161

Rm

преди 1 година

Срещнах едно семейство руснаци на морето преди 2-3 години. Синчето им на 8г. по цял ден пееше военни песни - за аврора, за войната, за гитлер - само това му беше в главата.В един момент го натирих, не се траеше това, и ми се разсърдиха. По-добре.А майката, тя пък какъв съвет му даваше - че можело да има само един приятел, другите са му врагове. Не можеш да имаш много приятели - само един може да ти е приятел.Сбъркан народ от сбъркани хора, това са руснаците.

160

Waffen SS

преди 1 година

Идол ми беше Павлик Морозови веднъж казах на едната ми баба,която имала много земя над 200 дка,животни,ездитни коне,ползувала сезонни работници, имала дял в колективна вършачка,а имала едно семейство бедни хора,които да и помагат целогодишно,жената в домашната работа,а мъжът като гледач на добитъка.Та на нея и казах,че много съжалявам ,че съм малък и не съм могъл лично да я разкулача,а тя се разсърди и не ми направи бисквитената торта, както ми бе обещала

159

Тайната

преди 1 година

До Факт!-----------------ДИКТАТУРАТА на чичко ДОНАЛД ДЪК няма нищо общо с Тръмп или Диков....................ДОНАЛД ДЪК е КОМИКС за ТРИЛЬОНЕР къпещ се в океан от златни монети и се страхува само от ЗАТВОРНИЧЕСКА банда криминални престъпници която непрекъснато го преследва да го обере............ДЪКТАТОРА Доналд Дък ръководи ЦЕЛИЯТ свят а не само Русия хахо

158

Факт!

преди 1 година

Самите руснаци не са виновни. Те милите никога не са живели в друг строй, освен в диктатура! Откъде да знаят какво е...?

157

toti

преди 1 година

В тая държава за съжаление ТОТАЛНО Е СБЪРКАН МОДЕЛА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ!!! Тоталитаризма още не си е отишъл и липсва многопартийна система за ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ,а насаждането на страх от най ниско ,до най високо ниво е причина да се ,,робува''на феодалния модел на управление !!Църквата изцяло е завладяна,а ценостната и система е е упорочена и контролирана....

156

ТЪЖЕН СЕИРДЖИЯ

преди 1 година

Източния ИСЛЯМСКИ Хаганат на Путин все пак е абсолютния фаворит срещу Западния ЛондонБркселВашингтон ХАГАНТА основан чак 1948 година ако се воюва на тази основа.........................Хамериканците се отказаха превантивно да взривят Полумесеца то ест Луната да подплашат МЮСЮЛМАНСКОТО ръководство на СССР и КПСС с техните КГБ и ГРУ и беше ясно че макар и късно ще го загазят

155

22 МСП

преди 1 година

"били насърчавани да изобличат собствените си родители."" Ако родителите са били вредители,крадци,саботьори е напълно нормално да бъдат разобличавани.

154

и рече Бог

преди 1 година

всяка твар има своя залез.....

153

Анонимен

преди 1 година

Президентът Путин вярва в младите граждани на Руския Мир, а Народната милиция на ЛНР установи контрол над Северск.

152

Анонимен

преди 1 година

ДРУГАРКАТА НИНОВА ЩЕ ВЪВЕДЕ РАДЕВЮНГЕН!

151

Хахаха

преди 1 година

От раша посолство съвсем са се отчаяли. Пускат статии от миналото...нища ново н е могат да произведат. Да ви имам пропагандата!!!

150

Анонимен

преди 1 година

В края на 80-те години беше времето на горбачьовската перестройка. Тогава поотрсналите съветските пионери се пресмиваха на окичените с ордени и медали на 9-ти Май ветерани от ВОВ и ги наричаха клоуни.

149

Анонимен

преди 1 година

Малеее, колкото е по голяма държавата толкова по трудно минава един преход / смяна на политическата система. Явно в Русия ще са им нужни още 30-50 години да сменят плочата, ако ги има до тогава

148

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, Путин не е вечен господа. Рабо или късно ще загуби, а това колко пакости ще направи на народа си зависи от самите Руснаци. Явно все още се прехласват по комунистическите извращения от младини.Всички знаем как се работеше тогава и кой живееше добре

147

Анонимен

преди 1 година

С напредването на годините някои хора помъдряват, а други оглупяват... Явно кремълския пcиxoпат не е от първите...

146

Анонимен

преди 1 година

Малотелесния Путин не вярва на никого, дори на себе си. Същия Сталин, но за негово съжаление в момента има "враг" който го превъзхожда стократно и малкотоПути е напълно безпомощно. След войната Русия ще страда както не е страдала никога, навремето хората гладуваха, а Русия беше силна, но в бъдеще хем ще гладуват хем Русия ще е последна дупка на кавала. Нигерия само че със сняг!

145

Анонимен

преди 1 година

Принципно младото поколение не разбира много още разликата между Интернет и реалността ! А в Интернет доста големи дози насилие и порнография- та децата имат сериозна нужда от възпитание! Родителите нямат време и нещата стават по-зле - хубаво е обществото да се контролира по някакъв начин, че просто навсякъде ще е като в БГ.

144

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще ядат само картофи,пелмени и борш.Да си я продава газта на Китай и петрола за рубли и юани.

143

Анонимен

преди 1 година

Той им отне Макдоналдс,ИКЕА на младите.Сега им налага насила пионери да ги прави.Абе включил е на задна и ги води в нафталина!Русия става като Северна Корея.

142

Анонимен

преди 1 година

Путин не вярва на младите, защото днес има интернет и всяко руско дете или юноша може да види как живеят и какви права имат връстниците им на запад! Него го е страх, че младото поколение ще го намрази. Затова иска да им промива мимозъците в пионерски организации и да,създаде култ към личността като по времето на Ленин, Сталин и сега в С.Корея. За тази цел обаче сигурно ще поиска по-нататък да спре интернета в Русия.