147

Анонимен

преди 1 година

Може да подарим временно една наша поговорка на ЕС, която от 02.2022 е направо девиз на съюза. Пиша временно, защото за разлика от ЕС, ние пак ще оцелеем. "Не е важно на мен да ми е добре, а на Русия да им е зле." Всеки евродепутат преди да встъпи в длъност по време на клетвата си трябва да повтори девиза 5 пъти и чак след това хората могат да са сигурни, че ще защитава евроатлантическите ценности. Ако откаже да го направи, значи не е достоен да заема подобна високопоставена длъжност.

146

Анонимен

преди 1 година

От 5 месеца слушам как Русия щяла да фалира, как нямало да има достатъчно оръжия, как Украйна всеки момент ще ги нар_ита и всякакви подобни. Реално от 5 месеца Запада изпада във все по-сериозна икономическа криза, рублата скача в пъти (над 2 пъти от март насам), не съм чул Русия да се оплаква, че нямали оръжия, а сега се оказва, че НАТО имало затруднения в тази посока. Честно да ви кажа до 02.2022 си мислех, че приказките за сериозното военно развитие на Русия са пропаганда. Вече не мисля така.

145

Анонимен

преди 1 година

За разлика от Запада, след втората световна война, неписан закон в Русия е да се поддържат запаси от оръжия, практически достатъчни за водене на неограничена по време война. Употребата на ракети в Украйна, произведени 60-та г. не означава, че Русия има само стари оръжия. Просто разчиства складовете от такива като начало.

144

Слава на Путин!

преди 1 година

Абе натовци, нали уж на русия и беха свършили оръжията още март месец ? Ама май на сатанато им свърши,а ?

143

r3v0lv3r

преди 1 година

До До 171 r3v0lv3rМинистерството на отбраната на Русия е направило запитване за създаване на историческа поредица от 50 тома, по един за всеки етап на "Специалната операция в Украйна". От Националният исторически институт предлагат да се издадат 10 тома, по един за всяка година от операцията.

142

Анонимен

преди 1 година

"Малко ще трябва да инвестират в очистващи инсталации,ама не ги мислете,Запада ще се оправи.Въпросътг е Путин като спре газта за Европа - на кой ще я продава?" - Спрат ли газа от Русия гледай много внимателно как се оправя Запада.Ще се оправи наистина,но след няколко години цир_кове,спрени заводи,много фалирали фирми,хора останали без работа и т.н.Особено немците ще имат сериозни проблеми,защото икономиката им е доста зависима от газ.Не е важно на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле,така ли?

141

T.Шак

преди 1 година

Запасите на НАТО от оръжие се изчерпват. На страните донори им остана техника, колкото да покрият собствените си отбранителни нужди, а някои и там се пооголиха; няма чипове за умните бомби, дронове, танкове, РСЗО, ПВО, самолети и т.н., защото те от около две години не достигат в световен мащаб, а ако Китай удари Тайланд, съвсем ще я овапцат. Въобще, положението не е розово. А руснаците не се оплакват от недостиг на военна техника.

140

Анонимен

преди 1 година

Путин като спрес газта, ще си копат въглищата - имат за 1200 години напред. Малко ще трябва да инвестират в очистващи инсталации, ама не ги мислете, Запада ще се оправи. Въпросътг е Путин като спре газта за Европа - на кой ще я продава? Щото да се построи нов газопровод до Китай, ще отнеме от 2-3 години, пък до Индия -3 до 4 годи и то само ако Китай разреше да мине през тяхна територия./Пък теу не се обичат/

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 165 - Надявам се саркастично питаш...

138

хм

преди 1 година

До Анонимен 174 Украйна или Русия? Щото не е сигурно колко от Украйна ще остане!

137

Анонимен

преди 1 година

След войната Украйна ще има джелезо да захранва металургичната си индустрия за 20 години напред.

136

До 171 r3v0lv3r

преди 1 година

Руснаци и без ядрено оръжие ше си свършат работата а ти виж там мъжът си , че те вика в спалнята

135

Анонимен

преди 1 година

До Па съм я беРусия печели, Европа губи,това е ясно.Както винаги.А ние пак сме с губещите !. За съжаление.....!!

134

Ssss

преди 1 година

Извинете може ли един високопланински, три алпийски и два морски дрона ако обичате!

133

r3v0lv3r

преди 1 година

И настана радост в руските сърца, а вчера даже германците почнаха да тренират украинската армия да използва гепарди, а се говори, че и поляците ще дадат 200 обновени танка PT-71 Оръжие западът може да предоставя с години, реално за сега нищо не са дали, само 8 химарса, 100 оръдия, малко бойни машини и предимно стара съветска техника. Мъката, е че реално не искат да налеят достатъчно оръжие да обърнат войната, за да нямат причина откачените руснаци да използват ядрено оръжие.

132

Па съм я бе

преди 1 година

Русия печели, Европа губи,това е ясно.Кскто винаги.А ние пак сме с губещите

131

Анонимен

преди 1 година

Путин спира газта и от нато остава само територия да произвежда оръжие за Украйна. Робите в НАТО да мрът. Евроатлантизъм е.

130

Истината

преди 1 година

Споко русофилчета, ВПК на САЩ и страните на НАТО работи на три смени. Българският ВПК също!

129

Анонимен

преди 1 година

До 156. Можеш да използваш същия текст, като вместо Китай и Русия напишеш САЩ и България. Напиши го и виж дали ще изпиташ същата радост.

128

Анонимен

преди 1 година

И чии запаси се изчерпаха?