29

Ким Чен Ун

преди 1 година

Аз ви предопредих, че избори с повече от 1 партия ще доведе до пълен хаос в държавата!

28

Българин

преди 1 година

Като не му се работи на лидера на ДПС-то, да си подаде оставката. Възможно е да отидзе на гости на бившия лидер на партията им Ахмед Доган, но него го убиха. Питайте един друг ог бившите депутати от турската етническа партия, когото го съдят за убийство при катастрофа. Той си регистрира друга партия, но отдавна съм му забравил името, просто защото и той отдавна е в канализацията на българския политически живот. Лютви Местан им прееба депутатските места и на Пеевски, и на Йордан Цонев.

27

Анатема бе

преди 1 година

Ти и противоконституционната ти етническа партия нямате работа в България. За мен е пълна енигма как някой, който дори не може да говори български и прави агитация на турски въобще може да си позволи да обсъжда някаква тема свързана с България. Ако иска да си направя агнешка супа първо него ще попитам.

26

Анонимен

преди 1 година

ДПС заедно с ВМРО искат оставката на правителството. А БСП заедно с ДБ го защитават!! Пълна шизофрения настъпи в България. Ясно пролича, че партиите в България нямат и не работят за идеяли, а за банкви сметки.

25

Анонимен

преди 1 година

Махнаха бързо лесните - Труд, онова найлоново заведение пред театъра в Софиятрябва време за едрите крадци - асвалт ръсищите, ремонтьори и всички, които давайки на Бойко по 1млн на ден общи комисионни, изтупаха милиярди от държавата.

24

бойкоумре

преди 1 година

Ха ха ха мафията се обади,виж си партията,виж си слугинаж и продължи да лъжеш.

23

Анонимен

преди 1 година

До номер 23:Не е вярно.Пропусна доста други имена.Имай предвид,че по телевизиите имат спсиък,кокто им е пратен да не канят определени хора,защото може да говорят против Кирчо и Кокорчо.Истината е,че Кирчо и Кокорчо крадат и викат на другите "Дръжте крадеца".Видя се при кой липсват милиарди.При тях.Не милиони,а миларди...

22

Анонимен

преди 1 година

Доктор Ахмед Доган (аллах да му наспори годинки) си иска държавата обратно!! И то веднага!!

21

Анонимен

преди 1 година

Спонтанно напълнили автобусите с хора от партията,до тях пък крайни националисти парадокса пълен

20

Анонимен

преди 1 година

До МВР убиват Е РАШКОВ Е С ПП, НАЛИ ТЯХ ИСКАТЕ, НА ВИ ГИ

19

Анонимен

преди 1 година

ДПС не е антиконституционна партия.Хайде сега не насайждайте и етническо напрежение.От ПП ще прелеете вода ор 9 езера в 10-то само и само да си задържите властта.Хайде засрамете се малко!Некадърни са Кирчо и Кокорчо.Да си ходят.На следващи избори от ПП може пак да са във властта стига да ги няма тея лъжливите.Нищо не се знае.

18

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ още ли смяташ Турция за твоята родина?? Не забравяй че видеото където го казваш на предизборен митинг все още може да се намери в нета. Както и видеото където Ахмед Доган казва, че той разпределя финансите в България!!

17

Анонимен

преди 1 година

В интерес на истината Бойко в началото не крадеше.Беше най-честния политик.Оттърва ни от доста мафиоти.Преди знаете как се стреляха по улиците.Обаче...го научиха.Това е.Какъв е извода?Не се карайте за политици!Рано или късно всички крадат.Като почнат си заминават и идват следващите докато и те не почнат.Сега си има индикации,че Кирчо и Асенчо крадат.Липсват милиарди и инфлацията е двойна.

16

Европеец

преди 1 година

До АнонименСамо, че вторият не знае Български език.

15

Цирк

преди 1 година

И това го казва шеф на антикуституциона партия дпс ?!

14

Анонимен

преди 1 година

ДПС - антиконституционна партия

13

Не ви ли е срам

преди 1 година

Изтезават Българи в град Бобов дол, а тия се правят на ударени! Никаква демокрация няма и правов ред! Полицията в Бобов дол работи за мутри и роми!

12

Анонимен

преди 1 година

До номер 13:Кога те пуснаха от Карлуково?Кога Бойко е убивал 1 милион?Ти още малко ще го изкараш Хитлер.

11

Ей Торбеш

преди 1 година

А военно престъпника Бойко Методиев Борисов херувимче ли беше, уби над 1 милион Българи, над 20 се само запалиха!?

10

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ е преродения Караибрахим.