109

Анонимен

преди 1 година

Кой би предвидил, че наркоман, който е рецидивист на пътя и който се ползва с полицейски чадър за да прави каквото си иска на пътя би убил някого с превишена скорост?

108

Анонимен

преди 1 година

Такива, като тоя вампир, само куршум ги оправя!

107

Анонимен

преди 1 година

Трябва и промени в много от законите, особено, когато лице е осъдено на първа инстанция и обжалва, да не се пуска под гаранция, защото точно тогава бяга и се укрива. В много нормални държави това не е така. Та нали съдиите на първа, втора, апелативна и каквато ще и да е, са учили едно и също. Няма логика в това, което се случва в нашата татковина. До голяма степен, правораздаването ни е един фарс. ЕС ни го каза много отдавна.

106

Аз промяната

преди 1 година

Да попитам а кой потърси отговорност на Гечев и сие фалирали банките държавата Кой вместо това тези същите сега управляват България незнайно как бели чисти нулеваци мъдрят се до нулеваците в кавички а 12 клозета вижте биографията му е затова е в това състояние България и така ще си остане още много много дълги години Младите способните заминаха и не се върнаха

105

Анонимен

преди 1 година

Непредвидима би била на първо провинение ,но този е рецидивист който въобще не е трябвало да е на свобода , та през Юни е заловен да шофира с амфети в кръвта , защо служителите които са го пуснали не се разследват

104

Анонимен

преди 1 година

Предвидима е била,нали се връщал от сбирка с авери апаши по сделки,че засякъл още кола по Драгалевския път на излизане в 18 часа,че му бил тесен пътя за разминаване с изпреварване и одраскал бронята на колата що нацелил,а след сбирката като е имало с него сътрудници на властите по осигуряването му на безопасен път за пътуването му безпрепятствано от непредвидени срещи и ситуации могли са да го възпрепятстват от кормуване и пътуване само с 1 позвъняване до овластените служби и техните началници.

103

Анонимен

преди 1 година

ВНУКЪТ НА КОМУНИСТА ГЕНЕРАЛ МОЖЕ ДА ВЪРШИ ВСИЧКО ЗАЩОТО ДАМАДЖАН МУ Е КАЗАЛ ТИ НА НАС, НИЕ НА ТЕБ- ЕЙ ВИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- ТЯ ВЗЕМА ЖИВОТИ.

102

Анонимен

преди 1 година

Предвидима е катастрофата на държавата ни щом целия държавен апарат работи за такива като тоя на снимката

101

Анонимен

преди 1 година

Експерти и служители много но никой не си върши работа грешни пари за заплати на чиновници които нищо не вършат взимайки пример от политици.

100

Анонимен

преди 1 година

Нищо не става !Това става в България от 30 години!

99

123

преди 1 година

Някой ще ми припомни ли какво стана с двете прокурорски синчета, който причиниха смъртта на двама млади на площад Ручей след автомобилна гонка по бул. Българиял И сега резултата ще е същия.

98

МНЕНИЕ

преди 1 година

Имах съсед като Семерджиев - тотал Щета - караше пиян и дрогиран , Полицаите си въртеха главите назад когато го видеха . Късмета беше че съседа се удари в дърво и остана без крака , сега го возят .

97

Анонимен

преди 1 година

Интересното е,че шофьора на таксиметровата кола,която е ударена на кръстовището,няма изявление за катастрофатаВсъщност първопричината е катастрофата с таксито и като последствие от нея е причинената смърт на двете жени, на тротоараПри всички случаи убийството на двете жени,е последствие от катастрофата на кръстовището а не на нелепа случайност,както ще го представятВиновни за смърта са всички,който са били безотговорни по случая с престъпленията на Атанас Семерджиев,включително и за смърта им.

96

Da

преди 1 година

Разпространение на наркотици и корупция има навсякъде. Видяхме от преди дни скандала с наркотици в немския парламент. Но такива селско мутренски изпълнения има само в България и още няколко балкански държави. Георги е физическият извършител. Но изпълнителна и съдебна власт поддържат тази среда. Залъгват такива момчета, че ще ги пазят, а реално ги използват да им движат нелегалния бизнес и накрая момчетата завършват в затвора като убийци и социопати.

95

Анонимен

преди 1 година

Предвиждам още жертви, след като мекотели като силиконката са на свобода.

94

Анонимен

преди 1 година

Много сложните обяснения означават, че истината е проста.

93

Анонимен

преди 1 година

заради такива като този и "полицайката",УМИРАТ ХОРА И РАШКОВ ТРУПА ИМОТИ

92

Сашко

преди 1 година

Според мен историята мирише....много нагласено изглежда за да са тези двамата с полицайката.....Моята версия е че висши полицаи са причинили катастрофата убивайки двама души!Скалъпели са този цирк с татуирания и полицайката.....за пред хората и така....Джипа разцепен на две шофьора и спътниците ги няма ай бягай от тука....Сто процента висши служители са катастрофирали!!!

91

Хан Тервел

преди 1 година

Ако не бъдат осъдени поне 20 души отговорни за това престъпление ние се разпадане като държава!

90

Анонимен

преди 1 година

Умишлено е бил"покриван" десетилетие и"резултата"е налице При случай като този,не трябва да се допуска ни един възможен вариант,този убиец да бъде отново на пътяПросто,трябва да е с подписка ежедневно в полицията и ежеседмично с проба за нарко и алкохолИ при установяване на наличие,принудително лечениеТози е опасен не само на пътя,той застрашава и сигурността в ДържаватаВсички,който са допуснали това да се случи са съучастници по един или друг начин към убийството,макар и непряко.Уво на всички.