211

Анонимен

преди 2 години

Ако този мухъл е отличничка на немската гимназия. То, какви ли са четворкаджиите.

210

Недоразбрал

преди 2 години

Таа П,ичка що си не седне на сливата и да си бие пръта за от където изпълзя с Кирето,Кокорето и цялата им ба,нада от роднини и любовници?Нещо почва да ми писва от мафиотско роднински игрички и ку,рволящини!БЪЛГАРЕ,крайно време е да си наместим интегралите в черепните кутии и да изметем тази фалшива 4ри партийна завера,натикана ни с парите на черепи,мустаци,разградски червенобузести милионерчета,въобразили си ,че държавата е тяхната хранилка и поилка,а ние сме слугите длъжни да им я пълним!!

209

Анонимен

преди 2 години

Боже оттърви ни от тези некадърници,съсипаха държавата,сега са се хванали за властта като удавник за сламка

208

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата съвсем се оплетоха в лъжи. Лъжат като за световно.съвсем ни подцениха.

207

Анонимен

преди 2 години

Кирчоу е разпънал антената за да има диалог, ммм да а ние пасем. Оставка предатели а Кироу го пращайте от където е дошъл

206

к

преди 2 години

Май не е било само любовен секс, срещали са се с някого на маса в ресторант да обсъждат държавни дела. Като знаем английския на Киро, началничката му сигурно му е връзката с кораба майка.

205

Анонимен

преди 2 години

Тая да не се обеснява,ами да вземе да отговори къде беше с Простото Киро по време на срещата на ПСЮИЕ в Солун?

204

Анонимен

преди 2 години

На 32 на хората им се раждат внуци, тая още се прави на гимназистка.

203

Анонимен

преди 2 години

Явно кирчо и Лена предчувстват, че романса им приключва, и действат неистово, напук на всички. Грабват инстинктивно Еърбъс,а и кацват директно в солунския хотел. Какво им пука. Нали външната министърка по протокол официално участва във важния форум и ще ги покрива. Ех, сладури такива. При тия скандални обстоятелства, незабавно трябва да си подадете оставката, ако имате минимум достойнство за това.

202

Според мен

преди 2 години

Ако киро и лена бяха избрали кариера в киното щяха да са световни звезди

201

Анонимен

преди 2 години

ПП от самото начало бягат от отговорност. Прехвърлят я на коалиционни партньори, или на ГЕРБ, след повече от година във властта, на дуото, което никак да се раздели, Василев-Петков. Което е и трагикомичен прецедент в световната политика.

200

Мдаа

преди 2 години

Голям палавник е кире как майсторски я погалва филмите от - 80 те с тереза за вьзрастни много ми напомниха за случея с парапета

199

Анонимен

преди 2 години

Лена *** получава космически възнаграждения, докато страната тъне в бедност. Същото е и с останалата част от умноалчните.

198

Анонимен

преди 2 години

Отговорността е на ПП, които провалиха това ненормално правителство. Провал с финансите, с реформите, в социалната сфера, външната политика...Упражнявайки диктат над останалите коалиционни партньори те ги направиха заложници на това неадекватно управление. Още малко и ще тръгват да молят за 12 депутати. Какъв срам! Оставка.

197

КИРО ЛЪЖАТА

преди 2 години

много е палаво това Ленче. Палавелката ми тя! Както казва народа - "Личице п**е продава". Всяка вечер милата свежда глава и погалва я леко и благодари за всички хубавини в живота си!

196

Анонимен

преди 2 години

Лена ли управлява държавата? Компетентна е оо всеки въпрос! Изникна от нищото, но хората не са гласували за нея! Тия обърнаха държавата на бардак! Всеки еб.е всеки, а народът е все пре.еб. ан! Вече за 100лв в магазина нищо не можеш да купиш бе, Ленче! За съд сте вие!

195

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро дойде на власт и си развали хубавото семейство със сгодната женица. И ся като падне от власт и вече без канадско гражданство (все някога канадката ще и писне от глупостите му, ще си вземе децата и ще си хване самолета), ще го видим кво ще ги върши хайвана.

194

Анонимен

преди 2 години

Под лозунга антикорупция, тия хубавци си правят хара- хири, и най- нагло, вкопчени във властта, се обясняват по тв.

193

Случаен минувач

преди 2 години

Просто иска да има бебе жената бе... :) Иска от Кирчо да й направи бебе, сериозно се е замислила, тя вече е прехвърлила 30 години. Лошо няма, нека да се раждат повече бебета, нашата страна точно от това има нужда най-много.

192

Простичък въпрос

преди 2 години

Тази в место да обяснява кой крив кой прав да обясни как през 2012 при цена на петрола от 125долара бензина и дизела в България са стрували около 2.70лева за литър, а сега при същата цена на петрола при същото ДДС и акциз сената е 3.50лв. - това ли е борбата с корупцията и монополите на това правителство. КОЙ прибира тази разлика и къде отива - това са милиони левове на ден...