83

gogo

преди 1 година

До АнонименАз също се върнах от Гърция преди седмица , но не съм болна.Возих се по рейсове ,фериботи, срещи с приятели и тн.Само да припомня, че в Германия от октомври са във вълната и броя новозаразени не спада.

82

Случаен минувач

преди 1 година

Сега ми е ясно защо Радев така бързо и скоропостижно се дистанцира от тях!

81

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е много спокойна особено в моя вход където 15 семейства ходиха в Гърция и сега разнасят ковида напред назад. Бухат сополяват се а джипито им ги лекува по телефона. Такова лекуване им прави че направо ше ги измори. Ама Киро вампиро откъде да знае той нее от тук от Столипиново е.

80

Случаен минувач

преди 1 година

А който ги подкрепя в парламента, той е съучастник в престъпления.Такова падение държавността ни не е преживявала от 1944 г., когато попада в ръцете на убийци и болшевишки марионетки.

79

Анонимен

преди 1 година

А Кирчо го очаква разследване, съд и затвор.

78

Анонимен

преди 1 година

освен едномесечен курс в Харвард е карал и еднмесечен лекарски курс и разбира от медицина човека

77

Анонимен

преди 1 година

Кире, слушай момче, никой не си и помисля за ограничения и зелени сертификати, щото ако опитате ще трябва да те евакуират с военен самолет. Въпросът е, че опитвате да върнете намордниците, но няма да стане. Ако ги решите да ги изкарате от болниците, гледай да има свободни места в самолета до Скопие.

76

Анонимен

преди 1 година

Кире като бръкнеш под полата на Лена добре ли ти е?

75

Анонимен

преди 1 година

А дали ще има нова вълна, с какъв вариант, с какъв щам на есен, никой в света не може да предвиди - да се чете "още не са ми пуснали заповедите какво да правя и си измислям глупости " . на всеки е известно че в София има американска биолаборатория, така че ще имаме удоволствието тази зима да се наслаждаваме на най-новите избретения на сатаната от първа ръка

74

Анонимен

преди 1 година

ццц

73

Анонимен

преди 1 година

Кириле то и на война не дрънкаше ,ама виж какво стана.Стига сте ясновидствали.Че и за това не ви бива!

72

Случаен минувач

преди 1 година

Който чистосърдечно е гласувал за тази банда, спокойно може да се срамува от стореното.

71

Анонимен

преди 1 година

Петков много лош ход направи, като сдаде поста на думи. Ти си лицето на партията и гласовете са там заради теб. Другите партии се опитват да ви унищожат партията, като ви махнат вас. Това е смешно да давате назад. Се едно Борисов или Нинова да не си водят кабинета :))) Стой си премиер след като хората са ти дали стола. Тошко е никой да решава... с тоя малък процент.

70

П.К.

преди 1 година

Този, изпратен и монтиран от задкулисието, но вече категорично изхвърлен като пар. от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, няма срама за пет пари. И продължава да се изявява като "месия"???

69

Случаен минувач

преди 1 година

Вестник Труд: Банда наркомани, докопали властта в Министерски съвет. Нямам никакви съмнения какви записи ще излязат от техните нощни наркомански оргии - България е малка страна. Президентът на страната разполага с тези записи, предоставени му от служители на НСО, така че също е наясно с бездната, докопала се до кабинетите на изпълнителната власт. Поръчвана дизайнерска дрога в кутии за пици,поръчвани женски и мъжки ***, среднощни оргии в сградата на правителството.

68

Анонимен

преди 1 година

На този патологичен лъжец едва ли някой му вярва още! Той не зависи от себе си,а от краварските си господари! И ще направи точно това,което те му наредят, дори и да унищожи народа ни! А спокойствие ще имаме,когато продажниците от Киро-Кокорчовата клика изчезнат завинаги от управлението на ДЪРЖАВА ни!!!А най-добре ще бъде да се ометат и от Родината ни,която съсипаха с хищническа упоритост и необуздана стръв!!!

67

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Просто Киро.А след лятото ни очакват маски,зелени сертификати,безГазие,високи цени на тока и храните? Така ли да ти възприема овчата ти успокоителност?

66

мда

преди 1 година

Променили са закона за здравето. Едва ли е в наша полза. Пак ще ни тормозят наесен щом почнаха да говорят за ковид измамата.

65

Случаен минувач

преди 1 година

Ти обаче спокойно лято няма да имаш. Ще трябва да мислиш как да отговаряш за всичките каши, в които ни забърка. И ако излезе вярно това, че Семерджиев те е снабдявал с пица с кристали (дрога), тогава да видиш спокойно лято... Пише го в пик.бг... И Бай Ставри те чака.

64

Анонимен

преди 1 година

Единствено се притеснявам кой ще им доставя пици в Министерски съвет след като Семерджиев е в ареста.