106

Накратко

преди 1 година

До БобиАбсолютни лъжи по руски.Изброил съм само в Европа ,да не почна да изброявам в Африка ,Латинска Америка и близкия изток.

105

до Боби

преди 1 година

Бобко, остави тия акрихвни полуистини гледайй в момента какво се случва брато.

104

Анонимен

преди 1 година

Незнам чии ръце са изцапани с кръвт... и то на собствения си народ, но политически и като цяло лагери има само в страни от рода на Китай, Русия, Серверна Корея и др. Незнам тия колко нягли трябва да са, за да го заявят това, при положение, че свят го знае.Давайте да се задумкваме НАТО срещу другите ватенки, диктатори и други и да се приключва. Дано да има оцелели сле СВ 3, от която сме на крачка и то заради ***, които решиха да си вземат една държава ей тъй да си имат буфер от НАТО.

103

а пък

преди 1 година

а те китайците са света вода ненапита-разчитат на късата памет на някои ***

102

До 105 Вярно ли бе

преди 1 година

До АнонименАми ти ,какво чакаш, ей го де Истанбул и от там право в Руският рай.

101

Накратко

преди 1 година

Полша,Финландия,Унгария,Чехословакия пак Полша,Грузия,Молдова,Украйна .Това са страните който рашистите са нападнали без никаква резолюция на ООН само в Европа.И то през последните 60 години.Може да сметнете жертвите.Спокойно може включим и България за нападната и окопирана от руснаците.По тяхна воля само в България са избити над 10 000 хиляди души.

100

Анонимен

преди 1 година

много интересно, на китай чисти ли са му ръцете например от кръвта на тайванци, на русия чисти ли са и ръцете от Украйна, Чечня, Грузия и т.н. Тези, които нападат суверенни държави тръгнали да държат сметка на останалите, че вижте се, кой води война в момента... шизофренията е пълна

99

Банда

преди 1 година

Всички трезво мислещи знаят че нато е причината за войната в Украйна,те прекрачиха червената линия.

98

Ужас

преди 1 година

Само конфликти,провокации и войни за това съществува нато, нито дума за мир,преговори,разбирателство?!

97

Анонимен

преди 1 година

Не само ръцете, ами и други части на тялото.

96

Анонимен

преди 1 година

кажи на какви наркотици си, защото искам същите

95

Анонимен

преди 1 година

За всички които четат Западната пропаганда и вярват, че всички отивали на Запад мога да кажа, че на Запад идват само араби и мюсюлмани от близкия изток и Африка (макар че голям % от тях се преориентират към КИтай но заради езика и визите е трудно). Второ, Китай е много по-развит от Запада ако посетите някой китайски град и да видите за кво става въпрос. Трето, ако отидете в Русия в хранителните магазини и в същото време плащате сметки за ток, парно и други ще видите колко по-евтино и нормално е

94

Анонимен

преди 1 година

Няма защо да го казват от Пекин!Когато си живял над 75 години съзнателно на този свят, знаеш коя е кървавата "демократизация" и чия е!

93

Факт

преди 1 година

Истина е,НАТО е до шията в кръвта на милиони избити хора.

92

Анонимен

преди 1 година

Те точно тук, Нато удари на камък.Утре ще чакам новини от сорта - Китай е събрал армия за нахлуване в Тайван,След няколко месеца.новинаКитай краде зърно от Тайван..след опустошителното си нахлуване

91

zdj

преди 1 година

А жълт.ите, китайски кунки са оцапани с много гадни, руски ***-които се лепят по тях след дълго ровене в руските зад.ници!!!

90

Хъ

преди 1 година

Китайците и те кво се правят на ударени, вкарват си американски долари венозно направо, правят все още някви умопомрачителни локдауни и мъчат собственото си население, мешат се навсякъде. Присмял се хърбел на щърбел дет се вика

89

Наблюдател

преди 1 година

А по ръцете на Путин има само цветен прашец и остатъци от тоалетна хартия.

88

Анонимен

преди 1 година

Сблъсъкът между интересите на НАТО и БРИКС се изостря и е само въпрос на време да се стигне до пряк конфликт. Победителят ще преразпределе благата и ще пренареди света, а също така ще има честта да пренапише историята, независимо кой ще е той. И в двата случая ще ни кажат, че е победило "доброто"! Чакат ни "интересни" времена!

87

Анонимен

преди 1 година

До Боби, а пък Русия не може да праща свои ракети до станцията заради географското си разположение. Дали от благодарност на Китай? Скафандрите са изкопани, станции, ракети, двигатели. Китай пратиха марсоход и отидоха на обратната страна на Луната. Русия не може да се конкурира с Китай.