49

Ъхъ !

преди 1 година

Оказва се , че самата полюция е мафията в България ! Толкова оплетени са полицаи, полицайки , футболисти, мутболисти, ***, комунисти , че няма разплитане !!! Така уверено си донесохме "Промяната" ! Честито, мъдурковци !

48

Анонимен

преди 1 година

21,22Не сте прави. Аз живях в САЩ и какви жени- полицаи имаше! Всяваха адския респект. Тук държавата ни е разграден двор и мафията я притежава. За справка *** (защо ли обиждам хубавите животинки) я притежават.

47

Анонимен

преди 1 година

Бе какво се правят на ощипани всички?! От 30 г. полицията е ти-ня. 4 РУ е пълно с мут-рета, които се хранят от дрога, сводничество и кражби. Ако шеф на районно 3 месеца не успее да предаде уговорената миза на управляващата партия, сменят го с нов. На 30 метра от 4-то на Криволак има публичен дом, където разпространяват и наркотици, стотици сигнали, вкл. и до ГДБОП, но бившият им колега, съдържателят си работи спокойно под чадър. Полиция=ОПГ.

46

nomeruno

преди 1 година

Още НЛО го бяха изпяли навремето:- Мазда алкохолно цвилии забърсва с гнили силигрупа пешеходци мили.Зад волана супермен!- Дреме си отсреща оня,син буркан, разбита броня,мисли "Що ли да го гоня,утре той ще погне мен!"

45

Анонимен

преди 1 година

..17 години без книжка, кой управлява 12 години...?

44

Бгг

преди 1 година

Какво толкова се чудите. Такива са информаторите на полицията. Вербувани престъпници с чадър от полицията и службите. Чувстват се безнаказани и точно такива са. Но това няма да ви го кажат. Няма да кажат и кой е водещият го офицер.

43

Mdaa..

преди 1 година

съставихме акт и го пуснахме. работата е свършена, отчетена всичко ок. какъв е проблема ? всичко е точно. утре пак ще съставим акт на някой с 200 нарушения и ще го пуснем . важно е да има работа ..

42

Край

преди 1 година

Носете китки и плюшени сърчица - много помага. Хич не си мислете да почупите сградите на МВР и Съдебната пълата, където се крие Звяра. Май не вдявате, че дрога/проституция/ корупция без желанието и закрилата на властта и полицията са невъзможни.

41

Еврибари

преди 1 година

Когато става дума за чадър се питаме ,не кой е под чадъра,а Кой държи чадъра? До преди няколко месеца такива тиквочи се измъкваха като да не казвам какво,но от както дойдоха новите,новините станаха ,,много криминакни".Преди това при Боци нямаше никакви такива издънки.Всичко беше мирно и тихо.

40

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Семерджиев е бил толкова депресиран от новината, че спонсорите му няма да се върнат на власт и е загубил ориентация.

39

Анонимен

преди 1 година

12 ГОДИНИ ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ!

38

Анонимен

преди 1 година

За 12 години станаха такова поколение, не случайно бутнаха правителството и искат да се върнат. Обезпокоявано да крадат, трепят и дерибействат по улиците. Обикновения човек само гледа, моли се да не пострада и не чака на полицията.

37

Анонимен

преди 1 година

Правилно, сега ще заловят някои младежи, пушили трева преди няколко дни, за развлечение, не са шофирали, но полицията винаги се занимава с дребни случки, които не са престъпления по никакъв параграф. Често полицейски патрулки дори по две, стоят близо до малки паркове, чакат някои дребни хлапетии да запалят един джойнт късно вечер, в парка, и се хвърлят като гларуси на голямата плячка, започва се една проверка на лични карти, едни приказки, водене до полицията, за една малка цигарка за 4, 5 души.

36

Анонимен

преди 1 година

Ние и преди знаехме, че полюцията са пълен смях и тюфлеци, от които нищо не става, но това че са самата мафия вече променя нещата.

35

Анонимен

преди 1 година

"Когато не е била на работа, е оставяла радиостанцията си и така той е можел да подслушва разговорите на полицейските служители." Доста спорно и глуповато. Има си специални радиостанции за тази цел. Да бяхте казали честоти и кодове ... ама не. И там си е цифрово кодиране, което се сменя често. Защо умствено изостаналият е ползвал чужда радиостанция с опция за локация за мене е загадка. Чували си сте за ТЕТРА мрежата? Няма да е зле да прочетете и да не вярвате на джурналя. Граничарите ни са с нея

34

истина е

преди 1 година

След като мафиотският ВСС, пак си остави гешев , значи промяната за бандитите ще е нулева , и означава , че бандитите ще са пазени от магистратите , и ще си правят каквото си решат

33

Анонимен

преди 1 година

Малкият му брат е свестно момче, това е абсурд което се случи.

32

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Нашенската...полиция се оказа безконтролна...организация. Препоръчвам на шеффовете там,всеки ден по 2(два) часа да пускат на състава турските сапунки,за да се учат как действа тамошната полиция -решително и категорично и всеки заловен,веднага в...пандиза.

31

Анонимен

преди 1 година

полиция=мафия. От малък като видя шолицай и не ми става спокойно и сигурно. Ушевите са всичко грешно в тая държава, завдно с прокуратурата.

30

Анонимен

преди 1 година

Всички арестувани ли имат достъп до социалните мрежи, или само татуирани полицайки? България ври и кипи от това убийство, а момата пише постове в социалните мрежи..