68

Анонимен

преди 1 година

Като гледам нашите политици и разбирам как и защо Хитлер е дошъл на власт чрез избори когато всички други партии работят срещу народа и държавата ...

67

Анонимен

преди 1 година

Сега Радев ще тупа топката, за да може НС да приеме ударно законите за Плана. Прокопи трябва да облажи, че идват гладни години, май.

66

Анонимен

преди 1 година

Тоя МС показа че не могат да направят закони. Радеф не трябва да чака. Трябва нов МС и плана да се промени че да има пари за безработни и с по-ниски пенсии само. Фирми и богати на заплати не трябва да вземат повече пари

65

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам на българските политици, да теглят чоп и да нарочат двама-трима-петима, които да се пожертват за всички и да влязат в затвора за по 10 години. С чоп, защото когото и да вкарат, все ще е справедливо. А така останалите ще си вдигнат рейтинга за следващите избори. Не че лично мене това ще ме убеди, че останалите са честни. Но двама-трима е по-добре от нищо. Нали?

64

Анонимен

преди 1 година

Гей гаджето на Асенчо кара с лампа на НСО а се чудим защо на такива като Семерджиев им се разминава...

63

Анонимен

преди 1 година

На манифестацията в подкрепа на ПуПу са се събрали 25 човека. :D

62

Можете ли да...

преди 1 година

Можете ли да забравите самодоволната, оядена и сияеща от радост физиономия на националния предател, лакей на кремълския злодей и масов убиец - селският хитрец от Славяново, който "с чест" изпълни поръчението на кремълското чудовище и свали от власт правителство от млади и образовани хора, които изтръгнаха България от кървавите му ръце?! Никога, пРезиденте на Решетников, никога България няма да ти прости този национален позор и това чудовищно предателство! ЕС, НАТО и Вашингтон - също!

61

До 63

преди 1 година

Нямаше да има нищо срамно или ненормално ако Василев не крие ориентацията си. Сърбия имат жена министър председател съжителства с друга жена. Никой не повдига въпроса понеже тя не крие. Но когато се крие този факт от висшестоящ човек, той става уязвим..Възможно е да бъде изнудвам или притискан с компромати. Това е проблема. На никой не му пука по кого си пада Асен. Но когато негов партньор се движи с полицейски буркан, това вече е проблем. Журналистът го пита за връзката му с арестуван снощи.

60

Мен

преди 1 година

И какво те бърка, ако АВ си падал по мъже и какво общо има това с политиката на страната. Той Бойко къвто ***- беше, че я втаса цялата. Първи по всичко лошо в Европа. Хърватия след две войни и пак пред нас. Срам.

59

До 59

преди 1 година

След 15.09 вероятно се падат.

58

Анонимен

преди 1 година

Егати наглата партийка. Цяла седмица държаха мандата и до последния момент не спряха с опитите да си купят депутати.

57

Сосидж

преди 1 година

Кога са следващите избори. ПП и БСП няма да подкрепят ГЕРБ със сигурност. Останалите не се знае, но се съмнявам. *** и ИТН ще са с тях със сигурност. Та някъде ноември ли се ще се паднат?

56

Анонимен

преди 1 година

Преди 1 час Василев хвърли телефона на журналист, който го попита дали си пада по мъже. Пълен цирк са.

55

Надали МС в оставка

преди 1 година

ще направи нещо полезно.Ще използват последните си гърчове за да назначат още някой техен човек на блага длъжност,вчера Нинова им даде тон.Не е добре,защото като дойде следващото правителство първо ще изчисти назначаваните сега калинки, а това ще предизвика стрес и безвластие в ред институции и направления.За пореден път т.н.от медиите "политическа класа"показва,че тя е най-слабото звено в държавата,робува на партийни и лични интереси за власт и обогатяване и не прави нищо за народа.

54

Анонимен

преди 1 година

Я! Президентът е при Кралицата!

53

Анонимен

преди 1 година

Еми наесен с песен, мислете за кого гласувате за да не дойдат пак бившето БКП в управлението

52

Капалъчерши

преди 1 година

Пазара затвори. 117. И Гунчева купиха. Язък за милионите

51

Кара Асан капут

преди 1 година

И тези некадърници се оттекоха в канала.

50

Анонимен

преди 1 година

Тоя Радев какъв б оклук излезе не е истина.Най големия за целия преход.

49

о.р.майор

преди 1 година

Няма да ни липсвате. От вас по-големи некадърници няма. Дойдохте аслани, тръгвате си ***.. и. Лошото е, че е за сметка на народа.