138

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До g.venov --- Всичко започна делеч преди 1964 с турските бомбардировки на гръцката национална гвардия, докато се стигне до преврата на 15 юли 1974 в Атина и овенната хунта свали от власт законно избраният президент Макарий. На 20 юли Турция изпрати овенни части да делят острова и да си приберат турското население, въпреки че турци и гърци живееха безпроблемно. Патакламата реално бе създадена от турски и гръци националисти, а това, което вие ми казвате е от вестник "Работническо дело".

137

Анонимен

преди 1 година

Украйна принадлежи на Русия. България също.

136

Анонимен

преди 1 година

Русия много повече принадлежи на Европа от Украйна която има големи градове но съжалявам да го кажа допуснала е наци зиране и хитлеризиране. Разгледайте топ 20 руските градове особено историческите руски градове и тогава ще говорим къде е Европа. В Русия има чудни градове с блестяща архитектура. Просто влезте в Уикипедия

135

g.venov

преди 1 година

До Чупикурова нищо не е подписано,гледай си тенджерите,да же и границите им на са договорени

134

Чупикурова

преди 1 година

До Анонимен 149 - Па те и Литва, и Латвия и Естония и т.н. държави бяха в териториалното "разпределение" на СССР, но въпросните Съвети са разкапаха и държавите се оттеглиха използвайки суверенното си право, което беше подписано в ООН и от СССР и от Русия. Що реват сега, че и скачат да се бият. Повече от три месеца и не могат да превземат една слабо въоръжена държава. Това не е ли резил?

133

cekyko

преди 1 година

До g.venov 147 Ще ми се да ви отговоря, но въпросът не е към мен. Нека Обера да отговори.

132

Анонимен

преди 1 година

Украйна никога не е принадлежала на Европа,беше част от СССР,а преди това не е съществувала като държава

131

Никой

преди 1 година

какво и да говори ЕС е просто дим в очите на слепте !ЕС е колония !!!! Меркел продаде всички стратигически пред -я на САЩ (ТОВА ИСКАШЕ И ХОДЪРКОВСКИ И ЗАТОВА ПУТИН ГО ПРАТИ В ЗАТВОРА ) това означава зависимост от тези който ги владеят или това са САЩ ! За българия нищо не пиша защото е политиски неграмотна но има и много умни но никой не ги слуша затото простотията преобладава! а и соровците са ховна

130

g.venov

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер-а ти сигурен ли си ,че знеш точно какво гласи чл.5.и точно по Кипърския въпрос НАТО се изложи защото даде на Гърция пари за оръжие срещу Турция,поне да се беше запознал с фактите

129

g.venov

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер то пък САЩ ги бръсне някой,що не кажеш как не вдигаттелефона на Алцхаймера дет пада от колелото,на самита в САЩ,почти половината го отсвириха,а Азия и Африка в прав текст го обвиняват за ситуацията,смешльо,смешльо...

128

Анонимен

преди 1 година

ЕС не е Европа. Русия също е в Европа и при това е най-голямата европейска държава. Брюкселските зeлки да ходят на психиатър.

127

Bravo

преди 1 година

Чупикуровва - велик Ник, няма що.

126

Анонимен

преди 1 година

Кухи ***, окрайна принадлежи на фащ( за сега) после ще принадлежи на Русия както е било винаги. ЕС никой не го бръсне,той самият принадлежи на фащ. Време е да си го признаете.

125

Чупикурова

преди 1 година

До . Най ми прилича да няма държава СССР, оппа Русия исках да напиша.

124

cekyko

преди 1 година

До Боби <<< Не го зная кой е този "Пич с москвич", но Обера ви дава няколко пъти отправки към програмки, които перфектно и за броени секунди различават фейк фотки от оригинали и за няколко минути фейк видеозаписи от оригинални такива, но явно не искате да жертвате 20-30 долара, за да си ги качите. Работят перфектно, между другото.

123

.

преди 1 година

ЕС трябва да разбере, че скоро държава именуваща се Украйна няма да има.

122

ЗАЩО БЕ?

преди 1 година

УКРАЙНА ДА Е КАТО НАС- НИЕ ПРИНАДЛЕЖИМ И НА МИТРОФАН И НА ЗАПАДОЛСКИ.

121

Анонимен

преди 1 година

ЕС трябва да разбере, че Путин има ташааците и средствата да прави каквото си иска. Също така трябва да рзбере, че оссраина вече няма! Благодарности изпращайте към козяк.

120

До someone --- Те вече я дадоха. Ако бяха стояли мирно и да не правят глупости, можеше и да им се размине, но сега не само Украйна, но и останалите комшии ще са в НАТО. Никой не бръсне джуджетата за сливи.

119

someone

преди 1 година

във фантазиите ви ще е в ЕС никога няма да ви я дадат.