено, ти вярвай в него, както в мен. Той ще накаже тази грешница с жезъла си!" И тя прие мандат

64

Анонимен

преди 1 година

Тази седмица в шоуто на парламента ще разберем че Слави вече не е МАФИЯ, а надежден партньор.

63

срам

преди 1 година

Докъде е стигнала Нинова - да се подмазва на Петков

62

Анонимен

преди 1 година

До 60"Така е другари комунистите се завръщат" - само много про'стите европеиди си мислят, че комунистите някога не са били на власт. У нас или в ЕС. ПП. 1990та година имахме шанс да бъдат изгонени, но атлантиците Паси и Йорданов направиха това да не се случи. Защото атлантикът е комунист в най-лошата му форма.

61

Off

преди 1 година

Двамата баджанаци се срещнаА. Остана деса *** да застане между тях.

60

Анонимен

преди 1 година

па плеснат с ръце и се прегърнат ....може и да се целунат бърже

59

Анонимен

преди 1 година

Няма цял един народ да студува и мизерува заради недомисленото решение на Петков да изгони толкова народ от руското посолство.Това не е в интерес на страната ни.

58

Анонимен

преди 1 година

Така е другари комунистите се завръщат

57

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на Съвместния координационен пресцентър на силите за отбрана на юг на Украйна Наталия Гуменюк потвърди, че въоръжените сили на Украйна са атакували склада за боеприпаси на окупаторите в Нова Каховка. Разрушен е главния щаб на рускита група Юг.

56

Анонимен

преди 1 година

Ами логично. Деса е лобито на Свиленски в президентството

55

Анонимен

преди 1 година

герб мафията, червената бсп мафия, дървената мафия на дпс, популистите от ***, нямат място в НС!

54

Анонимен

преди 1 година

Разузнавателната група на Главното разузнавателно управление на Кедр проведе специална операция в село Дементиевка, Дергачевски район, Харковска област. Открит е голям отряд нашественици, който се помещава в разрушени сгради. В резултат на пожар Унищожени са 36 нашественици. Много руснаци са ранени с различна тежест. Командирът на полка е ранен и пленен. По информация на разузнаването това се оказа Станислав Трутнев, от 140-ти отряд специални сили.

53

Анонимен

преди 1 година

леля корни каза, че щяла да възобновява българо-руските взаимоотношения, само не знам колко трябва да си долен червей, та да кажеш такова нещо, белите държави прекъсват отношения с тая терористична държава убиец, а корнито ще се тътри по корем пред тях... ще злепоставя цяла България, без никой да я иска в управлението!

52

У бре

преди 1 година

БС(ПП) е политически буламач от дърти комунисти и млади капиталисти. Вече го сърбаме...и пак не ни идва акъла!