23

Анонимен

преди 1 година

Стига, че краварите ще ги хване луда крава.

22

Анонимен

преди 1 година

Путин, ако иска камък въру камък няма да остане, но ги жали.

21

Анонимен

преди 1 година

Е то със сигурност до 10-15 години ще ескалира. Но надали и тогава ЕС ще бъде готов да приеме Украйна

20

1000 на ден

преди 1 година

При 800 млн.тона годишен добив на зърно 20-те млн.тона на укрите станаха решаващи?Все едно аз като пия една ракия,половината свят влиза във въздържатаелно дружество!

19

Анонимен

преди 1 година

Намалете дажбата бело на зеления.

18

Анонимен

преди 1 година

На кого още не му е ясно, че Русия плю на всякакви международни норми и международно право. На кого още не му е ясно, че Русия е типичен агресор, вероломно нахлул в чужда и суверенна страна. Колко време е необходимо, за да разберат някои хора, че всички военни конфликти в бившия Съветски съюз са провокирани или директно разпалени от Русия. Дори и президентът на Казахстан зашлеви вербално Путин в Питер преди няколко дни.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако това беше истинска войа сега вече в уграйна щеше да се съдят картофи да ви е ясно !

16

Анонимен

преди 1 година

Кви тактически, кви оперативни звена?!? Знаеш ли каква разликата между 3 системи mlrs и 2000 рсзо?!? И mlrs е на ниво ураган произведен преди аз да съм се родил, или 20 системи м777 (което си е обикновена буксирна гаубица) срещу 10000 примерно(някои от тях необикновенни)

15

Анонимен

преди 1 година

Преди 1 седмица Уйрана напредва Русия започва да пропада.. една седмица пише Русия напредва ама онея нископлатените за $ дето пишат продължават да си вярват :)

14

Вуте ще смели Нане

преди 1 година

Нали са комшии

13

Анонимен

преди 1 година

Русия не напредва, а затъва все повече във войната с Украйна. Спорадичните успехи на тактическо ниво нямат решаващо значение. Дори на оперативно ниво руските резерви приключват с изключение на артилерийските системи. Украйна може да проиграе, само ако западните страни престанат да предоставят оръжия.

12

Нане

преди 1 година

На кой още не му е ясно, че Русия ще смели украйна... Ако трябва бавно и методично... Колко повече оръжия в укрия, толкоз повече жертви... наглосаксите са доволни от това... За юрогея, глад и мизерия... Булонките заслужават това... ===)))

11

Влади-Мир

преди 1 година

На кого не му е ясно, че след като краварите плюха на международното право, вече действа правото на по силния?!? Мисля че още 2015 септември месец го заяви Путин пред ГА на ООН, а на който не му оттърва да си строи армия

10

Демократ

преди 1 година

До русккий глу.пак. Ще претендира за един голям кютек, ей за тва ще претендира.

9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Литва денонсира договора с Русия за безпрепятствени транцитни доставки за Калиниград в замяна на признаване на границите на Литва. Следователно този договор не евалиден вече с което се дава право на Русия да претендира за руски територии в Литва, а те са цяла Литва, Латвия и Естония !

8

Zеленски

преди 1 година

До атакист. Мачка русията, ама с мекия. То с голям у....й лесно се пикае, ама нещо хич не им спори, въпреки че превъзходството им е огромно. Нали уж щяха да превземат Донбас до 9 май, после Северодонецк до 1 юни и т. н. А са доникъде.

7

Анонимен

преди 1 година

Укрите опитват партизански тактики, но не им се получават.

6

Анонимен

преди 1 година

Западняците най-накрая започнаха да казват истината за развоя на войната.

5

анонимен

преди 1 година

Хахахаха, действията на Литва били незаконни. А вашата анексия на Крим и войната в Украйна законни ли са? Браво на литовците! Само така!

4

aa

преди 1 година

До АнонименПо тези ширини друго нямат право да говорят