294

Анонимен

преди 1 година

Орбан е юрист, който е влязъл в политиката след 89 г. като първо е ходил на някакво обучение на запад по точно в англия, мисля че оксфорд, заедно с други унгарци. Един от тях прави изказване за Орбан след като той през април спечели парламентарните избори за 4-ти път -- не мога да го позная до каква степен се е променил, когато бяхме в оксфорд той беше демократ, реформатор, русофоб, а сега е приятел на Путин. Цената на бензина в Унгария сега няма нищо общо с евроатлантически принципи.

293

Радослав

преди 1 година

Е какво чакаше да се разпадне парламента, че да го предложиш? Къде спа половин година? И кой си ти, че да предлагаш каквото и да е, след като даже нямаш право да стъпваш в парламента ако не те поканят? Следващия път предложи тавана когато цената падне под тавана!

292

Анонимен

преди 1 година

Проблемът му е като на шофьор на бензиностанция, иска да се качи пак на държавна кола и да ползва ведомствен бензин. 60 милиона се губят от твоите далавери със строителство на магистрали и до ден днешен не са те разследвали.

291

Анонимен

преди 1 година

"Днес ще предложа на всички политици, както в Унгария, да сложим таван на горивата от 2,70 лева." -- тези приказки показват че изобщо не е в час горкият. Това което са направили в Унгария базира и е възможно на техните дългосрочни договори с газпром. При нас твоето приятелче по евроатлантически принципи петков провали договор с газпром и даже изгони 70 руски посланици. Разликата между теб и Орбан е като земята и небето.

290

Аз промяната

преди 1 година

Кадъна бойка, не се показвай по новините, че султана ще те пребие пак и ще лежиш в болницата за разпран *бус както лежа всеки път когато народа иска да те прегърне и да ти се порадва. Кадъна бойка, прочети го тоя Коран вече, че на кадъните им е забранено да изказват мнение и да командват нещо повече от шалвара си. Султана ще се ядоса, че го срамиш пред приятелите му и пак ще те бие. Ама на теб ти харесва пък, ти си от жените тип: бий на, обичам те.

289

Антонио Ресио

преди 1 година

Отивай в бай Ставри, мутро.

288

Анимонен

преди 1 година

Ако падне Гешев, МВР-то няма да мое да го настигне, за да го арестува.

287

стоев

преди 1 година

Хлебарката изпълзя от дупката след като усети че няма кой да го съди

286

Popular Now

преди 1 година

Днес показаха една снимка-сравнение на офиса на Кирчо, пълен с книги и офиса на Бойчо пълен със снимки, един телевизор и пердета, откраднати от квалитетен чешки бардак. А водещия Кикимян, приведен към Бойко аха да му го налaпа.

285

Аз промяната

преди 1 година

Бойка кадъна пак избълва мозъчния еквивалент на това което изтича от нея след цяла седмица в харема на Ердоган с няколко стотин афганеца. Да ходи при първия си тъпкач бай Тошо вече и да ни отърве от отвратителното си присъствие. Когато и да я закопаят все ще и е късно.

284

Анонимен

преди 1 година

"а след това слагаме на масата принципите, а те са евроатлантически" - цък, няма да се получи. "Страната върви към катастрофа. Страната катастрофира", заяви лидерът на ГЕРБ. "Инфлацията - катастрофа. Цената на тока - катастрофа." - Тази катастрофа е следствие на евроатлантическите принципи, твоят план ще бъде нова ескалация на катастрофата. Ти си неграмотен селянин, какво като си собственик на партия, в новата ситуация ти си фалирал като политик, твоите евроатлантически принципи катастрофираха.

283

Цуни Гъзето

преди 1 година

Хора, които не са способни да натиснат 5 сантиметров бутон, не трябва да гласуват дори за домоуправител на блока си.

282

Пешеходеца Киро

преди 1 година

Много интересна история. Защо не се разходиш из центъра на София, за да я разкажеш на гражданите?

281

преди 1 година

най-мразения човек в България

280

Анонимен

преди 1 година

Мутрата дори и да иска, не може да спре инфлацията, тя е по цял свят :)) Дори приятелите на Раша Сърбия и Унгария усещат това, тъй че празни приказки отново на банкянския :)))

279

Анонимен

преди 1 година

Само този швепс, бсп и дпс се плашат от машините. Толкова ли са неграмотни техните хора. Бсп-то мога да ги успокоя, че хора над 80-90 години спокойно се справят с машините, но просто намаляват.

278

Анонимен

преди 1 година

А дано още катастрофира, та белким виснете по стълбовете най-накрая цялото БКП..... без вас и от нулата да почнем ще е по-добре отколкото вечно да клоним към нея

277

Анонимен

преди 1 година

мутро, никой не те иска

276

Аз промяната

преди 1 година

Само ниско интелигентни ли са останали да живеят тук драскат само глупости едни и същи вече две години

275

Анонимен

преди 1 година

Нъл не бяхте популисти бре, ти и от сега започна как са съсипали безнадежно държавата че като вземеш власта да ди имаш извинение за нямането. Баси наглеца