39

Гербер

преди 2 години

До Хасан. Глу.пости, нищо такова не е казвал куриерът, гнусен лъжец. Даже на Рашков не е казвал. Каза две имена на някакви бизнесмени, които нямат нищо общо нито с Боко, нито изобщо с ГЕРБ. ЛЪЖЕЦ.

38

Анонимен

преди 2 години

Да, бе! Оплаквали се!? Те смениха Херо Мустафа предсрочно заради незаконен арест на Борисов. Без доказателство и аз мога дави кажа, че Асен е жена. Чух му фалцета от трибуната на НС като получи нервна криза и тропаше по банката, говорейки: "Те са в криза. В криза са." Ама не казвам, че е жена понеже нямам доказателства. Да изкарат веществени или други доказателства щом са ербап. Но това са опорки на ПАРИТЕ ПОТЪНАХА. Да не падаме от Марс?

37

Изнервен

преди 2 години

До 22. Ти пък откъде знаеш, че са били 40 процента? От получателите ли си?

36

Анонимен

преди 2 години

Оплаквали се лично на този артист ли? Хахахахаха Ами нали са на власт? Да занесат доказателства! То всеки може да се оплаква. Не е забранено. Отиваш и подаваш оплакване. Казва се заявление. Заявяваш лично и прилагаш доказателство. Ако нямаш доказателство отиваш и се оплакваш на хисарския поп или на отец Зарята. Те ще ти помогнат със светена вода.

35

българин

преди 2 години

Колко пъти да повтарям,че ИТН-чалгаря,е гербарастка плесен.

34

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ ЗА БОРИСОВ ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК ИСТИНСКИ ЛИДЕР ДАЛНОВИДЕН ПОЛИТИК

33

Аз промяната

преди 2 години

Този продажник за шепа сребърника ще ходи да лъже по студиата Кажи колко ти пратиха ПОЗОР СТЕ предатели Лъжци алници Слави къде ги намери ТЕЗИ

32

Да напомня:

преди 2 години

За да може промяната наистина да продължи - трябва да се променят и комисионите по проектите. Нагоре. На това Кирококорко му викат "борба с корупцията". С корупцията на дребно, както става ясно...Те ви промяна, папагалчета наивни!

31

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** са налазили всички сайтове.Луд умора нема.

30

До 32 Биволь

преди 2 години

Аз съм пр.ст и вие сте пр.ости,затова се разбираме.Б.Б.

29

Анонимен

преди 2 години

На новите избори, гласуваме за ГЕРБ! ГЕРБ е сериозната партия!

28

Анонимен

преди 2 години

При ГЕРБ комисионната е между 80% и 95%, в зависимост от общата сума. При по-голяма обща сума, комисионната е с по-голям процент.

27

Биволъ

преди 2 години

Червените *** на продължаваме измамата и радевите проксита маскарят ГЕРБ и Бойко Борисов,но има Бог, той вижда и слуша, а и раздава на всекиго според заслугите

26

Анонимен

преди 2 години

Има голяма инфлация, всичко се вдигна. Тия хора къде живеят.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Алоооуу, комисионера! Не знаеш ли, че никой не вярва и не уважава предатели... - ___ - А-а-а, няма такова нещо, клиентите спокойно обикалят из партиите! "Народа" ги избира! И при Тато беше така, само дето партията бешее една!

24

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** пак се активираха.Видяха шанс отново да ни яхнат.Няма да стане,беее!Славчо вече е аут,ама и вие също.

23

КОЙ КАКВО РАЗБРАЛ

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА... ПОД ПРОМЯНА ДА СЕ РАЗБИРА - КРАЖБА, НО ПО ГОЛЯМА!

22

а бе,лъжец

преди 2 години

До Анонимен 22 На теб 40 пъпки да ти поникнат отзад,и всеки ден да ти се пука по една!

21

Анонимен

преди 2 години

За да съсипеш 3 парламента,очевидно целта е била връщането на ГЕРБ на власт.Затова Славчо ще си плати цената.

20

анализатор

преди 2 години

До: номер 19 Предател е Дългия! И неговата маша, Тошко Африкански, който се е родил некъпан! За разлика от много четящи тук, гледах цялото интервю. Инж. Георги Георгиев обясни, че е напуснал парламентарната група на ИТН именно защото не иска да бъде предател - заклел се е да защитава парламентаризма и интересите на избирателите си, а не интересите на шефа на едноличното дружество на Дългия!