295

Ангелина

преди 2 години

Много точно го е казал мъдрият народ живял преди нас,когато някои се опитват да направят мръсотия : "Вместо да му избодат очите ,му изписват веждите"...!Тези ,които призовават към "оставка" в желанието си за власт ,мъст и унищожаване на започналите за пръв път наченки на промени в държавата ,не осъзнават с огромните си "ЕГОТА" на всички "стари- нови опозиционни партии" ,че всички те при едни нови избори ще са губещи ,с този "погрешен ход" ,

294

В АБСУРДИСТАН

преди 2 години

ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ ТИЯ БУНТОВЕ СА ПРОТИВ ПП ЗАЩОТО ИЗПУСНАХА ИНФЛАЦИЯТА ВЕЧЕ 15.6%, ХРАНИ 40%, ТОК 4 ПЪТИ ПО СКЪП ФИРМИ ФАЛИРАХА, ХОРА ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА- ПЪК ТО БИЛО В ЗАЩИТА, ЗАЩОТО ПРИ ББ БИЛО НУЛЕВА ИНФЛАЦИЯ

293

анонимен

преди 2 години

Отивайте си Кокорчо и повече не се връщайте!

292

Анонимен

преди 2 години

Пендеергграст!

291

Ганди

преди 2 години

Асанчо тропна по катедрата,иска да се направи на мъж,абе ти видял ли си се в огледалото бе пич,сигурно затова нямаш жена,щото ще те шамари най малко по трипъти на ден

290

Анонимен

преди 2 години

Да, електоратът наистина не разбира, как така за година "промяна" намерихте време за македонци, украинци и всякакви други, освен българите? Как само за българите не намерихте време? Какви закони приехте? Кои престъпници арестувахте? Какви реални помощи дадохте в тия кризи на хората? Оставка и то незабавно! Няма кой да ви търпи вечно!

289

Анонимен

преди 2 години

Асене, никакъв шанс за тоя бардак. Електоратът не ви разбира, те си милеят за каруцарския стил на Баце. Върнете се на запад и си живейте живота. Стадото си заслужава пожарникари, сценаристи и руски слуги.

288

Канал 3

преди 2 години

Асене,върни...

287

Анонимен

преди 2 години

Незнаех че държавата е тяхна за да си я извоюват пак

286

Случаен минувач

преди 2 години

Асен е пасивен. Макар че това не би трябвало да има значение. Но все пак такива хора се чувстват непълноценни. Те придобиват и женствени черти на характера си. Но по-важното е, че този човек е съден в Лондон за кражба. Не знам как се е отървал. Такъв не смятам, че е подходящ точно пък за финансов министър.

285

Анонимен

преди 2 години

Тук ще си отвоювате по една килия в затвора, ако искате ходете да воювате в украйна, там руснаците ще ви сцепят крадливите ***.

284

Анонимен

преди 2 години

Най-комичен от всички беше Асен Василев, който изгря от трибуната на НС с невиждан патетизъм. Кокорчо, така известният сред народа, дори се ядоса не на шега в един момент и тропна с юмрук по нея, като извиси глас извиквайки, че опозицията била в "криза"?! Запомнящ се фалцет, с който даде цвят на колоритни ден, белязан това заседание на парламента.

283

истина

преди 2 години

Повтарят едни и същи заучени фрази вече 6 месеца а нещата стават все по зле и по зле.

282

Куку

преди 2 години

Не ни пробутвайте тази промяна,искаме си старите цени!Бензин-3.40,пелети-700лв,хляб2.40,олио-4.00

281

Анонимен

преди 2 години

Как така оставате? толкова много се изложихте и издънихте. Ако имате достойнство сами трябва да се оттеглите, а не да правите смешни протести и да призовавате към насилие.

280

И сега тези ренегати

преди 2 години

известни с мошеническите си номера,извикаха клакьори,за да покажат "всенародно" негодувание от шамара срещу кирчо-кокорчовските харвардски далавери и афери. А ТВ слугинажът с наведени камери(за да не се вижда колко са протестърите) ще лее херувимски химни в прослава на аферистите.К и К трябваше да викнат отрепките от отровното трио и Маяма,да им покажат как се провеждат отвратителни протести. Тези протести ги довлякоха на власт,но само да покажат че са негодни за управление.

279

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Държавата няма да си овоювате,а да не говорим за НАРОДА Й! А само внимавайте НАРОДА да не си отвоюва държавата,че тогава ще се ококориш още повече!

278

Анонимен

преди 2 години

Няма да останете въпреки началниците ви.

277

Асенчо мамин,

преди 2 години

за какво похарчи 9-те млрд?С тях могат да се купят не кюлчета,а вагон със злато. Асенчо,а какво става със заемите,дето ще ги връщат децата? Всеобща е оценката (е, не броим Кирчо-Кокорчовските ***),че това правителство е най-слабото през последните 30 години,дели мегдан само с Жан Виденовото,а Кокорчо-с Руменчо Гечев,най-успешния във фалита.

276

Анонимен

преди 2 години

Съдружникът на Асен Василев, който го е съдил в Англия беше казал за него: " Той е измамник, но е много умен". В България не разбрахме да е умен, но разбрахме, че е по далаверите.