43

Анонимен

преди 1 година

"Митингът" на В_гъзраждани защо е само във вторник? Понеже не могат да организират и за трите дни лум_пени с автобуси?

42

Анонимен

преди 1 година

Орбан направи най добре след като изгони всички *** изчадия от Унгария!Докато и тук се подвизават подобни творения,забравете всичко като национален интерес и просперитет!

41

Анонимен

преди 1 година

Явно от Козяк развързаха пунгията,но въпреки всичко протежето им Киро -Простото е неспасяемо!

40

Ес

преди 1 година

Добре де всички го превьзнасят - ес преди да влезем там по времето на костов - получавах много повече пари от сега - нека някой умен ми обясни какво печелим обикновенните бьлгари от членството говоря за тези в бгДругите които почистват тоалетни там гледат болни и стари хора ги исключвам, берачите на ягоди портокали сьщо

39

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Време е за Възраждане ще сме над 100 000 българи на протеста

38

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане

37

Резидент-разединител

преди 1 година

Е нали утрешния вот е резултат от парлментаризма. Ако мине защо ще протестират като е спазен закона. Всичко друго е болшеизъм или ние или никой. Резидента да отиде да размаха сега юмрук. Ама се е наакал до ушите и кротува, а тези половината са платени ***, а на Възраждане ще са платени и роднини. Това е положението. Нормалните хора се ядосват вкъщи, защото и протестите вече са наглсени и на никой не му се играе по свирката на разни марионетки.

36

До-39

преди 1 година

От индустрията на - нрб по този пьт видях освен - змм радомир, и другият голям завод - стомана перник, пещоремонт строй, май там някаде ми се мерна и тец перникВзех да се чудя - 9 милярда дьлг за целият комунизьм сега - 9 милярда кирчо и компания дръпнаха само за - декември месец

35

карачанаков

преди 1 година

Снощи Настимирчо обясняваше как СПОНТАННО са се събрали на площада заради махането на Колито Минчев.Каква идилия ,колко народ,само че има нещо много съмнително как тъй Кирето спонтанно си носеше магафон и знаменце как тъй като по Татово време дупетатите от ПП,БСП и ДБ се строиха на стъпалата като едно време да приемат овациите на докараните агитки.И още не видях там убитите от Системата бай Йоло,вмирисания поп ,отровеното трио ,защо ли те са професионални протрстъри.

34

Анонимен

преди 1 година

Истинска пародия е този ес -- след като изпълнява каквото му кажат от сащ той няма никакво бъдеще. Някои казват че войната в украйна ще свърши с разпадането на ес. ЗаБългария с такива политици, каквито досега ни управляваха, ес е безсмислен, защото ни крадат. Ес има смисъл за страни, които имат политици като Орбан.

33

Демократ

преди 1 година

По времето на - нрб баща ми беше миньор с - 540 лв заплата, лятото ходехме - 2 пьти на море, сега незнам кьде се намира

32

Анонимен

преди 1 година

Вьзмутен, да. ЗММ Радомир - национален обект. Един от паметниците на мощната индустрия на НРБ.

31

Рубладжия от село

преди 1 година

Копейкин осигури,ли автобусите?

30

Анонимен

преди 1 година

Всички мразят Кирчо и Кокорчо пък сега подкрепа за кабинета се организира...ами не ги искаме!Виж как манипулират,че ако те не са на власт един вид ще излизаме от ЕС.Тези не стават,да идват други,които не лъжат и не крадат.А относно излизането от ЕС...не е толкова лесно.Става с референдум и гаранция повечето ще гласуват да останем.Най-вероятно следващите,които ще спечелят ще са умерени и не толкова крайни като ПП и Възраждане.

29

Анонимен

преди 1 година

32 уж Асан, проблемът е че изобщо не стана нито стачка за тока, нито бой за салама. А сега изведнъж всички ще се избият за Киро. От което всеки средностатистически умноватичък човек може да си направи извода дали е платено или не. Съмнявам се, че народа е толкова доволен от живота си, че чак да излезе на площада и да ръкопляска на тия, дето ни докараха до тук. Не знам за колко пр()сти ни мислят, но чак пък толкоз!

28

Анонимен

преди 1 година

Бре какъв Майдан...ако случайно успеят това означава целия български народ да ги мразим.Призовавам българите за спокойстие и разум!Не се връзвайте на лъжците от ПП!Те просто искат да точат още милиарди от еврофондовете.От ЕС няма как да излезнем каквото и да стане.Хората няма да са съгласни на излизане от ЕС.Не и сега,не и в този момент.

27

Анонимен

преди 1 година

30 принципно си прав, макар че доста българи живеят в ЮК, а те са вече извън ЕС. Но за Майдана не знам. Дано си прав и за него. Защото това вече никой няма да го прости. Все пак властта е в ПП и МВР се подчинява на тях.

26

Анонимен

преди 1 година

Моля хората с деца, момичетата и бременните жени да не са по пралощадите, защото ни се готви Майдан. Полицията няма да се намеси, а агитки ще се бият. Преди викахте по това, че полицията е набила няколко човека, сега ще има полицията седи и само гледа как народа се избива един другиго. За това, моля ви не водите деца на протеста. В името на вас самите.

25

Анонимен

преди 1 година

Между другото Константинов много потенциални поддръжници губи заради идеята си да излизаме от НАТО и ЕС.При референдум повечето ще гласуват да останем в ЕС,защото доста хора роднини имат извън граница,а и някои работят сезонна работа.Дори Възраждане да спечели разума ще наделее.Не е нужно да ни организират Майдан,за да задържат властта на всяка цена.

24

Вьзмутен

преди 1 година

Вчера ходих в радомир има един завод там - змм един местен ми расказа, че преди демокрацията там работели - 10 000 душиДнес е празен като бьлгарияКремиковци пьк най големият завод на балканският полуостров с - 25000 души работници някога костов го шитна за - доларЕвропейско развитие смях в залата