84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Първо Русия фактически воюва с НАТО, не само с Украйна. ......... ако НАТО реши да воюва с Русия, то това ще е най-кратката война в световната история. Ген.Бен Ходжис каза, че ще воюват само с Ф-35 и за няколко дни ще приключат с руската армия. Проблемът е, че след капитулацията и някой трябва да се занимава с управлението и държането в подчинение на милионите opки.

83

Анонимен

преди 1 година

Много е забавно как всичкото антируски *** повтаря подплатената с нищо пропаганда и изпада в еуфория от собтствните си писания. За да сме реалисти. Първо Русия фактически воюва с НАТО, не само с Украйна. В този смисъл дори методичното напредване, дори да е бавно, показва много повече сила.. Напредването е въпреки всички наложени санкции, които явно нямат очаквания ефект. Знам че поста ми ще разлае истеричните *** - но това е ралността. Сега засега, Русия св справя.

82

Анонимен

преди 1 година

И есента, кат спрат руснаците с износа на петрол за 3 седмици, танковете на нато юе стоят на паркинзите...

81

Анонимен

преди 1 година

в Германия ще има само на Панаира в супермаркета ще има 3 евтин, скъп и луксозен*****и на ярмарку в москве тоже, елда - евтина, скъпа и луксозна.

80

Анонимен

преди 1 година

Ние ще подпомогнем руската армия от запад ще атакуваме Поляците и ще им дойде като гръм от ясно небе ще трябва да бягат в Украйна а там ги чакат приднестровците.

79

Анонимен

преди 1 година

а след това и одеса ,бавно и славно русия не бърза

78

Да ама

преди 1 година

Илюзия е че руССия може да спечели каквото и да е от войната. Доста въздух имат явно още украинците щом са успели да очистят и поредния сред любимците на путин Владимир Анданов-,, Кат,, поредния от вагнер. То в чечня и в буратия както върви скоро май й за полицаи няма да им останат мъже:))

77

Анонимен

преди 1 година

Много надценява руския вермахт. Единствения добър край за рашистите е пълно изтегляне до позициите преди 24.02.

76

анализатор

преди 1 година

Е, толкова големи песимисти ли станаха руснаците? Толкова бързо ли очакват да се предадат - само за половин година? В Афганистан се биха цели девет години докато им набият канчетата и клекнат!!!

75

Митко

преди 1 година

Тези руските цели ги слушахме много. Гола вода и всички го видяха... Сега освен да се върнат откъдето изпълзяха, друго не им остава...

74

До 94

преди 1 година

Бъркаш модерните радиостанции с насочващтите системи, цялата информация в момента им се дава наготово от спътниците на НАТО и САЩ, но има голяма разлика когато става дума за насочване на бронетанковите войски по време на битка, доста по интегрирани трябва да са

73

До 90

преди 1 година

Ти си функционално неграмотен, шефа на ВВС ти казва, че ф16 няма да са оперативно готови, точно за това се търсят варианти за Миг и стари ф16 (които също няма да литнат бързо)."Фактът, че ще имаме евентуално оперативна готова ескадрила на F-16, годна да носи бойно дежурство в тази интегрирана система за ПВО на НАТО около 2030 г.," думите са на Президента, пилот е все пак

72

Анонимен

преди 1 година

До До 88/93 "ако нямат комуникационните и насочващтите системи, демек връзка, насочване и комуникация с останалите подразделения и спътници цялата работа става излишна," И в момента украинската армия ползва доста западни комуникацинни системи. Започнаха да ги интегрират след 2014, затова се смаяха като гледаха руските терористи да си служат с граждански телефони, за да се координират. Явно не си запознат с нищо, освен със собствените си пожелателни размисли.

71

До 88

преди 1 година

Не схавщате колко абсурдна е тая опорка с западни танкове, то хубаво ще се научат да го карат, ама трябва и да могат да го поддържат, ако нямат комуникационните и насочващтите системи, демек връзка, насочване и комуникация с останалите подразделения и спътници цялата работа става излишна, все едно т72, силно се съмнявам някой да им даде повече от 10 танка, то и с тях и без тях все тая

70

Анонимен

преди 1 година

До Боби "Останалите ще се отцепят ясно накъде на запад към Полша, Унгария и Руманеско " Явно руските слуги си мислите, че Европа живее в началото на 20 век, само защото господарите ви живеят в това време. Европейските страни отдавна са разбраи, че съвместната работа и укономически просперитет са основата на разбирателството, а не войната за територия. Само Империята на злото и нейните слугуващи държави още не са го разбрали.

69

Гого гого

преди 1 година

До експерта - забравяш Севастопол- той си е Руски и краварите не може да си правят там военни бази - е верно им е малко кофти сега но ще се наложи да го преживеят - след превземането на севастопл войната ще свърши

68

Анонимен

преди 1 година

До До 83/87 "Кой точно си ти да гарантираш нещо което противоречи на шефа на ВВС" Някой, който е виждал ДОСТАТЪЧНО хвърчила. Пак казвам, явно не знаеш изобщо, какво е имал предвид шефа на ВВС. НИКОЙ няма да изпрати на бойни дежурства самолет, който не е в оперативна бойна готовност, тъй че приказките за това как Ф-16 сме щели да ги пращаме на такива само да излитат и да кацат е смехория без никаква връзка с реалността.Ако не знаеш, И В МОМЕНТА самолетите ни са с привършващ ресурс.

67

Анонимен

преди 1 година

До До 65/65 "първо 300 човека какви танкове карат, че всеки е различен, второ кой ще има даде и 100 танка западни, щатите мълчат" Обучават се на Леопард. Танкове Леопард имат множество европейски държави, но веднага се сещам за Испания, която е заявила готовност да даде веднага танкове на украинците. Излишно е да казвам, че ако американците решат, ще снабдят украинците и с Ейбръмс. Курса на обучение на екипаж е 6 седмици. Да кажем, че за пълна боева съвместимост им трябват между 3 и 6 месеца.

66

До 83

преди 1 година

Кой точно си ти да гарантираш нещо което противоречи на шефа на ВВС, оперативно готови означава да изпълняват задачи по охрана и отбрана на въздушното ни пространство, тва да литне един изтребител и да кацне не го прави боеспособен, това не е транспорт а бойна машина. Сигурен съм че си под 40 години и не си служил, щеше да знаеш елементарни неща по овладяването на една бойна техника, те МИГ 29 го подкарва след година, а е доста по съвместим с предишните модели и е по аналогов, ти изцяло нова пла

65

Отвратен

преди 1 година

До Анонимен Ако дойдат, защото те не са почнали дори да мислят да ги произвеждат а когато дойдат след 10 години евентуално ще са едни морално остарели бойни хвърчила за милиарди!!!А ЕВропа пое най-сериозният икономически удар, което бе и целта на ФАЩ - винаги в криза ФАЩ предизвиква война в Европа - фалирал ФАЩ има нужда от дебалансирана Европа!