36

сложнотийка

преди 2 години

Ако вдигнат пенсиите,това ще е плюс за Кики.Това Буци и Славуци посмъртно няма да допуснат,но така си вкарват автогол на изборите,защото със сигурност над 2 млн нямя да гласуват за тях.

35

КИРО И АСЕН ВЪН!

преди 2 години

УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ПОМПА ИНФЛАЦИЯТА.

34

Анонимен

преди 2 години

Ми то увеличаване на пенсии без актуализация на бюджета е мисия невъзможна.Дайте да се правим на интересни.В това ни е силата!

33

Анонимен

преди 2 години

Какво увеличение на пенсиите при Гьоков и онези нагли чиновници от НОИ?! Такива просташки, нагли и незаконни номера могат само онези кукли на конци от МТСП да направят, а изпълнението да бъде от тая служба, наричана помпозно институт, а иначе изпълняваща черната и *** работа при всички правителства! При ББ забравиха цели 6 години, при Просто Киро погазиха законите, но се подмазаха на К.Петков. Да се махат!

32

9 МИЛИАРДА БЕ ЕЙ!

преди 2 години

БРАВО НА ИТН! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ! КИРО ДА ИЗВАДИ ДЕВЕТТЕ МИЛИАРДА, АКО НЕ ГИ Е ДАЛ НА НЯКОЙ ГОСПОДАР НА КОЙТО Е ЗАДЪЛЖЕН! ДАЛИ ХЕРО МУСТАФА НЕ СИ ГИ ОТНЕСЕ В САЩ?

31

Анонимен

преди 2 години

Къв бюджет бе, Кирил влиза в затвора

30

Браво

преди 2 години

Браво на чалгаря! По-лесно е парите да отидат направо в джоба на мафиотите. Ако минават през пенсионерите може някой лев да се загуби. Честито на пенсионерите.

29

Анонимен

преди 2 години

И 5 хиляди лева да ги направите пенсиите като няма работеща икономика с тези 5хиляди ще дойде време да могат да си купят само две млека.

28

Анонимен

преди 2 години

Тез ли решават важните икономически въпроси ? Ми че повечето от тях не са ходили на избори никога. А кога ще са изборите ? Сега няма ли да има избори ?

27

ДО 24

преди 2 години

Да не ревеш на дърти години за пенсия ?

26

Анонимен

преди 2 години

Всъщност половината пенсии остават минимални, подчерта Васил Велев. Значи Гиоков лъже че намаляват минималките. А за приноса няма как да вкара осигуровка в НОИ като в провинцията безработицаъа е 90 %. Откъде ще внася за НОИ безработен кат няма пари даже за храна и лекарства. Но това не е важно за Велев който взема държавна помощ за бизнеса си .

25

Анонимен

преди 2 години

Първобитният антикомунизъм няма да донесе спасение на българския народ. По-правоверни от ренегатите няма да се намерят! Бившите комунисти станали капиталисти! Майцепродавци са тези, които провалят приемането на бюджета.Има ли още неразбрали какви вампири са ни нападнали? И парламент и власт няма да видят, докато мърдат. И ще мечтаят, изедниците, за Народен съд!

24

Анонимен

преди 2 години

Путин поздравява Слави Трифонов с песента едно с цвят Червен.

23

123

преди 2 години

В това подобие на държава само пенсионери и държавни служители живеят БЕ???? Ами да ви издържат те! Следващата работа която ще започна, смятам да я търся по критерий-сив сектор!!! Че на пълни осигуровки виждам за мен само един среден!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Пенсионният фонд е изяден. Пари за пенсии няма. Плащат пенсии с кръпки от други пера.

21

Анонимен

преди 2 години

Те ще им дадат 37 лева на хората с ниските пенсии, а за тяхните роднини и родители ще се даде по над 600 лева увеличение. Будалкат ви, че вдигат пенсиите. Вдигат с трохи пенсиите на хор работили 42г.за България, а на mъртеите ще стане 2000 лева пенсията.

20

Анонимен

преди 2 години

До ДО 14 70 % от приходите не са от пенсии а от ДДС и инфлация или заеми а те нямат нищо обшо с пенсии.

19

Гиоков лъжеца

преди 2 години

Не се намалява броя на минималните пенсии а се увеличава само размера на минималната пенсия. Бройката на хората с минимална пенсия си е пак същата. Но разликата с макс. пенсия от 2000 лева става много голяма.

18

Аха, значи!

преди 2 години

Хем фъншуя в супата, хем душата в рая...?

17

Анонимен

преди 2 години

Доган да идва и като Ердоган да работи за народа !