22

Анонимен

преди 1 година

,,Ситуацията ,в която се намира Украина,е много необичайна." Необичайно е и лидери на големите държави в ЕС да отиват на крака при Зеленски,който не управлява Украина.

21

Анонимен

преди 1 година

Шолц и Макрон, вече нямат желание да се виждат с кремълския пcиxoпат. Сега ще се извинят на Зеленски и ще му дадат всичко, което поиска от тях. Единствено украинската армия и опълчение могат да се противопоставят на фашистка Русия разбира се, ако имат необходимите оръжия. Украйна ще бъде е бариерата пред рашистите за евентуални набези на руските, орди башибозук към Европа.

20

Румен от Слатина

преди 1 година

До11. Не е така и си слаб анализатор. Първо и най важно е Русия да не държи такава голяма територия и то не населена в чертите на Европа. Второ ЕС и НАТО трябва да се разширят на ИЗТОК това е задължително ./ сега сме гъсто населени и подредени/ за да се подреди и това население. Да е развито демократично общество с правила. Не като в Русия 80% градско корумпирани срещу 10-20% поробено.

19

Z

преди 1 година

Според мен символът "Z" означава, че целта е Zеленски

18

Анонимен

преди 1 година

Отиват да нашокат канчето на жълтосинския, но той си има друг господар и в негово име ще воюва до последния украинец, който усппе да излъже да отиде на фронта.

17

До 18

преди 1 година

Нападателите оръжия ги дава Запада.....

16

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще победи и без помощта на Запада, но в случая иска да приключи по-бързо с рашистите и с по-малко жертви. Затова им трябват нападателни оръжия.

15

хаха

преди 1 година

Да попитам драгите зрители нали има Война в Украйна >?От къде на къде делегаций Макрони, макарони и тем подобни идват в Киев ?Нали има война бре нали Русия напада ? Каква е сигурноста на тея Кашкавали там ?По време на война мися , че важни фигури които, оправляват държави не трябва даПОСЕЩАВАТ СТРАНА КОЯТО Е ВЪВ ВОЙНА !Само погледнете каква пропагадна се излива в мрежата от Прост8тутките ФА8Ш

14

До 8

преди 1 година

Политиката е и да договориш ползи за собствената си страна срещу обещания.Какво Зеленски ще обещае на Франция,Германия и Италия срещу подкрепата им за еврочленство?

13

Анонимен

преди 1 година

много сериозно положението бе, тоя Киев като червения килим в Холивуд, всеки ден парадират някакви актьори

12

Анонимен

преди 1 година

Пийнаха, хапнаха, повеселиха се и Зеленски отново остана с празните обещания :)))

11

MONAD

преди 1 година

Украйна няма шанс да спечели войната, без значение какво и колко ще получи от запада.Но запада не се интересува от интересите на Украйна и украинците, те директно признаха, че искат укрите да се бият от тяхно име докато Русия не колабира икономически.Но Русия всъщност прави рекордни печалби от продажба точно на запада.Когато в медиите пишете, че целия свят е срещу Русия имате предвид САЩ и сателитите им, всички други продължават търговия и отношения с Русия.Украйна ще бъде жертвана за нищо

10

Анонимен

преди 1 година

Не трябваше да ходят в Киев, а във Вашингтон.

9

Анонимен

преди 1 година

Скоро Киев ще бъде изравнен със земята Точно както направиха НАТО и Америка със Сирия, Ирак, Либия и проче ..

8

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да не си мъчат атрофиралите мозъчета, защо Макрон и Шолц са в Киев... Политиката е изкуството да заблудиш противника, какво ще направиш без да загубиш... Украйна ще получи всичко необходимо за да изгони фашистка Русия от територията си... Можете да сте сигурни.

7

Анонимен

преди 1 година

Макрон защо си мисли, че Путин ще говори със зеленски?? Или ще приема териториални отстъпки от Украйна? Какви отстъпки, като Русия вече владее тези части от Украйна които я интересуват, а за другите не са и нужни отстъпки и никой не ги иска, да си ги взимат в ЕС, но първо ще се денацифицират и демилитаризират.

6

Анонимен

преди 1 година

Аз единствено се чудя, защо ни търсят нас, като сламка за удавник :))) Ние какво требва да направим за тех, мейби да започнем да воюваме вместо тех ? :))

5

селянин

преди 1 година

по страшно е решението на нато вчера

4

Анонимен

преди 1 година

Ще уговарят наркомана да се замрази конфликта и да започнат пак да лъжат с Минск-3 или нещо такова но Русия няма да се хване този път не мошеничествата им. Пълна денацификаци и демилитаризация за Украйна, студ и глад за ЕС, а какво ще станело с Киев, Одеса, Харков - момчета, това не е ваша работа, това ще бъде решено от Русия.

3

Анонимен

преди 1 година

Макрон вчера призова Зеленски да се договори с Путин, дори с цената на териториални отстъпки. Дали ще има топки да го потвърди и сега в Киев?