56

Анонимен

преди 1 година

По-добре Сара с 2 майки, отколкото Ванеса с баща бачкатор с анцуг, шкембе, дебел ланец и БМВ на 15 години, правещ се на огромен патриот, но не плащащ реалните си осигуровки и майка бездарна цоцолана, стояща денонощно пред печката в панелката. Доста по-добро бъдеще я чака Сара, отколкото Ванеса. Мерси.

55

Анонимен

преди 1 година

Гeйтацитe сега ще почнат да цвилят."Нарушават ни правта, ние пак сме онеправдани"Всички знаем вица за английския лорд.Една шепа хора искат да диктуват законите на цялата държава, да не кажа, че и целия свят им ходи по свирката.Само да гъкнат и всички трябва да им лижат задницитe

54

нормален

преди 1 година

алооо днес бг , абе виждате ли с какво ни занимавате ?

53

Анонимен

преди 1 година

Тия двете светици ли искат да се изкарат. Божествено ли са заченали. Да не са родили нов пророк. Психопатки!

52

Анонимен

преди 1 година

Аман от ненормалници

51

Анонимен

преди 1 година

Заради такива сбъркани хора ще страдат децата. След като си решил че ще имаш някаква различна сексуална ориентация нямаш право да объркваш живота на дете, което на всичко отгоре биологично не е твое. После цял живот двете "майки" ще го убеждават , че това е "нормално" и ще расте едно сбъркано поколение . Има само два пола. Всичко останало е личен избор и ако убеждаваш всички в обратното си за психиатър. Държавата не е длъжна да се съобразява с претенциите на тези болни хора.

50

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже това дете крадено в крайна сметка? Всяка майка трябва да бъде длъжна да докаже по безспорен път че детето е нейно. Иначе не е майка а крадла.

49

Теди

преди 1 година

ЛЕЛЕ

48

Каракочев

преди 1 година

Аз бих казал тези каки ДЕПМ.

47

Анонимен

преди 1 година

Да си искат дукименти от Испания, щом испанците са записали две майки, значи някой е видял с очите си как двете различни жени са забременели, износили и родили едното единствено дете. Проблемът не е у нас, а във фалшивия акт за "раждане".

46

Анонимен

преди 1 година

Съдът на ЕК е отменил отказа на Панчарево да даде документ на горкото същество. Само че Панчарево не отказва да даде паспорт, а иска документи, които пък двете лелки не искат да дадат, щото им се нарушавали правата. Значи Панчарево пак ще им поиска пак същите документи и тия двете пак няма да ги дадат и така.

45

Анонимен

преди 1 година

Детето е родено от майката и тогава е родно дете, което се вписва в документа за раждане. Ако не е родено от майката, значи е осиновено или отвлечено. Двете яно не са осиновителки, щом отказват да дадат документи, значи остава третото. Горкото отвлечено дете.

44

Мен

преди 1 година

Интересно как две същества от женски пол могат едновременно да създадат поколение и да го износят. Ако го докажат че са го направили, нека се радват на Бг гражданство.

43

Анонимен

преди 1 година

Няма, как едно дете да има две майки-точка!Колкото и да натискат всички разнополови, това са несъществуващи неща, измислени в нечии болни мозъци. Разбирам, че искат да ги легализират, защото всички управляващи Европа и САЩ са точно от тая прослойка, че даже и любители на деца има. Но да си кажем чесно, ако си нормален обратен, без психически отклонения, никога няма да тръгнеш да тръбиш, каква ти е ориентацията и да искаш такива апсурдни неща. Болни мозъци само могат да ги желаят тези безумия.

42

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Българският глагол за изхождане по голяма нужда произхожда тъкмо от еврейското име Сара ,съответствуващо на първата жена на оървофашиста и първото Авраам. Авраам е бил чернокож и стилизира Тарифните,сиреч бащините концепции за кръвосмешение и холокост в цяла една одисея от кървави дела. Освен жена на Авраам ,Сара му е била преди всичко сестра. При евреите перверзията е онова,което го определя като евреи. Никакви Старини Агари в България. Да си ходят в еврейска ,сиреч иберийска гнусна Испания.

41

Пешо

преди 1 година

Работата е там, че две държави са им отказали и сега натискат всячески, дори и чрез съда в Страсбург България да си промени законите и правилата заради една двойка, която не иска да ги спазва.Защо не натискат Испания или Великобритания?

40

Анонимен

преди 1 година

Много лесно може детето да получи гражданство, но то се използва за да се създаде скандал, за да може ЛГБТ да реват колко са дискриминирани, за да може едни хора да усвоят едни пари.

39

Марсел Попов

преди 1 година

Maлoyмнa и изостанала "държавичка" !

38

реалист

преди 1 година

Браво на общината!Много ми е жал за детенцето да се налага да живее с тия психопати

37

tzveti8

преди 1 година

Жалко за детенцето обаче! Вече са му напълнили главата с техните извратени идеи и са му деформирали психиката!